Emtebe 2 524 Opublikowano 11 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2012 kolego a wszystkie materialy jakie masz na konsoli ps3 widac na Vicie???, bo u mnie nie wszystkie i to jest dziwne. Mam np folder z muzyka np album jakiegos wykonawcy, ktory jest widoczny na Vicie, ale jak w niego wejde to jest info ze nic w nim niema... mimo ze sa w nim utwory. Niektorych folderow wogole nie widac na Vicie, tez tak jest u Ciebie?, bo pisalem o tym wczesniej ale nikt nie odpisal A nie wiem w sumie, bo skopiowałem tylko kilka plików muzycznych z PS3 na Vite i kilak zdjęć. Nie zagłębiałem się czy wszystkie pliki widać czy nie. Może jakiś inny format tych plików masz i Vita ich nie widzi? Ale z drugiej strony skoro na PS3 działają/są widoczne to i na Vicie powinny tez być. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 11 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2012 Ja jestem zadowolony. Wygrałem się w Shinobido 2, nadal mogę grać w Persone 2 i 3 bo działają na vicie. Czekam teraz w sumie jak troszkę Rayman spadnie i go kupię, potem Lumines i akurat wyjdzie Gravity Rush no i nie można zapomnieć o Persona 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 11 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2012 Można zrobić czyszczenie karty i usunąć z niej konto?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 11 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2012 Można zrobić czyszczenie karty i usunąć z niej konto?? Jak zrobisz format karty to nie skasujesz konta, bo konto nie jest na karcie Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 11 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2012 Ja tam jestem zadowolony bo Vita służy mi do grania na delegacjach itp akcjach, to samo 3ds, więc akurat nie narzekam na ilośc gier (na samym 3ds mam jeszcze do zlaiczenia Zeldę i Residenta), napewno czym dalej w las będzie ich jeszcze więcej. No ale jeżeli dla kogoś Vita to sybstytut stacjnarki to faktycznie może być mu mało softu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 11 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) Pytanie jeżeli kupię grę na amerykańskim ps store z poziomu ps3, to czy będę mógł ją przenieść na vite? :X buu to z pspka nie przeniosę gier Edytowane 11 marca 2012 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 11 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2012 nie Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 11 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2012 Czytam niektóre wypowiedzi, że Vita jest do dupy, bo mało gier zapowiedzianych. Ale jest jeszcze potencjał w grach z PSP. Np. dla mnie biblioteka gier na Vitę dzięki temu już jest ogromna. Nigdy nie miałem PSP, teraz mam Vitę i mogę nadrobić tytuły z PSP, w które nigdy nie grałem, a bardzo chciałbym. GTA LCS (bo w VCS grałem na PS2) i Chinatown Wars, czy obydwie części GoWa, czy nawet Resistance i może AC: Bloodlines. W LBP na PSP nie grałem, więc dla mnie zapowiedź wersji gry dla Vity, z trofeami itd. jest tak samo kusząca. Krótko mówiąc ja tam nie marudzę, tragedii nie ma. Choć faktycznie co do zapowiedzi to mogłoby być nieco lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 11 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2012 Wiadomo coś o działaniu gier z PS1 na Vicie? Bo mam do ogrania nieśmiertelny Theme Hospital, który kiedyś zakupiłem na Store Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 11 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2012 Na razie nie da rady, ale w przyszłości mają dać możliwość odpalania gierek z szaraka. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 12 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2012 Gry z psxa dzialaja po remote play Cytuj Odnośnik do komentarza
Key 29 Opublikowano 12 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2012 (edytowane) Mieliście może taki problem - Vita próbuje wejść w standby (dioda pod PS button szybko mryga na niebiesko) i nic nie można zrobić ani wyłączyć ani odblokować konsoli. Przed tym jak to się stało odpalałem demo Unit 13, zakończyłem je i odłożyłem konsolę, samoczynnie wchodzi w standby. EDIT: Thx blazkowicz, kryzys zażegnany. Edytowane 12 marca 2012 przez Key Cytuj Odnośnik do komentarza
lechu 21 Opublikowano 12 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2012 Ale jest jeszcze potencjał w grach z PSP. Np. dla mnie biblioteka gier na Vitę dzięki temu już jest ogromna. Nigdy nie miałem PSP, teraz mam Vitę i mogę nadrobić tytuły z PSP, w które nigdy nie grałem, a bardzo chciałbym. Jak Ci oczu nie wypali... Cytuj Odnośnik do komentarza
blazkowicz 0 Opublikowano 12 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2012 (edytowane) Mieliście może taki problem - Vita próbuje wejść w standby (dioda pod PS button szybko mryga na niebiesko) i nic nie można zrobić ani wyłączyć ani odblokować konsoli. Przed tym jak to się stało odpalałem demo Unit 13, zakończyłem je i odłożyłem konsolę, samoczynnie wchodzi w standby. Musisz przytrzymac przycisk power jakiś 40 sekund,potem konsola się zrestartuje,i jak zapyta co zrobić wybierz uruchom ponownie. Miałem dokładnie to samo po tym demie Edytowane 12 marca 2012 przez blazkowicz Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 12 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2012 Nie ma odpowiedniego tematu, wiec napisze tutaj. Jestem starym fanem serii Tenchu, a patrzac na Shinobido z vity, to jest to jaky jego duchowy spadkobierca. Niemniej na gamerankings nie ma szalowej sredniej z recenzji, a myslalem o tym tytule jako jednym ze startowych jak kupie vite. I tu pytanie do ludzi co ograli, czy warto kupowac? Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 12 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2012 Gry z psxa dzialaja po remote play Tylko jemu zapewne o taki sposób nie chodziło. Jaki to sens mieć włączone ps3 i psvita żeby zagrać w jedną grę? Te całe remote play można traktować jako ciekawostkę nic poza tym. Celowo o tym nie wspominałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 12 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2012 Jasne masz racje, ale jak ktos ma cisnienie to pogra. Co jest fajne ze dziala to po necie. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2012 Jasne masz racje, ale jak ktos ma cisnienie to pogra. Co jest fajne ze dziala to po necie. nał łejt e minet - czyli mogę mieć PS3 odpaloną w chacie, przydzielony stały IP i pograć remote play siedząc w hotelu w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 12 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2012 Czytam niektóre wypowiedzi, że Vita jest do dupy, bo mało gier zapowiedzianych. Ale jest jeszcze potencjał w grach z PSP. Np. dla mnie biblioteka gier na Vitę dzięki temu już jest ogromna. Nigdy nie miałem PSP, teraz mam Vitę i mogę nadrobić tytuły z PSP, w które nigdy nie grałem, a bardzo chciałbym. GTA LCS (bo w VCS grałem na PS2) i Chinatown Wars, czy obydwie części GoWa, czy nawet Resistance i może AC: Bloodlines. W LBP na PSP nie grałem, więc dla mnie zapowiedź wersji gry dla Vity, z trofeami itd. jest tak samo kusząca. Krótko mówiąc ja tam nie marudzę, tragedii nie ma. Choć faktycznie co do zapowiedzi to mogłoby być nieco lepiej. Jak dla mnie jest bardzo dobrze,a gry z PSP moim przypadku odpadają ,bo maszynkę posiadam ,w sumie podobnie z portami,bo nie będę kupował gier które już za w czasu posiadam.Naprawdę wiele ciekawych pozycji zostało wydanych,w marcu jeszcze coś będzie,tak więc do tego momentu ,kiedy zostaną wydane kolejne większe pozycje, jest w co grać.Na mojej liście widnieje ok 10 tytułów które zakupię,a to daje wiele godzin zabawy.A dodatkowo osoby które chętnie zainwestują w porty i gry które ukazały się dotychczas na PSP,a tych jest wiele,to mają grania na długie miesiące. Jak już podkreśliłem biorę te gry które są dostępne tylko na Vitę ,a grania będzie co nie miara. Owszem na start mogło ukazać się jeszcze parę tytułów,ale według mnie lineup jest bardzo dobry i trochę dziwi mnie narzekanie niektórych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza
robbo2k 0 Opublikowano 12 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2012 Unit 13 sprzedało sie w ostatnim tygodniu w UK i Irlandii lepiej od Uncharted. Podczas gdy premierowy MGS na 3DSa wyleciał poza top 40 i sprzedał sie gorzej od 3 gier z Marianem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 12 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2012 Jasne masz racje, ale jak ktos ma cisnienie to pogra. Co jest fajne ze dziala to po necie. nał łejt e minet - czyli mogę mieć PS3 odpaloną w chacie, przydzielony stały IP i pograć remote play siedząc w hotelu w Poznaniu? Nawet nie musi byc odpalona, bo odpalisz ja zdalnie :-) Tylko z psxa gry dzialaja, filmy, muza Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 12 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2012 (edytowane) Unit 13 sprzedało sie w ostatnim tygodniu w UK i Irlandii lepiej od Uncharted. Podczas gdy premierowy MGS na 3DSa wyleciał poza top 40 i sprzedał sie gorzej od 3 gier z Marianem. Unit to bardzo ciekawa i dość wysoko oceniana produkcja. Sam jak trochę stanieje to się zaopatrzę, chociaż 139zł to już bardzo dobra cena. Edytowane 12 marca 2012 przez winner Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 12 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2012 Jasne masz racje, ale jak ktos ma cisnienie to pogra. Co jest fajne ze dziala to po necie. Nie tylko w Poznaniu, w kazdym zakatku swiata, abys byl tylko w miejscu gdzie masz dostep do neta, to odpalasz ,,grę zdalna'' na Vicie , ona wysyla sygnal do Twojej ps3, ktora sie odpala i grasz,ogladasz film,zdjecia ,sluchasz muzy ktora masz na ps3, potem mozesz takze za pomoca Vity wylaczyc ps3. Jak sprwdzalem ten patent to z gier dziala np Zuma Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2012 ps3 musi być podpięte po LANie prawda? kusi mnie aby kupić, oj kusi Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 12 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2012 Musi byc pod neta podlaczone po prostu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi