Texz 670 Opublikowano 20 grudnia 2011 Opublikowano 20 grudnia 2011 Wrzucili VVVVVV do Bundla? Noż kurde ile ja mam już różnych wersji tej gry Cytuj
Rik 13 Opublikowano 20 grudnia 2011 Opublikowano 20 grudnia 2011 (edytowane) Tak, do HiB4 dorzucili (przy wpłacie powyżej średniej): Crayon Physics Deluxe Cogs VVVVVV Hammerfight And Yet It Moves Edytowane 20 grudnia 2011 przez Rik Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 21 grudnia 2011 Opublikowano 21 grudnia 2011 Przy wplacie pozniej sredniej badz kupieniu za whatever przed update'm. Dlatego warto kupic bundle na samym poczatku, kazdy nastepny dodatek jest za darmo Cytuj
scuff 463 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 http://blog.humblebundle.com/post/14549340777/1-min-price-for-getting-steam-keys mogli by nawet wiecej, na allegro pelno humbli po zlotowce lol Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 I tak to lepsze jest niż piractwo. Szybciej się ściąga Cytuj
scuff 463 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Można już robić preorder na noworoczny indieroyale, minimum 4$ chociaż jeszcze nie wiadomo co będzie. Cytuj
Dante 431 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 (edytowane) , , We're sorry, but this game isn't available on Linux. If it is released we shall contact you. We're sorry, but this game isn't available on Linux64. If it is released we shall contact you. , , ,. , , We're sorry, but this game isn't available on Linux. If it is released we shall contact you. We're sorry, but this game isn't available on Linux64. If it is released we shall contact you. Edytowane 5 stycznia 2012 przez Dante Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Kozaczny album dorzucają jako bonus do tego bundla. Cytuj
killjoy 6 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Panowie poratowalby ktos tym Indie Royale? Wyplate mam kolo 20 stycznia (15-20) i ewentualnie wtedy moge komus oddac kase (paypal albo konto bankowe).Zalezy mi szczegolnie na tym Nuclear Dawn.Jak cos to dogadamy wszystko na priv. 2 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 (edytowane) Nominowani do nagród Independent Games Festival: Główna nagroda im. Seumas McNally: Dear Esther (thechineseroom) Fez (Polytron) Frozen Synapse (Mode 7 Games) Johann Sebastian Joust (Die Gute Fabrik) Spelunky (Mossmouth) Nagroda Nuovo (tytuły abstrakcyjne, krótkie i niekonwencjonalne): At a Distance (Terry Cavanagh) Dear Esther (thechineseroom) Fingle (Game Oven Studios) GIRP (Bennett Foddy) Proteus (Ed Key and David Kanaga) Johann Sebastian Joust (Die Gute Fabrik) Storyteller (Daniel Benmergui) Way (CoCo & Co.) Najlepsza gra na platformy mobilne: ASYNC Corp (Powerhead Games) Beat Sneak Bandit (Simogo) Faraway (Steph Thirion) Ridiculous Fishing (Vlambeer) Waking Mars (Tiger Style) Najlepszy dźwięk: Botanicula (Amanita Design) Dear Esther (thechineseroom) Pugs Luv Beats (Lucky Frame) To The Moon (Freebird Games) Waking Mars (Tiger Style) Najlepsza oprawa graficzna (doznania artystyczne): Botanicula (Amanita Design) Dear Esther (thechineseroom) Lume (State Of Play Games) Mirage (Mario von Rickenbach) Wonderputt (Damp Gnat) Najlepsze wykorzystanie technologii: Antichamber (Demruth) Fez (Polytron) Prom Week (Expressive Intelligence Studio, UC Santa Cruz) Realm of the Mad God (Wild Shadow Studios & Spry Fox) Spelunky (Mossmouth) Najlepszy projekt: Atom Zombie Smasher (Blendo Games) English Country Tune (Stephen Lavelle) Frozen Synapse (Mode 7 Games) Gunpoint (Tom Francis, John Roberts i Fabian van Dommelen) Spelunky (Mossmouth) Zwycięzcy zostaną ogłoszeni 7 marca w San Francisco podczas Game Developers Conference. Szczerze mówiąc z tych wszystkich tytułów to kojarzę tylko: Fez (szkoda że wychodzi tylko na X360 :confused: ), Spelunky, Frozen Synapse i Dear Esther. Na ten ostatni tytuł najbardziej czekam (premiera 14 lutego na steam). Edytowane 11 stycznia 2012 przez MBeniek Cytuj
Texz 670 Opublikowano 21 stycznia 2012 Opublikowano 21 stycznia 2012 Od wczoraj pogrywam w Dustforce. To będzie jedna z tych gier, które pojawią się w podsumowaniach 2012. Trudna ale nie frustrująca. I ta muza. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 stycznia 2012 Opublikowano 21 stycznia 2012 Od wczoraj pogrywam w Dustforce. To będzie jedna z tych gier, które pojawią się w podsumowaniach 2012. Trudna ale nie frustrująca. I ta muza. Może gra i dobra, ale nie wnosi nic nowego, świeżego, wątpię, żeby ktoś o niej pamiętał za 12 miesięcy. Sądzę, że już większą furorę zrobi Monaco : Cytuj
Texz 670 Opublikowano 22 stycznia 2012 Opublikowano 22 stycznia 2012 Super Meat Boy też nie wnosił nic nowego, wystarczyło że gra była uzależniająca i miała to coś. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 stycznia 2012 Opublikowano 24 stycznia 2012 (edytowane) Wszystkie części Serious Sam (łącznie z Serious Sam: The First & Second Encounter na steam'a) w indie royale za 3,20 Euro (jak na razie, cena cały czas się zmienia)! http://www.indieroyale.com/ Edytowane 24 stycznia 2012 przez MBeniek Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 http://www.humblebundle.com Nowe bundle World Of Goo, Anomaly, EDGE + soundtracki Wersje na PC/MAC/Linux/Android Cytuj
scuff 463 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 http://www.indiegala.com/ nowe gierki, bez rewelacji. Windują ceny, nie ma już co łaska, poza tym większość z nich już gdzieś wcześniej była. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 10 lutego 2012 Opublikowano 10 lutego 2012 http://www.indieroyale.com/ zeno clash i hoard, spoko bundle! Cytuj
django 549 Opublikowano 10 lutego 2012 Opublikowano 10 lutego 2012 Double Fine wystartowalo z projektem fundowania nowej gry point'n'click na Kickstarterze. Cel - 400.000$. Po ośmiu godzinach zebrali całą sumę. W chwili gdy to piszę mają na koncie 1.369.000$ (słownie: milion, trzysta sześćdziesiąt dziewięć tysięcy dolarów). Dlaczego mam wrazenie, ze kompletnie odrzuca wydawcow i beda sami zbierac kasiore na nowe gry? I dobrze. przynajmniej nas nie wy(pipi)aja jak Notch Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 lutego 2012 Opublikowano 10 lutego 2012 No sprytnie to sobie wymyślili. Zebrali kaskę na grę, więc już zarobili i teraz grę jeszcze będą sprzedawać Ofkoz jeśli ktoś rzucił więcej niż 15peso to grę ma zaklepaną ale i tak sprytnie to wszystko porobili. Tak czy srak jestem ZA Zastanawiam się właśnie czy chcę mieć tę grę czy rzucić im tylko symbolicznego tipa Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 10 lutego 2012 Opublikowano 10 lutego 2012 pomysł z tymi "charytatywnymi" stronami jest naprawdę trafiony. Sam jakiś czas temu dorzuciłem cegiełkę do filmu Jamesa Rolfe (AVGN) - gość zrobi za to film a ja prócz darmowego egzemplarza dostanę autograf i skrypt filmowy a gdybym wysupłał 200 dolarów to bym został umieszczony w napisach końcowych. kusi mnie ten plakat z autografami :ph34r: Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 10 lutego 2012 Opublikowano 10 lutego 2012 Teraz czekać na coś ala: "Activision asking for ya monah! We need only 80 milion dolah. Pay more than $200 to get exclusive, green skin for your M16" ;p Ale osobiście nie widzę niczego złego w tego typu inicjatywach. Gorzej jak wyjdzie z pupy jak z tą jedną gra indie jakiś czas temu. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 10 lutego 2012 Opublikowano 10 lutego 2012 (edytowane) Je( to scare ) Activision. Sprawdzcie to: http://cactusquid.bl...g-werewolf.html Cudna muza i dość wymagający gameplay, choć to jednostrzałowiec. Lub dla rozrywki fajną przygodówkę: http://www.moloc.net/ Edytowane 10 lutego 2012 przez Texz 2 Cytuj
kubicz 187 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 (edytowane) Mozna juz zamawiac nowego bundle'a na http://www.humblebundle.com/ . "Mojang and Wolfire will be tackling a real-time strategy shoot 'em up, with a steampunk, ancient Egypt theme! Oxeye Game Studios is crafting a dungeon crawler beat 'em up set in a post-apocalyptic World War II!" + jakis trzeci tytul Edytowane 18 lutego 2012 przez kubicz Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Jak ktoś szuka jakiegoś dobrego horroru w klimatach Silent Hill to polecam Lone Survivor. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi