ogqozo 6 574 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Miałem dziś okazję obczaić Hotline Miami. Jakby to powiedzieć? Gierka jest sroga. Dla mnie to taki Super Meat Boy wręcz, dwadzieścia razy lecę przed siebie, zabijają mnie, za dwudziestym pierwszym może przejdę w końcu jeden pokój. Ale artystycznie - mega. Cała gra jak podkręcony film "Drive". Kolejny błysk geniuszu w małych indie gierkach. 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 (edytowane) Miałem dziś okazję obczaić Hotline Miami. Jakby to powiedzieć? Gierka jest sroga. Dla mnie to taki Super Meat Boy wręcz, dwadzieścia razy lecę przed siebie, zabijają mnie, za dwudziestym pierwszym może przejdę w końcu jeden pokój. Ale artystycznie - mega. Cała gra jak podkręcony film "Drive". Kolejny błysk geniuszu w małych indie gierkach. Pisałem już w innym temacie, dla mnie jest to najlepsza gra tego roku. Soundtrack jest genialny. Poleciłby ktoś jakąś indie strategię / sim nastawioną na rozwój a nie walkę Edytowane 4 listopada 2012 przez mate5 Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 mega kozacki ten hotline miami, dizajnersko i gejmplejowo Sprawdzilem tez dzis faster than light i rowniez podoba mi sie niesamowicieeeee dajcie jakiegos linka poradniczka czy cos dla poczatkujacych :< Cytuj
django 549 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Poleciłby ktoś jakąś indie strategię / sim nastawioną na rozwój a nie walkę Dwarf Fortress, hehe. Dla normalnych ludzi inna wersja - A Game of Dwarfs. Podobno spoko. Jest jeszcze Towns, ale to narazie w alfie. Calkiem fajna rzecz, pare godzin mozna przy tym stracic. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Ja ze swojej strony polecam Deadlight. Takie Limbo tylko w klimatach The Walking Dead. Całkiem fajnie wykonana przygodówka 2,5D, a co najlepsze plansze są na prawdę świetnie zaprojektowane. Non stop spotyka się jakiś nowy motyw. W kilku miejscach trzeba też ruszyć głową. Cytuj
marjano 161 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Poleciłby ktoś jakąś indie strategię / sim nastawioną na rozwój a nie walkę Reprisal. mozna zagrac za darmo Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Kurde siadłem w tym Hotline Miami. Za trudne dla mnie po prostu. Doszedłem do tego momentu, kiedy wielki czarny DJ wpada i nie reaguje na moje kule, szybko mnie dogania i rozwala czachę jednym ciosem. Jak ja mam rozwalić kogoś takiego? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Shotgun go powala na chwilę... o ile pamiętam 5 takich ciosów i już nie wstanie. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 (edytowane) Skończyłem wczoraj Hotline i od razu zacząłem przechodzić drugi raz, momenty kiedy gra ten utwór są niesamowite: http://www.youtube.com/watch?v=O0ILqWcd214 1:30 Edytowane 7 listopada 2012 przez mate5 Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 (edytowane) Pięć razy? O matko. Wymięknę przy tej grze. Ale jest mega. Mam jeszcze pytanie o puzzle. Wiem, co one robią, widze je na planszach. Tylko... nie mogę ich podnieść. Klikam i klikam i się nie podnosi. WTF? O co chodzi? Lewym, prawym, jakoś specjalnie? Edytowane 7 listopada 2012 przez ogqozo Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 Humble Bundle for Android 4 - http://www.humblebundle.com/ Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Indie Game Stand - przez kolejne 4 dni Serious Sam Random Encounter za minimum dolara. Klucz Steam. https://indiegamestand.com/ Cytuj
rado 5 Opublikowano 14 listopada 2012 Opublikowano 14 listopada 2012 (edytowane) dostalem klucz do steama na gierke Thomas Was Alone ale mi sie nie przyda, ktos chetny? w to bym zagral Edytowane 14 listopada 2012 przez rado_PL Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 19 listopada 2012 Opublikowano 19 listopada 2012 I kolejny Indie Royale - http://www.indieroyale.com/ -The Dream Machine: Chapters 1-3 -Puzzle Agent 2 -Children of the Nile: Enhanced Edition -Anomaly: Warzone Earth -Adventure Apes and the Mayan Mystery Pierwsze cztery mają też klucze steam. Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 21 listopada 2012 Opublikowano 21 listopada 2012 (edytowane) Aztaka rejestrowalna na Steam za minimum 1$ - https://indiegamestand.com/ Grałem w demo i choć baaaaaardzo specyficzna gierka, to w sumie dość ciekawa i oryginalna. Edytowane 21 listopada 2012 przez Suavek Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 Najnowszy Humble THQ Bundle zmiótł. Saints Row: The Third, Company of Heroes z dodatkami, Red Faction: Armageddon, Metro 2033 i Darksiders. http://www.humblebundle.com/ Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 I ten dylemat: Kupić go czy nie biorąc pod uwagę, że DarkSidersów mam, CoH już się tyle nagrałem, że pewnie w życiu nie odpalę więcej. Saints Row wydaje mi sie "lawl-grą" która nie przekonuje gameplayem, ale niektóre screeny wyglądają śmiesznie. Dla samego Red Faction? Hmmmmmmmm Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 Ja kupiłem Saints Row kilka dni temu na wyprzedaży (FFFFFUUUUU...) i bawię się przednio. Takiej gry "do wyżycia" potrzebowałem. To takie GTA ale zrobione w pełni z myślą o głupotach i pierdyliardach komicznych, acz zróżnicowanych aktywności, a nie fabule czy cudowaniu z ukazaniem życia gangstera itp. Trailer naśmiewający się z GTA4 jak najbardziej trafiony. Włączasz grę nawet na 15min i przechodzisz do rzeczy, czyli, że tak powiem, "funu". Nie wiem na ile to starczy w ogólnym rozrachunku, ale szczerze polecam. Przypuszczam jednak, że SR to edycja bez DLC, to przynajmniej tutaj nie będę beczał, że kupiłem parę dni temu. ;p PS. Bundle bundlem, ale to już zdecydowanie nie Indie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 I ten dylemat: Kupić go czy nie biorąc pod uwagę, że DarkSidersów mam, CoH już się tyle nagrałem, że pewnie w życiu nie odpalę więcej. Saints Row wydaje mi sie "lawl-grą" która nie przekonuje gameplayem, ale niektóre screeny wyglądają śmiesznie. Dla samego Red Faction? Hmmmmmmmm Ale co Ci szkodzi rzucić jakąś smieszną kwotą żeby chociaż sprawdzić czy Ci przypasi. Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 (edytowane) FTL w promocji za 6$ - http://www.ftlgame.com/ DRM Free + klucz Steam Na GOG.com też 6$, ale bez klucza Steam. Edytowane 5 grudnia 2012 przez Suavek Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 (edytowane) Do the Humble THQ Bundle doszlo Titan Quest i Path to War DLC jezeli sie zaplacilo powzej 5.58$podobno jak ktos kupil nawet za 1$ to dostaje sie. Edytowane 6 grudnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Do the Humble THQ Bundle doszlo Titan Quest i Path to War DLC jezeli sie zaplacilo powzej 5.58$podobno jak ktos kupil nawet za 1$ to dostaje sie. Jezeli zakupiles bundle'a przed dodaniem DLC i TQ, to nawet jak dales 1$ bedziesz mial bonusy. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Dodali Warhammer 40,000: Dawn of War - Game of the Year Edition Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Hmm, tam nie ma tych wszystkich dodatków (Winter Assault, Dark Crusade, Soulstorm), nie? Tylko jakieś mapy do multi i tyle..... I dwa: Steamowe, czy nie? Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 (edytowane) Hmm, tam nie ma tych wszystkich dodatków (Winter Assault, Dark Crusade, Soulstorm), nie? Tylko jakieś mapy do multi i tyle..... I dwa: Steamowe, czy nie? mozna dodac do steam ten dawn of war Warhammer 40,000: Dawn of War - Gold Edition zawiera obsypaną nagrodami grę Warhammer 40,000: Dawn of War Game of the Year Edition oraz niecierpliwie oczekiwany dodatek Winter Assault. Edytowane 10 grudnia 2012 przez SzewczykDratewka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi