Texz 670 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Tak, nawet trofea są obok tych z PS3. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Ja jednak odpuszczam bo podejrzewam że cena szybko spadnie a jak nie to sklepy będą robić mega zestawy, jak to miało miejsce z 3ds, trzeba czekać.jak sytuacja się rozwinie. Boli fakt że wipeout nie wyrabia, żeby nie okazało się że większość gier ma taka przypadłość Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/90day/vita?year_selected=&sort=desc&hardware=all&view=detailed Dotychczas ocenione gry na PSV. Z tymi ocenami Wipeouta i Uncharted chyba troszke przesadzili Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 (edytowane) Uncharted to wg mnie odcinanie kuponów... lepiej tę kasę dać na coś nowego... takie moje zdanie Edytowane 13 lutego 2012 przez sakiu Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Pewnie kupię Uncharted jeśli trochę stanieje, albo znajdę po premierze używkę w ciekawej cenie. To samo z Fifą, dobrze że te gry nie mają Online Passów. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Ja tam nie patrzę na oceny Wipka, jestem fanbojem tej serii. Gdy tylko usłyszałem Chemical Brothers z miejsca grę już kupiłem ... mentalnie. Cytuj
koso 114 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Ja tam nie patrzę na oceny Wipka, jestem fanbojem tej serii. Gdy tylko usłyszałem Chemical Brothers z miejsca grę już kupiłem ... mentalnie. Jako fanboy możesz się zawieść. 30 fps, mniej wyzwań niż w poprzednich częściach. Polecam opracowany częściowo przeze mnie test PS Vita - jest m.in. o możliwości odbierania SMS-ów przez Vitę i o tym, co trzeba zrobić, by zalogować się na inne konto. Spojler: wykasować i sformatować wszystko 1 Cytuj
kypq 718 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Kolejny Filmik 30 minut z Gravity Daze pokazujący miasta. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) Właśnie troche boli mnie to w vicie. parę udziwnień i "kroków w tył" do mnie bardziej przemawiała by opcja posiadania urządzenia które jest kompatybilne z aplikacjami z których korzystam, a tak Vita jest tylko "wspierana" na swoim paletku (aplikacje które widzą tylko posiadacze vity i ew ps3, nie wiem czy wyrażam sie jasno) brak mozliwosci zmiany baterii (rozumiem ze to zabieg antypiracki) brak "uniwersalnych" akcesoriów (specjalne kabelki, nie standardowe z innych urządzeń posiadanych w domu) brak pójścia na ręke graczowi, jedno konto na konsolę, brak możliwości grania w wersji 3g, szkoda że tak jak Koso napisał odczytywanie smsów owszem jest ale przydał by się jakiś manager który by nam umożliwił odpisywanie, tak wiem vita to konsola nie tablet/smartfon ale na litość boską kalkulatory już mają możliwośc wejścia na facebooka i tak wiem te rozwiązania służą do ograniczenia pola manewru osobą chcą złamać vitę. niedługo dojdzie do tego aby zagrac na konsoli bedziemy musieli zadzwonic do jakiegos Pana z sony by ten przyszedł i patrzył u nas domu czy przypadkiem nie kombinujemy z konsolą. edit: http://www.ppe.pl/news-13747-Wirtualne_ceny_gier_dla_PS_Vita_ujawnione_.html ceny gier w cyfrowej dystrybucji. nie jest źle. Edytowane 14 lutego 2012 przez Orzeszek87 1 Cytuj
kypq 718 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 edit: http://www.ppe.pl/ne...ujawnione_.html ceny gier w cyfrowej dystrybucji. nie jest źle. Do wypowiedzi czy jest dobrze czy źle, należy poczekać aż poznamy ceny gier pokroju Uncharted. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 szczerze? liczyłem na to ze stardust będzie kosztował ~60zł a "tylko" trochę ponad połowę tego. więc imo jest dobrze, na tytuły AAA nie spodziewam sie cudów obstawiam ze max 40zł mniej niz wersja pudełkowa. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Ja tam nie patrzę na oceny Wipka, jestem fanbojem tej serii. Gdy tylko usłyszałem Chemical Brothers z miejsca grę już kupiłem ... mentalnie. Jako fanboy możesz się zawieść. 30 fps, mniej wyzwań niż w poprzednich częściach. Polecam opracowany częściowo przeze mnie test PS Vita - jest m.in. o możliwości odbierania SMS-ów przez Vitę i o tym, co trzeba zrobić, by zalogować się na inne konto. Spojler: wykasować i sformatować wszystko :confused: Zawsze jest multi Nie ma takiej rzeczy, która by mnie odciągnęła od Wipka. Teścik sprawdzę, w końcu jeszcze tydzień do premiery i warto wiedzieć co się kupuje Cytuj
kypq 718 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 szczerze? liczyłem na to ze stardust będzie kosztował ~60zł a "tylko" trochę ponad połowę tego. więc imo jest dobrze, na tytuły AAA nie spodziewam sie cudów obstawiam ze max 40zł mniej niz wersja pudełkowa. A doliczyłeś DLC które w stanach jest wycenione na 8$. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Panowie, czy ten GPS obecny w Vicie można wykorzystać do samochodu i czy w przyszłości będzie możliwość ściągania map lub jakieś aktualizacje poprzez sieć? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Czemu karta 32gb jest niedostepna w europie? Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Dobre pytanie, ale odpowiedz juz taka nie jest bo oficjalne stanowisko brzmialo mniej wiecej tak, ze nie maja narazie w planach wypuszczania 32 gb karty w Europie. Zgaduje, ze chca sepy zarobic na 16gb by potem wypuscic wlasnie ta najwieksza i liczyc na dodatkowy zarobek, ale tak sobie spekuluje Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Nie doszukiwal bym sie az takich teorii spiskowych, no ale troche dziwne ze w jap i usa wyszlo a u nas nie:( Wolalbym od razu 32 brac. Na 16 wejdzie z 6 wiekszych gierek, nie mowie o dlc, a jak ktos film czy muze chce wrzucic to wogole lipa Cytuj
Drexciyan 8 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Jednym słowem Japończycy uważają że jestesmy w technologicznej du**e.kropka! Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Pany, Panny jak są... VITA 3g, każda ma w pudełku Wipeout 2048? Cytuj
kypq 718 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) Opening do Gravity Daze oraz 1 rozdział.http://imgur.com/a/v3rP6 Nowe panele dostępne z poziomu Vity. "The panels are for your profile. You know on the PS3 people just have a coloured bar? On the Vita, the bar is art!" Panel po zastosowaniu. Edytowane 14 lutego 2012 przez kypq Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 15 lutego 2012 Autor Opublikowano 15 lutego 2012 Opening do Gravity Daze oraz 1 rozdział.http://imgur.com/a/v3rP6 Nowe panele dostępne z poziomu Vity. "The panels are for your profile. You know on the PS3 people just have a coloured bar? On the Vita, the bar is art!" Co do paneli - ładne, ciekawe czy wprowadzą też je na PS3 czy z tą "rewolucyjną" zmianą będziemy musieli poczekać do PS4 . I ciekawe czy na PS3 jak się będzie mieć w znajomych kogoś co ma Vitę to czy będzie się wyświetlać art na jego panelu. @kypq, tak dla twojej informacji - jest osobny temat poświęcony Gravity Daze/Gravity Rush, więc nie wrzucaj tutaj wszystkich informacji na temat tej jednej gry. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Co do paneli - ładne, ciekawe czy wprowadzą też je na PS3 czy z tą "rewolucyjną" zmianą będziemy musieli poczekać do PS4 . I ciekawe czy na PS3 jak się będzie mieć w znajomych kogoś co ma Vitę to czy będzie się wyświetlać art na jego panelu. Narazie są widoczne tylko na Vicie. Zupełnie jak trofea. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Panele są "awesome" Na PS3 by się coś takiego przydało. Po avatarach kolejna pierdółka do kupienia. I mam pytanie. Można używać dwóch różnych kart pamięci? Jakbym teraz kupił 16GB, to czy mógłbym później używać jej na zmianę z 32GB, której co prawda jeszcze nie ma w sprzedaży, ale pewnie kiedyś będzie? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Jesteś pewny? Po co trzeba by bylo w takim razie formatowac karty przy zmianie profilu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi