Opublikowano 30 stycznia 201114 l Saptis, to słabo. Ja częściej tykam PSP niż PS3. ; ) Może dlatego, że więcej mnie nie ma w domu niż jestem. Fakt, faktem, PSP mam długo, a wszystkiego jeszcze nie ograłam. Na brak DOBRYCH gier nie narzekam i bardzo często wracam co do poniektórych. Czy kupię PSP2? Ha, chyba nie. I nie chodzi tu o kwestię $$, a chyba o sam fakt ''NASRAJMY JAK NAJWIECEJ KONSOL NOWEJ GENERACJI''.
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Autor Co ja tam się przejmuję.Kasy nie mam na razie (bo słabo jak ktoś nie zarabia) więc PSP starczy mi na b.długo;)
Opublikowano 30 stycznia 201114 l To już trup, takich największych hitów już nie będzie, zresztą kto to kupi, skoro nawet God Of War sprzedał się marnie. Jak to powiedział ktoś z Ready at Dawn "robienie gier na PSP jest już nieopłacalne".
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Czy kupię PSP2? Ha, chyba nie. I nie chodzi tu o kwestię $$, a chyba o sam fakt ''NASRAJMY JAK NAJWIECEJ KONSOL NOWEJ GENERACJI''. ee what ?? psp ma już chyba 7 lat, a przypadku stacjonarek właśnie teraz powinny wychodzić nowe konsole
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Autor Szkoda ,że sa tylko 2 GoW'y . Ciekawe czy DS będzie wspierany bo jeśli ztanieje to też chętnie kupię
Opublikowano 30 stycznia 201114 l izon - ale to jakaś reguła ? Co, za rok padną wszystkie ''stare'' PSP , tak na amen ? Trudno, najwyżej nie będę spoko, bo nie kupię sobie PSP2.
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Szkoda ,że sa tylko 2 GoW'y . Ciekawe czy DS będzie wspierany bo jeśli ztanieje to też chętnie kupię No za miesiąc wychodzi Pokemon Black&White i Okami DS....dla tych 2 gierek warto posiadać DS Co to do PSP to nawet jak już więcej gierek nie będzie wychodzić, to i tak PSP jest dobrym emulatorem PS1 Edytowane 30 stycznia 201114 l przez Labtec
Opublikowano 31 stycznia 201114 l izon - ale to jakaś reguła ? Co, za rok padną wszystkie ''stare'' PSP , tak na amen ? Trudno, najwyżej nie będę spoko, bo nie kupię sobie PSP2. Chodziło mi tylko o to że ostatnio konsole (nie licząc slimów itp.) wychodzą właśnie rzadziej niż kiedyś ( i dobrze), więc obalam Twoją teorie, którą Ty nazwałeś faktem
Opublikowano 31 stycznia 201114 l Ja nie kupie PSP2 tak od razu. Myśle o chorobach wieku dziecięcego jak równiez o wersji Slim , która najpewniej wyjdzie po 2-3latach od premiery konsolki . No chyba ze będzie w cenie do 1500 zł rok po premierze (na starcie obstawiam 500 $ i u nas ''odpowiedni'' przelicznik 1999zł ) a gry będą miażdzyły wykonaniem te z PSP , w co wierzę -Uncharted to nie ściema !
Opublikowano 31 stycznia 201114 l masaKRATOS dobrze prawi (aż ciężko uwierzyć ). Raczej nie rzucę się na PSP2 od razu, bo mam w pamięci, co było z PSP. Posiadacze FATów pewnie do dzisiaj pamiętają dymanko ze Skypem i robią d-pad mody. Poczekam roczek, wyjdzie mniejsza, lepsza i pozbawiona wad wersja slim po niższej cenie, wtedy zakupię ten sprzęt. A PSP u mnie się już od dawna kurzy, tylko filmy w robocie na tym oglądam. Ale to raczej wynika z mojego kryzysu jako gracza, nie do końca z braku dobrych produkcji.
Opublikowano 31 stycznia 201114 l Autor Nie rozumiem tego ważego kurzenia się PSP jak dla mnie nawet po 7 latach posiadania sprzętu byłoby w co grac;)
Opublikowano 31 stycznia 201114 l i tak skonczy sie na tym że grooo ludków kupi nowe PSP2 dopiero w momencie złamania softu i sensownego poziomu spiracenia. Edytowane 31 stycznia 201114 l przez zduniacz
Opublikowano 31 stycznia 201114 l izon - jeśli już, to NAZWAŁAŚ~. Yhm , rzadziej ? A spójrz jak branża gier rozrasta się. Producenci niedługo wypuszczą na rynek mikrofalę z dotykowym ekranem i będziemy mogli sobie grać podczas robienia popcornu z biedronki! Podoba Ci się to? Bo mi ani trochę.
Opublikowano 5 lutego 201114 l a minisy na psp beda jescze dluuuuugggooooo wychodzic:), a to jest moj glowny target gier na psp ,no i malina