Skocz do zawartości

The Dark Knight Rises

Featured Replies

Opublikowano

Jeden fanowski plakat fajniejszy niz wszystkie oficjalne teasery, trailery i zdjecia z filmu razem wziete:

Ostatni Resistance się kłania :P

RESISTANCE_3_PS3_D.jpg

Edytowane przez McDrive

• Odpowiedzi 972
  • Wyświetleń 114,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Chetnie złamałbym Cię w pół.

• Wczoraj w końcu było mi dane obejrzeć The Dark Knight Rises w IMAXie w Katowicach, czytając niektóre komentarze mam wrażenie, że albo oglądałem inny film albo większość ludzi jest z zawodu reżyserami

Opublikowano

Nietoperek ze skrzydłami jak tasaki i Bane z kocimi oczami.

Opublikowano

Podtrzymanie tradycji serii.

Opublikowano

Prologu nie ogladalem, ale kwestia ktora wypowiada w trailerze jest do zrozumienia bez problemu.

Opublikowano

Gdzie można prolog zobaczyć?

Opublikowano

Biorac pod uwage, ze Nolan jest tragicznym rezyserem jezeli chodzi o sceny walki, wielgachna bitwa hand to hand na milion osob nie jest najlepszym pomyslem. Czy przebije swoja chu,jowoscia bat-radar z TDK? Will see.

Opublikowano

W Incepcji było lepiej, ale widać, że sceny "na śniegu" są gorsze od reszty.

ixrvEuhNPU7eq.gif

To więzienie ma fajny design.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Tak swoją drogą niezły dym musi być (będzie) skoro Batman walczy za dnia.

Jeszcze jedno z innej beczki, Mordechay prędzej pisał, że zastanawia go jaką motywacje będzie miał Bane. A mnie bardziej zastanawia:

a) jak i czy Nolan wyjaśni historie Bane (skąd, jak się wział).

b)

DKR ma się dziać 8 lat po DK. Podstawowa kwestia jestem ciekaw jaki status będzie miał aktualnie Batman wśród społeczeństwa-Gotham. Znienawidzony, ciągle poszukiwany (zakończenie DK). W końcu 8 lat to w ch,uj czasu wiele mogło się zmienić, mam nadzieję, że jakoś sensownie będzie to powiedziane.

Opublikowano

zrzynka z najlepszego filmowego batmana w historii kinematografii dobrze wróży, może będzie się dało to oglądać

Opublikowano

niom, batman returns to klasa jednak. jakis czas temu odswiezylem, caly czas tak samo dobry. de vito jako pingwin jest genialny.

Opublikowano

Nolan zzynajacy z czego sie da przy robieniu swoich Batmanow to tak jakby zadna nowosc;]

Opublikowano

de vito jako pingwin jest genialny.

A dostal złota malinę :C

byl tylko nominowany

Opublikowano

tumblr_lwl1rnuVF61qc8801o1_500.jpg

Najazd na twarz głównego bohatera i tańczący ludzie w dwóch różnych filmach? Niesłychane.

Opublikowano

Dodajmy do tego pierwszy raz użytą metodę nawiązania jednego filmu do innego o tym samym temacie - Nolan wzniósł się na wyżyny, takiego zagrania jeszcze nie widziałem.

Edytowane przez ogqozo