Lain 107 Opublikowano 30 stycznia 2011 Opublikowano 30 stycznia 2011 Saptis, to słabo. Ja częściej tykam PSP niż PS3. ; ) Może dlatego, że więcej mnie nie ma w domu niż jestem. Fakt, faktem, PSP mam długo, a wszystkiego jeszcze nie ograłam. Na brak DOBRYCH gier nie narzekam i bardzo często wracam co do poniektórych. Czy kupię PSP2? Ha, chyba nie. I nie chodzi tu o kwestię $$, a chyba o sam fakt ''NASRAJMY JAK NAJWIECEJ KONSOL NOWEJ GENERACJI''. Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 30 stycznia 2011 Opublikowano 30 stycznia 2011 Umarł król, niech żyje król. Amen. Cytuj
Im your worst nightmare 9 Opublikowano 30 stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 stycznia 2011 Co ja tam się przejmuję.Kasy nie mam na razie (bo słabo jak ktoś nie zarabia) więc PSP starczy mi na b.długo;) Cytuj
Zwyrodnialec 1 724 Opublikowano 30 stycznia 2011 Opublikowano 30 stycznia 2011 To już trup, takich największych hitów już nie będzie, zresztą kto to kupi, skoro nawet God Of War sprzedał się marnie. Jak to powiedział ktoś z Ready at Dawn "robienie gier na PSP jest już nieopłacalne". 1 Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 30 stycznia 2011 Opublikowano 30 stycznia 2011 Czy kupię PSP2? Ha, chyba nie. I nie chodzi tu o kwestię $$, a chyba o sam fakt ''NASRAJMY JAK NAJWIECEJ KONSOL NOWEJ GENERACJI''. ee what ?? psp ma już chyba 7 lat, a przypadku stacjonarek właśnie teraz powinny wychodzić nowe konsole Cytuj
Im your worst nightmare 9 Opublikowano 30 stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 stycznia 2011 Szkoda ,że sa tylko 2 GoW'y . Ciekawe czy DS będzie wspierany bo jeśli ztanieje to też chętnie kupię Cytuj
Lain 107 Opublikowano 30 stycznia 2011 Opublikowano 30 stycznia 2011 izon - ale to jakaś reguła ? Co, za rok padną wszystkie ''stare'' PSP , tak na amen ? Trudno, najwyżej nie będę spoko, bo nie kupię sobie PSP2. Cytuj
Labtec 3 665 Opublikowano 30 stycznia 2011 Opublikowano 30 stycznia 2011 (edytowane) Szkoda ,że sa tylko 2 GoW'y . Ciekawe czy DS będzie wspierany bo jeśli ztanieje to też chętnie kupię No za miesiąc wychodzi Pokemon Black&White i Okami DS....dla tych 2 gierek warto posiadać DS Co to do PSP to nawet jak już więcej gierek nie będzie wychodzić, to i tak PSP jest dobrym emulatorem PS1 Edytowane 30 stycznia 2011 przez Labtec Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 izon - ale to jakaś reguła ? Co, za rok padną wszystkie ''stare'' PSP , tak na amen ? Trudno, najwyżej nie będę spoko, bo nie kupię sobie PSP2. Chodziło mi tylko o to że ostatnio konsole (nie licząc slimów itp.) wychodzą właśnie rzadziej niż kiedyś ( i dobrze), więc obalam Twoją teorie, którą Ty nazwałeś faktem Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 Ja nie kupie PSP2 tak od razu. Myśle o chorobach wieku dziecięcego jak równiez o wersji Slim , która najpewniej wyjdzie po 2-3latach od premiery konsolki . No chyba ze będzie w cenie do 1500 zł rok po premierze (na starcie obstawiam 500 $ i u nas ''odpowiedni'' przelicznik 1999zł ) a gry będą miażdzyły wykonaniem te z PSP , w co wierzę -Uncharted to nie ściema ! Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 masaKRATOS dobrze prawi (aż ciężko uwierzyć ). Raczej nie rzucę się na PSP2 od razu, bo mam w pamięci, co było z PSP. Posiadacze FATów pewnie do dzisiaj pamiętają dymanko ze Skypem i robią d-pad mody. Poczekam roczek, wyjdzie mniejsza, lepsza i pozbawiona wad wersja slim po niższej cenie, wtedy zakupię ten sprzęt. A PSP u mnie się już od dawna kurzy, tylko filmy w robocie na tym oglądam. Ale to raczej wynika z mojego kryzysu jako gracza, nie do końca z braku dobrych produkcji. Cytuj
Im your worst nightmare 9 Opublikowano 31 stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 stycznia 2011 Nie rozumiem tego ważego kurzenia się PSP jak dla mnie nawet po 7 latach posiadania sprzętu byłoby w co grac;) Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 (edytowane) i tak skonczy sie na tym że grooo ludków kupi nowe PSP2 dopiero w momencie złamania softu i sensownego poziomu spiracenia. Edytowane 31 stycznia 2011 przez zduniacz Cytuj
Lain 107 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 izon - jeśli już, to NAZWAŁAŚ~. Yhm , rzadziej ? A spójrz jak branża gier rozrasta się. Producenci niedługo wypuszczą na rynek mikrofalę z dotykowym ekranem i będziemy mogli sobie grać podczas robienia popcornu z biedronki! Podoba Ci się to? Bo mi ani trochę. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 a minisy na psp beda jescze dluuuuugggooooo wychodzic:), a to jest moj glowny target gier na psp ,no i malina Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi