Skocz do zawartości

The Dark Knight Rises

piotrov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie trailer MEGA, nie uważam wcale The Dark Knight za wybitny film, a "jedynie" jako dobry, ale i tak podjarałem się na maksa. Jeszcze mroczniej niż przedtem, wygląd Bane'a jak i również jego głos mi się bardzo podoba - no co tu dużo gadać, w lipcu nakur.wiam do kina xD

Opublikowano

Słaby ten trailer. Poczekałem z opinią do dzisiaj, żeby obejrzeć go drugi raz. Nadal słaby. Ludziom za bardzo udziela się hype i jakby na trailerze było pokazane cokolwiek związanego z tym filmem (nie wiem, Batman stojący przez 30 sekund), to też by się tak jarali. Ta scena z boiskiem fajnie wymyślona, ale wyglądała jakoś średnio, może jak wyjdzie zwiastun w normalnej jakości, to inaczej się zaprezentuje.

Opublikowano (edytowane)

cały czas nie pokazują catwoman, czyli już wiadomo, że zdali sobie sprawę, że wyszła mega-kiczowato i trzeba trzymać sceny z jej udziałem w ukryciu. ogólnie średniawy ten trailer, kiepsko zmontowany, mało samego bane'a, "deszi deszi basara basara" nie ma kopa wcale IMO. zwiastun "incepcji" mogłem oglądać w kółko, tutaj już bardziej podjarały mnie sceny z końcówki prologu. nadal mam mieszane uczucia co do bane'a. niektóre kwestie już teraz wywołują ciary na plecach, no ale dialogi z prologu momentami wyglądają jak napisane przez sześciolatka.

CRASH THIS PLANE... WITH NO SURVIVORS! xD

IMO deszi deszi z trailerów to ten fragment, który był wrzucony jako przykład na tej stronce, gdzie można było wrzucić swoje nagranie. Właściwa przyśpiewka batmanowych nerdów pewnie pier.dolnięcie będzie miała :sorcerer:

e: BREAKING NEWS! Bruce Wayne poturbowany przez Chińczyków!

http://www.youtube.com/watch?v=X-NGweWIQqc&feature=related

Edytowane przez qb3k
Opublikowano (edytowane)

Kozak.

Btw w poprzedniej jakości nawet nie wiedziałem, że Levitt jest na trailerze xD Oglądałem go kilkanaście razy a dopiero teraz zauważyłem ;p

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Prezentuje się to całkiem nieźle. Nawet jestem zaskoczony, że Anne Hathaway prezentuje się całkiem, całkiem (nie lubię tej aktorki, tak samo jak Maggie Gyllenhaal w TDK). Niemniej jednak do kina pójdę, bo jaram się Batmanem niezmiernie.

Opublikowano (edytowane)

Zobacz "Warriora" - Hardy jest tam na maxa w(pipi)iony, niemiły, arogancki, do tego przypakowany. Taki "przedsmak" przed TDKR. I dobrze gra oczami...

Sam trailer ok. Złapałem hajp.

Edytowane przez Wiolku
Opublikowano

Jestem ciekaw jaką motywację wymyślono dla Bane'a w scenariuszu . Ras chcial zrobic coś w stylu Potopu, Joker "just wanted to watch world burn", a Bane? Oby się nie okazalo, ze jakieś tandetne zło dla samego zła.

Opublikowano

motywacja będzie pewnie taka sama jak ligii cienia w begins. już wiadomo, że w prologu nie ma originu bane'a więc pewnie ras wyciągnie go z więzienia w retrospekcjach.