Skocz do zawartości

Tak zwane indie

Featured Replies

Opublikowano

Epka z remixami sześciu kawałków z OST + postać Jacketa do Payday 2: Hotline Miami DLC.

• Odpowiedzi 758
  • Wyświetleń 119,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam dla Was coś, co pomoże Wam w wypełnianiu swojego obowiązku wobec wspaniałej Arstotzki.     Nie dziękujcie. Dobro Państwa to nasze dobro. No i nikt nie chciałby tych nielegalnych śmieci z Kole

• Zrobiłem, nawet sobie screena strzeliłem (tylko nie wiedzieć czemu robienie screenów przez steam nie działa w tej grze, musiałem po prostu zrobić print screen i wkleić do painta ). Trochę mi to krwi p

• Coś nieprawdopodobnego jest na horyzoncie!  

Opublikowano

Eee to słabo, liczyłem chociaż na soundtrack do pobrania. :(

Biorę zwykłą w takim razie. 

Opublikowano

Drift Stage doczekało się demka wersji alpha. Do zassania z ich strony:

http://www.driftstagegame.com/

A poniżej trailer samej gry:

Na wiosnę wychodzi zaś indyk w klimatach cyberpunku pt. VA-11 HALL-A:

I jeszcze link do oficjalnej strony:

http://kiririn51.itch.io/valhalla-bar

Bardzo mi się spodobał ten tytuł.Zdecydowanie wskakuje na listę do kupienia.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Sciągam driftstage. Dzięki za info. 

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

mam nadzieje, ze klopoty z licencja zostana zazegnane, przeciez to (pipi)a wyglada fenomenalnie - animacje sa tak piekne i soczyste, ze banderas to za malo:

Chlopaki sa chyba najwiekszymi fanami kunio kun ever.

Widac, ze system daje sporo mozliwosi, kolejny cudowny local brawler na PC :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Odkop!

Spróbowałem Freedom Planet i... naprawdę jest dobre! Dla fanów Sonica obowiązkowo.

Spróbowałem również Awesomenauts. W skrócie - MOBA w 2D.

Opublikowano

Mate, jak wrażenia z Hotline Miami 2?

Na równi z jedynką moja ulubiona giera.

Opublikowano

dobry zapłon

• 1 rok później...
Opublikowano

Odkopuje.

Chciałbym ograć najlepsze z najlepszych indyków (gierki małych studiów included) dostępnych na PC. Co polecacie? Chodzi mi o takie konkret sztosy jak papers please, hotline miami, rogue legacy, undertale czy fez, bo jakbym chciał ograć wszystko co dobre, to by mi pewnie życia nie starczyło. Dlatego tylko topowe indory poproszę.

Opublikowano

Ja bym dodał jeszcze Broforce,Crimson Clover world ignition,HuniePop,VA-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action, To the Moon.

Opublikowano

Guacamelee jeden z najlepszych indyków i świetna metroidvania.

Edytowane przez kes

Opublikowano

FTL, Braid, Cave Story, Mark of the Ninja (ja pier.dole najlepsza skradanka od czasów Splinter Cella CT), Limbo, Super Meat Boy, Towerfall Ascension, Nidhogg, Hyper Light Drifter no i Firewatch w sumie.

Opublikowano

Don't Starve, Knock Knock, Into the Moon.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Obczaj Dead Cells, wygląda niesamowicie.

Opublikowano

Ostatnio pojawił się świetny Humble Indie Bundle za dolara min. SteamWorld Heist, za średnią Kentucky Route Zero, a za 13 dolców Owlboy :obama:

Edytowane przez kes

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat widzę przygasł, więc wrzucam:

Grał ktoś? Muszę przyznać, że trailer mi zrobił.

• 2 miesiące temu...