Foxter 0 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 (edytowane) Ochrona sprzętu to indywidualna sprawa. Jeden w samochodzie wartym 20k będzie montował własne wynalazki utrudniające jego kradzież, a drugi kupując samochód za 100k pozostanie przy tym co posiada w standardzie. A jak wiemy dla złodzieja to żaden problem. (ta druga opcja oczywiście ) ja po zakupie iP4 od razu zainwestowałem we folię, zarówno na przód jak i tył. Po blisko 1,5 roku używania przy zdejmowaniu ich wygląda jak nówka. Z przodu... tył bardziej podatny jest na zarysowania i są jakieś 2-3 mikro. Ale warunek to dobra folia, a nie jakieś (pipi) z allegro za 1-15zł. Identyczna sytuacja jest z PSV. Mi już się pojawiły na tyłku rysy. Prawdopodobnie od odkładania na biurko. W sumie przód nie ma jak zarysować, o ile się jej nie wynosi poza dom, ale jeżeli ktoś z konsolą wychodzi na zewnątrz, a zwłaszcza tarmosi ją w plecaku to sama skarpeta i folia na tyłek powinna wystarczyć. Edytowane 1 marca 2012 przez Foxter Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Da się pobrać demo A-men? Jest w sekcji dema, ale po kliknięciu okazuje się, że nie ma opcji dema a jedynie kupna. Przy okazji mały tip dla tych, którzy nie zdązyli pobrać dema Unit 13.Po "wejsciu" na ekran jakiejś innej wersji demonstracyjnej pojawia sie z prawej rubryczka "You may like" z podobnymi grami i tam pojawia się Unit 13 mimo, ze nie ma go w sekcji dem. Wystarczy wpisać w wyszukiwarce "Unit 13" i można demko ściągać 1 Cytuj
winner 183 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Tak, ale nie w każdym. Najlepiej zadzwoń do swojego i spytaj. Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 nie wiem czy ten Near jest wiarygodny, ale pokazuje mi, ze w promieniu 3km (Wrocław Nowy Dwór), razem ze mna, jest 18 konsolek ! jestem w szoku Cytuj
winner 183 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Mi ten Near coś nie działa. Do dzisiaj nie wiem czy on w ogóle trybi z wersją bez 3G. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 U mnie na WiFi też nie działa, choć napisane jest, że sprawdza lokalizację po punktach wifi lub przez 3G... Ale płakać nie będę ;p Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 więc tak lokalizacja w near działa na wifi , wiem bo sprawdzałem, w krakowie u braciaka znalazło moją lokalizację i o dziwo w dzień premiery miałem 18 użytkowników w promieniu 5 km. Natomiast jak wróclem do swojego domu to już mi poprzez wifi nie znajduje lokalizacji, jak chcecie sprawdzić czy wam działa to sprubujcie do jakiegoś hot spota się wybrać, wtedy powinno wam znaleźć lokalizację. Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 ja nie mam wersji 3g, mam zwykla wifi, lokalizacje w domu przez wifi podaje mi bardzo dokladnie Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 (edytowane) Przeniosłem pytanie do temat aplikacji Edytowane 2 marca 2012 przez sentryandy Cytuj
borda01 2 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Jakie polecacie etui ? Chodzi mi o takie zamykane. Zeby bylo niezle jakosciowo, nie chce jakiegos szmelcu. Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 (edytowane) "Hama" - twarde, mocne z kieszonkami, 49zł w MM Edytowane 2 marca 2012 przez sentryandy Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Ja wzialem ten z travel packa, jest ok Ktory harvest moon jest lepszy z tych co sa w promocji na sen? Innocent life czy leaf of valley? Cytuj
winner 183 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Innocent, moim zdaniem zdecydowanie. Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Leaf of valley ma lepsze oceny i jest nowszy, ale to nie zawsze znaczy że lepszy. Może sam się skuszę, dawne czasy z PSX się przypomną. Dobrze że taka biblioteka gier została w spadku po psp, sony zarobi a my mamy uciechę. Cytuj
winner 183 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Oceny z metacritic to ostatnia rzecz jaką powinno się brać przy zakupie jakiejś gry. Jest tyle niedocenionych produkcji na rynku, a o korupcji w przy wydawaniu werdyktów już nie wspomnę. Najlepiej samemu pooglądać gameplaye, czy pobrać demo, a nie sugerować się tym co ktoś napisał. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Jak to w koncu jest z tym GPS - czy wersja bez 3G ma GPS czy nie ? Myslalem, ze nie. Wczoraj widzialem gazetke z Saturna i tam byla wlasnie wersja bez 3G i bylo napisane, ze konsola ma GPS, wiec juz nie wiem. Cytuj
winner 183 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Błąd w druku pewnie. Konsolka bez 3G nie ma GPS'a bo w innym wypadku Near by nam działał, a jak widać nie wszystkim trybi. Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Mi dzisiaj Near w końcu działa... taka pierdoła a cieszy, tak jak kilka godzin spędzonych nad mapami z satelity(moja okolica jest w doskonałej jakości) Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 sorry ale nie mogę znaleźć, gry z PSP na Vicie są rozciągnięte na cały ekrany czy z paskami po boku ? Cytuj
envie89 20 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 (edytowane) w psx extreme pisali, ze nie da sie grac przez 3g, natomiast play twiedzi,że się da.Zobaczcie, 5 minuta 40 sekunda Edytowane 3 marca 2012 przez envie89 Cytuj
borda01 2 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 Jak chlop mowi "specjalne dżojstiki", "tylni ekran dotykowy" to nie mam pytan. Pewnie sami po prostu nie wiedza, ze przez 3G grac sie nie da. Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 w psx extreme pisali, ze nie da sie grac przez 3g, natomiast play twiedzi,że się da.Zobaczcie, 5 minuta 40 sekunda jak myślisz kto się bardziej zna na grach i growych sprzętach ? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 w psx extreme pisali, ze nie da sie grac przez 3g, natomiast play twiedzi,że się da.Zobaczcie, 5 minuta 40 sekunda Nie klikam w ten filmik. Hipsterowy studencik w okularach i w koszuli w kratę mnie nie jara. Jezus, co za target. 1 Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 (edytowane) Ale asystentka Paulina daje rade A kolo calkiem pozytywny. Edytowane 3 marca 2012 przez luck1985 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi