Skocz do zawartości

Tak zwane indie

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nowa gierka od twórcy thomas was alone.

Muzyka ekstra, ale gameplay troszkę dziwny się póki co zdaje. Jak gdyby połączyli właśnie MGS VR z Frozen Synapse. Pytanie czy poza skradaniem i edytorem gra zaoferuje coś więcej.

Opublikowano

Mam dla Was coś, co pomoże Wam w wypełnianiu swojego obowiązku wobec wspaniałej Arstotzki.

yJUMyDj.png

Nie dziękujcie. Dobro Państwa to nasze dobro. No i nikt nie chciałby tych nielegalnych śmieci z Kolechii.

Dzięki!

Sprawdzanie miast zajmuje za dużo czasu, więc zawsze to pomijałem.

Opublikowano

No indie to to już raczej nie jest. ;)

No ja dokładnie miałem takie samo "przmyślenie", ale ja adres strony sugeruje (humblebundle.com i poprzednie bundle) to już nie tylko o "indyki" chodzi... 

<joke>Dowalili tym giveaway'em, bo już tego nie można inaczej nazwać!</joke>

Opublikowano

Czekaj, czekaj. Czy ja dobrze kminię. Dostajemy te same gry 2 razy, raz na steam, raz na origin? 

Jeden można zużyć, a drugi sprzedać? :D

Opublikowano

Zestaw wartościowych, wręcz całkiem nowych gier na dwie platformy za grosze, z czego absolutnie nic nie idzie do EA tylko na cele charytatywne, a ludzie i tak kombinują z dawaniem dolara i odsprzedawaniem kluczy... Ręce opadają.

Opublikowano

Niezły bundle, wciągnięte.

Szkoda że Dead Space 3 trzeba na origin jednak, ale cóż.

Podobno o to w tym wszystkim chodzi, cześciowo taki b8 by ludzie zaciągali Origin. Niemniej propsy i tak, nie biorą z tego ani centa :ninja:. Wszystko idzie na organizacje charytatywne i humblebundle.

Opublikowano (edytowane)

Może chcieli mieć darmowy stresstest serwerów. Tyle czasu po premierze Origin a oni są w ciemnej du.pie jeśli chodzi o wydolność. Klapa nowego SimCity niczego ich nie nauczyła.

Edytowane przez Shankor
Opublikowano

Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. Game over, again. 

Dobra gierka.

Opublikowano

Tak. Sa jeszcze jakies tytuly indie jak ten albo hotline miami gdzie wskutek szybkiego gameplayu i elektronicznej muzyki wpada sie po pewnym czasie w trans?

Opublikowano

Tak. Sa jeszcze jakies tytuly indie jak ten albo hotline miami gdzie wskutek szybkiego gameplayu i elektronicznej muzyki wpada sie po pewnym czasie w trans?

Z takich "Game Over, again" to Spelunky. Nie jest rytmiczna ani muzyczna, ale obadaj na youtubie, coś w tym cholerstwie jest, że ciągle masz ochotę na kolejny run.