Skocz do zawartości

Tak zwane indie

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ależ w(pipi)iający jest ten Atom Zombie Smasher! Po chwili grania komp zajmuje coraz więcej mapy, wyprzedza mnie o miliardy punktów i nie ma dla mnie ratunku, a plansze na 3, czy 4 poziomie są na tyle trudne, że nie mam na nie pomysłu. Nie wiem, może gierka nie dla mnie.

Opublikowano

Nic mi nie mów, mnie co prawda nie wyprzedza jeszcze ale jest już blisko. Gra byłaby naprawdę fajna gdyby nie to, że nie można sobie samemu dobrać co się chce wziąć na misję. I człowiek później zostaje z minami, blokadami i smrodem ;/

Opublikowano

O, spoko, jak zaczniesz sobie nową kampanię, to masz różne modyfikatory do wyboru, z tego, co widziałem, to nie wpływają one na achievy (chociaż nie przeglądałem listy achievów, żeby sobie nie psuć niespodzianki, ale coś mi tam wpada) - możesz sobie dać trudność Casual, możesz sobie dać możliwość wyboru właśnie osprzętu i wiele innych rzeczy. Generalnie polecam tak zacząć. Ja tam sobie Casuala ustawiłem i mogę grać, nie będę się niepotrzebnie przy kompie spinać ;)

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Zrobiłem, nawet sobie screena strzeliłem (tylko nie wiedzieć czemu robienie screenów przez steam nie działa w tej grze, musiałem po prostu zrobić print screen i wkleić do painta :P). Trochę mi to krwi popsuło, ale się udało.

thehardway.jpg

Edytowane przez Shankor
  • Plusik 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A mi się ta gra cholernie nie podobała, nie ma w niej absolutnie nic wciągającego, taki Meat Boy mimo hardkoru był po prostu ciekawy, tutaj jakoś po 20 smierciach po prostu nie miałem ochoty w to grać, właczyłem niesmiertelnosc, poskakałem chwile po mapie i ja odinstalowałem

Opublikowano

Chciałem sobie troszkę pograć w Machinarium, już z 4h grze poświęciłem i co widzę? Brak zapisanych gier. Okazuje się, że jak się wyczyści flash cookies (np za pomocą CCleaner'a) to sejwy idą "pa pa". Nie mogliście mi wcześniej powiedzieć?! Jesteście świnie! :P

Opublikowano

Nie wiedziałem, a teź używam CC.

Ostatnio wsiąkłem w Avadon. Całkiem ciekawe RPG w starym stylu. Nie wiem, na pierwszy rzut oka się zmuszałem, teraz ciągle myślę o tej grze... Poprzednie części pamiętam jeszcze jako shareware na jakiś cover cd. Nigdy nie dałem żadnej z nich szansy bo wyglądały tragicznie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

http://kag2d.com/

Gra od twórcy Soldata powstała na fali popularności Minecrafa. Jest wersja free oraz wersja płatna z dodawanymi co jakiś czas nowymi ficzerami. Gra nastawiona na multi. Mamy do wyboru 3 klasy. Budowniczy, który buduje tzn. może kopać tunele, budować drabiny, mosty, katapulty ze zdobytych surowców. Dwie pozostałe to łucznik i rycerz. Nimi się walczy.

Czasami sobie pogram, ale jeszcze trochę noobię. (:

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Raczej nie wchodzi w grę, mam trochę resztek na Paypalu i choćbym bardzo chciał, nie dobiję nimi do średniej. Za to plotki na NeoGAFie mówią o The Binding Of Issac i Blocks That Matter. Robili już tak, że dodawali gry do paczki po jakimś czasie?

Edytowane przez Accoun
Opublikowano

Ogólnie zawsze się "opłaca" dać te min. 5$ To nie dużo, jesteś powyżej średniej i jest to jakaśtam już symboliczna kwota. Nieważne kiedy kupisz, jeśli coś dodadzą, to automatycznie to dostaniesz (nawet jak zapłacisz 1$). Jeśli dodadzą stare humble, to dla tych którzy zapłacili powyżej średniej.

Opublikowano

Ja zapłaciłem wczoraj poniżej średniej, ale i tak dostałem dwie nowe gry, także wygląda na to że ci którzy kupili nową 'paczkę' przed ich dodaniem dostają gry dodane później niezależnie od tego ile wydali.