Skocz do zawartości

The Dark Knight Rises

Featured Replies

Opublikowano

Nowy trailer przed Avengersami i The Dark Shadows.

Oby w Polsce też leciał.

• Odpowiedzi 972
  • Wyświetleń 114,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Chetnie złamałbym Cię w pół.

• Wczoraj w końcu było mi dane obejrzeć The Dark Knight Rises w IMAXie w Katowicach, czytając niektóre komentarze mam wrażenie, że albo oglądałem inny film albo większość ludzi jest z zawodu reżyserami

Opublikowano

@up

Nie no, Warner Polska nie zrobi tego fanom nietoperza chyba. Poza tym wg. dystrybutora Avengersi we wszystkich kinach będą dostępni z dubbingiem jak i napisami.

@qbek

Theatrical Trailer do Avengersów leciał przed Johnem Carterem, tak jak w USA, więc może i u nas pokażą TDKR przed Avengersami. Podobno 2gi trailer do TDKR leci przed American Pie.

Opublikowano

Jak wpłacisz 280zł

śmieszy mnie promocja tego filmu, tysiąc teaserów, trailerów, zdjęć, "przecieków"..

Edytowane przez mate5

Opublikowano

2 trailery, garść zdjęć, 2 plakaty. Jak na mój gust to trochę mało biorąc pod uwagę że premiera za ok. 2 miesiące.

Opublikowano

Dokładnie.

Na dodatek jak na razie wypuszczone trailery są "skąpe". Wystarczy sobie porównać do sytuacji z Prometeuszem gdzie "chyba" już wszystko wiadomo.

Opublikowano

Dlaczego Bane ma inny głos? Wcześniej był dosyć mroczny i pasował idealnie. Teraz to on brzmi trochę komicznie.

Opublikowano

zawsze bedzie zle, czy jest odpowiednik hejtera przy narzekaczach?

komplejnery moze

Opublikowano

Jak dla mnie świetny trailer, bo widać, że to będzie coś zupełnie innego niż dwie poprzednie części. No i muzyka w tym trailerze po prostu rozpie.rdala.

ps. głos Bane'a mi strasznie Yodę przypomina

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

Podoba mi się jasna kolorystyka, w której film będzie utrzymany. Sam zwiastun supcio, daje się odczuć atmosferę nadchodzącego końca.

Opublikowano

Bejn brzmi tragicznie, pamiętam jak w 1 trailerze przeszły mnie ciary, gdy mówił "You got my permission to die". Teraz odnoszę wrażenie, że jest dubbingowany i w dodatku nadal go nie rozumiem

" I am Gotham's ramalamadingdong" wtf?

Opublikowano

Poprzedni głos był lepszy i dało się wszystko zrozumieć, więc nie wiem po co te dziwne zmiany- Amerykanie to debile.

Opublikowano

Bejn brzmi tragicznie, pamiętam jak w 1 trailerze przeszły mnie ciary, gdy mówił "You got my permission to die". Teraz odnoszę wrażenie, że jest dubbingowany i w dodatku nadal go nie rozumiem

" I am Gotham's ramalamadingdong" wtf?

Zupełnie się nie zgadzam. Buczenie z pierwszych trailerów było hella klimatyczne, ale dopiero teraz rozumiem Bane'a bez problemów, tak jak pisze Wojtq.

e: okej, jeszcze raz obejrzałem trailery. Jednak Bane'a dało się wcześniej spokojnie zrozumieć, aczkolwiek głos z trailera #3 aż tak się znowu nie różni. Ot, podbili trochę górę i zdecydowali się na nieco więcej ekspresji, zapewne żeby zrekompensować braki mimiki przez maskę, która zasłania Hardy'emu większość twarzy.

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

Faktycznie, głos brzmi jak jakaś parodia, ale sam zwiastun przyjemny.

Opublikowano

Trailer dobry, ale ostatni urywek z "śmiesznym" dialogiem pomiędzy batmanem a kobietą kot mnie martwi. To samo z samolotem batmana. Aż mi jakimś Forever albo Batman&Robin zaśmierdziało.

Opublikowano

Ja tylko mam nadzieję, że "złamanie" Batmana będzie klimatyczne, dobrze pokazane i głębokie, a wszelkie niedociągnięcia strawię.

BTW, za muzykę Zimmer już ma oskara u mnie.

Opublikowano

Trailer super i jak napisał przedmówca widać, że to będzie coś innego, nowego.

Tylko ten Yoda Bane to jakaś okrutna tragedia.

Opublikowano

Nie przesadzajmy z tym Banem, ale mimo wszystko chciałbym teraz usłyszeć "you have my permission to die".

"When Gotham in ashes is, my permission to die you have, young Padawan" czy coś...