Ruther 158 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Niesamowite... Do Humble Indie Bundle dodali Atom Zombie Smasher! Do tego można ją zarejestrować na Steamie. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Ależ w(pipi)iający jest ten Atom Zombie Smasher! Po chwili grania komp zajmuje coraz więcej mapy, wyprzedza mnie o miliardy punktów i nie ma dla mnie ratunku, a plansze na 3, czy 4 poziomie są na tyle trudne, że nie mam na nie pomysłu. Nie wiem, może gierka nie dla mnie. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Nic mi nie mów, mnie co prawda nie wyprzedza jeszcze ale jest już blisko. Gra byłaby naprawdę fajna gdyby nie to, że nie można sobie samemu dobrać co się chce wziąć na misję. I człowiek później zostaje z minami, blokadami i smrodem ;/ Cytuj
Linek 187 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 O, spoko, jak zaczniesz sobie nową kampanię, to masz różne modyfikatory do wyboru, z tego, co widziałem, to nie wpływają one na achievy (chociaż nie przeglądałem listy achievów, żeby sobie nie psuć niespodzianki, ale coś mi tam wpada) - możesz sobie dać trudność Casual, możesz sobie dać możliwość wyboru właśnie osprzętu i wiele innych rzeczy. Generalnie polecam tak zacząć. Ja tam sobie Casuala ustawiłem i mogę grać, nie będę się niepotrzebnie przy kompie spinać 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 To se w pracy popykam od nowa Dzięks za info Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Pokonałem VVVVVV. Tzn główny tryb i wszystkie świecidełka. Póki co na secret lab i dodatkowe poziomy nie mam sił Cytuj
django 549 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Veni Vidi Vici też zrobiłeś? Szieeeet, gratsy. Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 (edytowane) Zrobiłem, nawet sobie screena strzeliłem (tylko nie wiedzieć czemu robienie screenów przez steam nie działa w tej grze, musiałem po prostu zrobić print screen i wkleić do painta ). Trochę mi to krwi popsuło, ale się udało. Edytowane 9 sierpnia 2011 przez Shankor 2 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 To był moment w tej grze, kiedy po prostu powiedziałem "nie". Cytuj
GRIZZ 0 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Same here, po dotarciu do kładki na górze (po 50+ zgonach) zorientowałem się że trzeba wrócić, basta, 80%gamespeed i od początku... Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2011 A mi się ta gra cholernie nie podobała, nie ma w niej absolutnie nic wciągającego, taki Meat Boy mimo hardkoru był po prostu ciekawy, tutaj jakoś po 20 smierciach po prostu nie miałem ochoty w to grać, właczyłem niesmiertelnosc, poskakałem chwile po mapie i ja odinstalowałem Cytuj
Texz 670 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 VVVVVV w porównaniu do Meat Boya ma checkpointy i to bardzo dobrze poustawiane. Nie ma w(pipi)vvvvv na przegięte plansze, bo wszystko da się przejść. Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Chciałem sobie troszkę pograć w Machinarium, już z 4h grze poświęciłem i co widzę? Brak zapisanych gier. Okazuje się, że jak się wyczyści flash cookies (np za pomocą CCleaner'a) to sejwy idą "pa pa". Nie mogliście mi wcześniej powiedzieć?! Jesteście świnie! Cytuj
Texz 670 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Nie wiedziałem, a teź używam CC. Ostatnio wsiąkłem w Avadon. Całkiem ciekawe RPG w starym stylu. Nie wiem, na pierwszy rzut oka się zmuszałem, teraz ciągle myślę o tej grze... Poprzednie części pamiętam jeszcze jako shareware na jakiś cover cd. Nigdy nie dałem żadnej z nich szansy bo wyglądały tragicznie. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Coś nieprawdopodobnego jest na horyzoncie! 2 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Eye of the Beholder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111 <3 KCEM Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 września 2011 Opublikowano 18 września 2011 http://kag2d.com/ Gra od twórcy Soldata powstała na fali popularności Minecrafa. Jest wersja free oraz wersja płatna z dodawanymi co jakiś czas nowymi ficzerami. Gra nastawiona na multi. Mamy do wyboru 3 klasy. Budowniczy, który buduje tzn. może kopać tunele, budować drabiny, mosty, katapulty ze zdobytych surowców. Dwie pozostałe to łucznik i rycerz. Nimi się walczy. Czasami sobie pogram, ale jeszcze trochę noobię. (: Cytuj
Grabek 2 775 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 http://kayin.pyoko.org/iwbtg/downloads.php kur.wa banger xD 'najtrudniejsza gra ever' 1 Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Nie wiedziałem gdzie pytać, więc pytam tu: Te całe Humble Indie Bundle są dostępne raz na jakiś określony czas, czy nie ma konkretnych terminów, tylko "jak będzie, to będzie"? Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Ten newsletter jest o tyle zabawny, że zwykle szybciej dowiaduję się o nowym HB ze źródeł zewnętrznych. Maila dostaje po fakcie dokonania zakupu. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Kiedyś były co pół rok, potem jakoś co około 3 miesiące robić zaczęli. Więc może w grudniu coś wpadnie. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) Raczej nie wchodzi w grę, mam trochę resztek na Paypalu i choćbym bardzo chciał, nie dobiję nimi do średniej. Za to plotki na NeoGAFie mówią o The Binding Of Issac i Blocks That Matter. Robili już tak, że dodawali gry do paczki po jakimś czasie? Edytowane 31 października 2011 przez Accoun Cytuj
Stona 569 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Ogólnie zawsze się "opłaca" dać te min. 5$ To nie dużo, jesteś powyżej średniej i jest to jakaśtam już symboliczna kwota. Nieważne kiedy kupisz, jeśli coś dodadzą, to automatycznie to dostaniesz (nawet jak zapłacisz 1$). Jeśli dodadzą stare humble, to dla tych którzy zapłacili powyżej średniej. Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 (edytowane) Do bundla dodali The Binding Of Isaac i Blocks That Matter jeśli zapłaci się powyżej 3,77$ Edytowane 1 listopada 2011 przez Suavek Cytuj
Rik 13 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Ja zapłaciłem wczoraj poniżej średniej, ale i tak dostałem dwie nowe gry, także wygląda na to że ci którzy kupili nową 'paczkę' przed ich dodaniem dostają gry dodane później niezależnie od tego ile wydali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi