_daras_ 725 Opublikowano 21 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2012 darkgamer, weż białą kartkę ,ponumeruj od 1 do 15 w kwadratach np 1234 w pierwszym rzędzie 5678 w drugim 9101112 w trzecim 131415 w czwartym cyknij fotke i jedziesz z koksem Starh czekam na efekt Świetny pomysł! Nie wpadłbym na to nigdy chyba Tylko tego trofa brakuje mi do 100% Welcome Parku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 21 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2012 Czy polski Store jest w ogóle aktualizowany? Co dodadzą nowe demo to jedyny sposób by je pobrać, to poprzez wyszukiwarkę. Ktoś w ogóle zajmuje się tym sklepikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
sentryandy 2 Opublikowano 21 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2012 Czy polski Store jest w ogóle aktualizowany? Co dodadzą nowe demo to jedyny sposób by je pobrać, to poprzez wyszukiwarkę. Ktoś w ogóle zajmuje się tym sklepikiem? :confused: Zadaj to pytanie na oficjalnym blogu, może się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
lechu 21 Opublikowano 22 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2012 Właśnie przerobili częściowo vite. Kupujesz grę z exploitem i możesz wgrywać iso gier z psp... kuźwa mam nadzieje, że konsola wytrzyma i nie złamią jej całej Jeżeli ją złamią to znowu producenci oleją produkt sony jak to było w przypadku psp. Abstrahując już od tego jak wyglądają gry z PSP na PSV, kto o zdrowych zmysłach kupi Vitę żeby ciorać w piraty z PSP, skoro tą drugą można mieć za 1/3 ceny Vity? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 22 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2012 36 zł z dodatkiem Ja polecam Top Darts i MotorStorm RC Zabawa na długie godziny. Stardust kosztuje 29 zl i dodatek 10 zl tak wiec 39 zl, a skad Tobie sie wzielo 36 tego nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 22 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2012 może była przecena? w sumie przydałaby się jakaś na gry z PSP, kupiłbym sobie GTA no ale 56 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 22 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2012 Trzeba było kupować jak była przecena na GTA właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sentryandy 2 Opublikowano 22 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2012 36 zł z dodatkiem Ja polecam Top Darts i MotorStorm RC Zabawa na długie godziny. Stardust kosztuje 29 zl i dodatek 10 zl tak wiec 39 zl, a skad Tobie sie wzielo 36 tego nie wiem... Ja też kupiłem w kilka dni po premierze i zapłaciłem z dodatkiem 36, więc chłop wie co pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 22 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2012 36 zł z dodatkiem Ja polecam Top Darts i MotorStorm RC Zabawa na długie godziny. Stardust kosztuje 29 zl i dodatek 10 zl tak wiec 39 zl, a skad Tobie sie wzielo 36 tego nie wiem... Ja też kupiłem w kilka dni po premierze i zapłaciłem z dodatkiem 36, więc chłop wie co pisze. Z poziomu PS3, na Store była sama gra za 29 zł, był dodatek za 10 zł i bundle za 36 zł (gra + dodatek). Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 22 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2012 36 zł z dodatkiem Ja polecam Top Darts i MotorStorm RC Zabawa na długie godziny. Stardust kosztuje 29 zl i dodatek 10 zl tak wiec 39 zl, a skad Tobie sie wzielo 36 tego nie wiem... Ja też kupiłem w kilka dni po premierze i zapłaciłem z dodatkiem 36, więc chłop wie co pisze. Z poziomu PS3, na Store była sama gra za 29 zł, był dodatek za 10 zł i bundle za 36 zł (gra + dodatek). Aha, w takim razie zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza
soggare_PL 0 Opublikowano 22 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2012 czy ktoś się orientuje czy z poziomu konsoli 3g można/będzie można udostepnić internet np. do laptopa tak jak w iPhonie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 22 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2012 Juz gdzies o tym bylo. Nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 28 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2012 Orientujecie sie jak to jest z baterią, bo ja czesto gram przed snem i jak padnie bateria , to mozna ja podlączac na cala noc?, wiadomo, bateria laduje sie cos kolo 2,5 godziny, i czy nie szkodzi jej dluzsze podlaczenie do prądu.Pytam bo bateria to jeden z najwazniejszych punktow konsoli i nie chcialbym jej zniszczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 28 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2012 Zastanawiam się nad kupnem Legowego Pottera na Vitę, nie grałem w wersje PS3. Pytanie, czy ktoś grał i czy poleca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 28 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2012 ponoć łatwa platyna a tak to okrojone klocki z dużych konsol, jak cie nie jarały inne gry z serii lego do pottera nie podchodź imo seria z potterem jest najgorsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 28 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2012 Orientujecie sie jak to jest z baterią, bo ja czesto gram przed snem i jak padnie bateria , to mozna ja podlączac na cala noc?, wiadomo, bateria laduje sie cos kolo 2,5 godziny, i czy nie szkodzi jej dluzsze podlaczenie do prądu.Pytam bo bateria to jeden z najwazniejszych punktow konsoli i nie chcialbym jej zniszczyc. Podbijam pytanie. Jeśli chodzi o telefon, to jemu raczej nie szkodzi całonocne ładowanie, więc jak jest z Vitą? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 28 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2012 Podczas grania mam często podpiętą,przeważnie właśnie w godzinach wieczornych,ale zostawiam ,aby się naładowało bo zabieram ją ze sobą ,a co za tym idzie bateria jest już nieźle naładowana.Robię tak prawie codziennie i nie zauważyłem aby coś się działo,zresztą na rano lampka ładowania jest wyłączona. Mam również PSP ,w tym przypadku stosuje podobne praktyki i nic się nie dzieję od ponad 6 lat,więc myślę,że nie ma czym się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 28 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2012 (edytowane) Podczas grania mam często podpiętą,przeważnie właśnie w godzinach wieczornych,ale zostawiam ,aby się naładowało bo zabieram ją ze sobą ,a co za tym idzie bateria jest już nieźle naładowana.Robię tak prawie codziennie i nie zauważyłem aby coś się działo,zresztą na rano lampka ładowania jest wyłączona. Mam również PSP ,w tym przypadku stosuje podobne praktyki i nic się nie dzieję od ponad 6 lat,więc myślę,że nie ma czym się martwić. Skoro tyle lat w PSP nic sie nie dzieje , to pewnie i w Vicie nic sie nie stanie. Dzieki za odpowiedz Edytowane 28 marca 2012 przez Wolomin Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
sentryandy 2 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 Za(pipi)iście mam vite i co niby w pokemony mam grać, jeszcze te stare. Po ch.uj to robią!? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 o czym ty (pipi)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 Za(pipi)iście mam vite i co niby w pokemony mam grać, jeszcze te stare. Po ch.uj to robią!? To tylko przykrywka pod DARMOWE GIERKY Z NETYA! Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 Raczej kolejna darmowa "opcja" , dla tych co nie mają PSP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 29 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2012 W praktyce wszyscy wiedzą do czego to zmierza ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2012 Czy ktoś orientuje się może gdzie w Empikach we Wrocławiu lub Opolu najtaniej znajdę PSV? Wykombinowałem, że podrzucę im 2-3 gry z PS3, które zbiją cenę konsoli. Widziałem ceny nawet od 949 zł za Wi-Fi. Czy ktoś ma może rozeznanie i mógłby coś podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi