pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Muzyka jest straszna ale poza tym moze to byc jakis powrot do dziecinstwa i godzin spedzonych z MM. Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Założyłem, że to tylko muzyka na potrzeby zwiastuna. A w razie czego się wyłączy. Oryginał MM afair nie miał muzyki podczas wyścigów. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia I tak dodalem do WL na Steam. BYle tylko cena byla odpowiednia ale takie male gierki przewaznie wychodza ponizej 100zl. https://store.steampowered.com/app/2433790/Tiny_Tires/ Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Buckshot Roulette kupiłem na Steam, z ciekawości, głównie ze względu na niską cenę. Ciekawy pomysł i stylistyka. Rosyjska ruletka z shotgunem i swego rodzaju "modyfikatorami". Bywają i zabawne, jak i frustrujące momenty, ale ogólnie to nie tylko szczęście, ale też trochę "taktyki" z wykorzystaniem różnych przedmiotów. Na razie nie grałem zbyt długo, więc nie wiem, na ile się rozkręca, ale opinie na Steam są zdecydowanie pozytywne. Cytuj
Jukka Sarasti 353 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca Stylistyka z PSX i system walki będący spadkobiercą Parasite Eve/Vagrant Story. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Kolejna gra w tym roku tylko na PC zbiera kapitalne recenzje i szkoda, że nie słychać o konsoli. Tactical Breach Wizards. Wielu recenzentów mówi o jednej z najlepszych gier taktycznych, jakie powstały, jednocześnie przyjemnej i głębokiej, skomplikowanej i zabawnej. Styl graficzny niezbyt mi się podoba, ale kurde podjarę mają ludzie niezłą tą gierką... Podobno niezwykle wciąga i daje to uczucie że czujesz się geniuszem choć tak naprawdę nie było trudno. Możliwe że gra i tak jest mało fajna przy innym sterowaniu niż myszka, tak to trochę wygląda, więc może trzeba na PC i tyle. Cytuj
łom 1 975 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Przyjemnie wyglądający arcade racer w retro stylistyce. 1 Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października The long-awaited BUCKSHOT ROULETTE multiplayer will launch on October 31st. - New items for strategic mutual annihilation. No pills included. - Round customization from more health points to item load outs for your convenience - Brand new music from Mike Klubnika - A bunch of new faces kindly provided to us by Volta Standard Electronics - And the special sting of betrayal from your friends and loved ones 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi