Skocz do zawartości

PSVita - temat ogólny

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metal Gear Solid HD Collection na vite ma w zestawie jedynke? Wiem ze nie ma jej na karcie, ale chyba cos czytalem ze jest kod na sciagniecie jej ze sklepu?

Opublikowano

Ale trzeba zaznaczyć że na małym ekranie mgs1 wygląda bardzo dobrze, pare lat temu grałem na PSP więc pewnie na vicie również będzie wyglądało super

Opublikowano

ja na psp przeszedlem całą plejadę jrpg z psx - xenogears,finala9,chrono crossa itp i za każdym razem grało się wybornie. Na vicie odpalilem tylko ff9 i też wyglądał bardzo fajnie. Moim zdaniem jeśli chcesz w dzisiejszych czasach ograć cos z psx to tylko na psp/vita, duże ekrany odpadają

Opublikowano

Juz tak zrobiłem wczoraj ;). Coś tam jest niewiele ale jest. Mam nadzieje ze się to poprawi.

Zły ze angry birds płatne. Kartę pan trzeba będzie kupić bo z kredytowka problemy jak zwykle przy rejestracji.

Opublikowano

Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z podróbkami kart 64GB? Planuję sprowadzić  z  Japonii (ebay) ale nie chcę się naciać. Zna ktoś jakiś sprawdzony sklep wysyłający do europy?

Opublikowano

Ja mialem hori podrobke z przodu i z tylu ale refleksy i odciski palcow mnie dobijaly i kupilem jakas matowa i jestem bardzo zadowaolony - nic sie nie odbija, jest matowa wiec palce sie nie slizgaja.

Opublikowano (edytowane)

Dzis w domu znalazlem przypadkowo pre-order na Swiateczna paczke Vita(konsolka+karta+lbp+ps+).

Pewnie zonka cos dla mnie maci.

Ale sie ciesze.. jak dziecko bo nie dosc ze mam ps4 to jeszcze dostane Vite - Mega Swieta normalnie B-)

Wesolych Swiat chlopaki.

Edytowane przez MEVEK
  • Plusik 2