Skocz do zawartości

Wrocław - sstrzeżenie przed Skynetem!

Featured Replies

Opublikowano

Po prostu chwalenie się otwarcie piractwem jest lekko nie na miejscu.

Liverpool jest na przeciwko renomy, w pobliżu rynku. W środy grają tam w gierki wideo, ale nie chadzam :).

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kultura niektórych użytkowników jest wręcz fascynująca. Następnym razem się gówniarzu w język ugryź - zanim coś powiesz, albo wsadź palce do kontaktu zanim coś napiszesz!

• A to mnie rozbawiłeś, dobra bajeczka nie jest zła Kiedy miała miejsce taka sytuacja? Akurat w handlu robię nie od dziś i nie od wczoraj i doskonale wiem, na co i z kim mogę sobie pozwolić i na dzie

• Kiedyś już słyszałem od znajomych skargi na ten serwis (nie tylko w kwestii konsol). Sam dwa lata temu zaryzykowałem oddając w ich ręce swoją konsolę i nie było problemu, nie pamiętam ile trwał serwis

Opublikowano

TO ZACHADZASZ !!!! Masz oficjalnego invite od Misika [ nie wypada odmówić ] ogólnie jak ktoś ma ochotę usłyszeć kilka chorych historii dot. gier to zapraszam w środe się pojawię i będę udawał że umiem opowiadać, grać itd. XD

Opublikowano

Btw. jak ktoś idzie z forum to niech przybije mi na pm, bo idą do tego ludzie z uczelni, a tak ogarne swoich czyli forumowych ludzi XD no i wiecie wszystkie konsole my zajmujemy <.<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.