Gość Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Są już gdzieś dobre skany z Empire? Na BatmanNews nic. Cytuj
Gość Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 (edytowane) Foty z nowego nr Empire. Edytowane 27 listopada 2011 przez Gość Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Fanowskie plakaty - http://evolveent.com/new-dark-knight-rises-fan-made-posters-are-awesome?cbg_tz=-60 Poniżej najlepszy z nich. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Jak uda im się dobrze pokazać ten konflikt w Gotham to będzie dobry film. Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Gackowi brakuje tylko bat-light-sabera w łapie. 1 Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Fanowskie plakaty - http://evolveent.com...some?cbg_tz=-60 Poniżej najlepszy z nich. Jak mozna zrobic blad w tym nazwiskui puscic to w internet to w glowie mi sie nie miesci. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 i nie dodać głównego bohatera w spisie nazwisk na dole:O Wracając do samego filmu. W sumie cieszę się, że będzie Bane. Jakby nie było Nolana wykorzystuje najciekawsze postaci z tego uniwersum. Ra's al Ghul, Joker, Bane jako główni przeciwnicy to w sumie bardzo dobre wybory. Epizodycznie Scarecrow, Falcone i Two Face (ci ostatni wiadomo nie tacy epizodyczni), także ciekawi mnie kogo, poza Catwoman zobaczymy jeszcze tutaj. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Pod koniec filmu wyskoczy Robin grany przez Roberta Pattisona. 3 Cytuj
mishka 5 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 na filmwebie chłopaki dalej twierdza, ze Joseph zagra Jokera...<lol> mam tylko nadzieje, ze nie poniesie Nolana z fantazja w tej czesci Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Możesz się śmiać, ale on naprawdę bardzo przypomina zmarłego Legdera...Sam bym się nie obraził gdyby Nolan wsadził tu także Jokera, bo to IMO najciekawszy złoczyńca z całego uniwersum. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Nie wyobrażam sobie tej części bez choćby wzmianki o Jokerze. Wątpię jednak, abyśmy mieli go zobaczyć (może odwróconego plecami w jednej scenie, nic ponadto). A Joseph na bank go nie zagrał - DEAL WITH IT. Cytuj
mishka 5 Opublikowano 28 listopada 2011 Opublikowano 28 listopada 2011 jestem swiadom podobienstwa, widzialem nawet jakis filmik gdzie Gordon nasladowal Jokera... chodzilo mi o to, ze ma juz role obsadzona, Nolan wydal oswiadczenie w tej sprawie a tam ludzi, dalej swoje... a z tego co prezentuja na screenach na bank beda odwolania do Denta i jego "krucjaty". Ciekawe czy sprawa Two-Face'a zostanie zatuszowana, tak jak chcial to zrobic Nietoperz i Komisarz czy moze Bane wyciagnie wszystko na swiatlo dzienne... pozyjemy zobaczymy Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 28 listopada 2011 Opublikowano 28 listopada 2011 Bane przypomina jakiegos Smoke'a albo brata sub zero itp, w komiksie mial po prostu jakas maske na łeb, czy nie? 1 Cytuj
dark gamer 3 Opublikowano 28 listopada 2011 Opublikowano 28 listopada 2011 (edytowane) Bane przypomina jakiegos Smoke'a albo brata sub zero itp, w komiksie mial po prostu jakas maske na łeb, czy nie? "Jakąś maskę na łbie" tak 8) Edytowane 28 listopada 2011 przez dark gamer Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 Bane przypomina jakiegos Smoke'a albo brata sub zero itp, w komiksie mial po prostu jakas maske na łeb, czy nie? Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 no to ten filmowy za mało przypakowany jest, ubranko pomijam ;p pewnie bedzie nadrabiał zapałem do łamania Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 (edytowane) Bardziej przypakowany mógłby wyglądać jeszcze bardziej groteskowo. Lista IMAXów z prologiem jak ktoś z Was mieszka w USA. Edytowane 2 grudnia 2011 przez MajorZero64 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) Nolan może nie udźwignąć tej historii. Opowieść o bestii która złamała Gacka w przenośni i dosłownie należy do czołowych historii w Bat-krucjacie. Sam Oldman stwierdził w którymś wywiadzie (nie dosłownie oczywiście;), że Nolan skacząc na głęboką wodę i wystawiając Taką postać jak Bane może się zdrowo przejechać. No i Catwoman wzorowana trochę na Halle Berry, trochę na Michelle Pfeiffer, trochę na konsolowej wersjii trochę mi nie pasuje. No i te jej gadżety... Obym się mylił Edytowane 6 grudnia 2011 przez Farmer87 Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Wie ktoś czy jest szansa aby prolog był pokazywany w Polsce ? Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 (edytowane) Z tego co się orientuje ,to chyba w naszych kinach nie ,ponieważ Polskie IMAX-e ,nie ma odpowiednich do tego sprzętów.Ale spoko na sieci na pewno się pojawi(w jakiś ,a nie inny sposób) ,więc myślę ,że będzie do tego okazja. Edytowane 7 grudnia 2011 przez darkgamer Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Nolan może nie udźwignąć tej historii. Opowieść o bestii która złamała Gacka w przenośni i dosłownie należy do czołowych historii w Bat-krucjacie. Sam Oldman stwierdził w którymś wywiadzie (nie dosłownie oczywiście;), że Nolan skacząc na głęboką wodę i wystawiając Taką postać jak Bane może się zdrowo przejechać. Ja np . należę do grupy osób którym ogólnie ostatnie dwa filmy o Batmanie średnio podeszły ( wychowałem się na TM-Semic i pierwsza część Burtona była moim zdaniem najbliższa komiksom , zwłaszcza Gotham) i nigdy nie rozumiałem tej fascynacji Nolanem . Teraz wystarczy że patrze na PG13 i serio się zastanawiam co tam ten aktor co niby Banem jest robi heh. 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Prestiż, Memento, Incepcja. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 pierwsze opinie po prasowym pokazie prologu mega pozytywne. podobno w filmie znajduje się ponad 50 minut scen nakręconych na 70mm kamerach IMAX. szkoda, że we wrocławiu nie ma takiego kina. z resztą w polsce chyba nie ma ani jednego takiego IMAX'a z prawdziwego zdarzenia. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Na Blurayu fajnie wyglądały te sceny z IMAXa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi