Mordechay 680 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Trailer dobry, ale ostatni urywek z "śmiesznym" dialogiem pomiędzy batmanem a kobietą kot mnie martwi. To samo z samolotem batmana. Aż mi jakimś Forever albo Batman&Robin zaśmierdziało. Będzie tak. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Batman Begins - Ra's Al Ghul - Lekarstwo dla Gotham The Dark Knight - Joker - Szaleństwo Gotham The Dark Knight Rises - Bane - Przebudzenie Gotham Jaram się. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Batman Begins - Ra's Al Ghul - Lekarstwo dla Gotham The Dark Knight - Joker - Szaleństwo Gotham The Dark Knight Rises - Bane - Przebudzenie Gotham Que? O co ci chodzi z tym przebudzeniem? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 (edytowane) @up Zawsze wydawało mi się że reckoning oznacza też "Przebudzenie". Ale najwidoczniej byłem w błędzie. Chociaż jako "rachunek", czy podsumowanie pasuje do trylogii Nolana. Jako "kara" wymierzona Batmanowi za jego działania. A co do scenki na końcu trailer, to podobne motywy są w każdym trailerze i coś podobnego było w trailerze 2 do The Dark Knighta z Batpodem i Lamborghini. Edytowane 1 maja 2012 przez Kalel Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 No bez dwóch zdań trailer o wiele lepszy od poprzedniego. Hardy ładnie przytyrał na siłce :-) Premiera za 2,5miesiąca i zastanawiam się czy dostaniemy jeszcze jakiś trailer przed premierą. Macie już jakieś linki skąd możnaby pobrać w HD ten trailer? 1 Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Ja (pipi)e, Yoda-Bane - co ono zrobili... z jego głosem :o A trailer imo taki sobie, poprzedni bardziej mi się podobał. Chociaż klimacik zbliżającego się shitstormu świetny. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Głos Bane'a brzmi jak parodia, pierwotny był świetny. Mogliby zrobić Yodę dla Amerykanów i kozacki głos z pierwszych trailerów dla reszty świata. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 No bez dwóch zdań trailer o wiele lepszy od poprzedniego. Hardy ładnie przytyrał na siłce :-) Premiera za 2,5miesiąca i zastanawiam się czy dostaniemy jeszcze jakiś trailer przed premierą. Macie już jakieś linki skąd możnaby pobrać w HD ten trailer? Szukaj według daty, pierwszy od góry - http://www.hd-trailers.net/movie/the-dark-knight-rises/ Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 (edytowane) trailer ciut lepszy od drugiego, ale to nadal nie to. zwiastun "incepcji" to mogłem oglądać raz za razem i bronił się jako twór sam w sobie. dla mnie nadal ten film jest jedną wielką niewiadomą i obawiam się, może strasznie zawieść. no, ale to ujęcie jak się obraca bejn podczas rozpierduchy pod ratuszem ze wzrokiem mówiącym "COME AT ME BRO" moc. gdyby nie brzmiał jak IVONA to byłby spoko. Edytowane 4 maja 2012 przez tk___tk Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Przynajmniej motyw z trailera nie będzie tak gwałcony przez youtuberów jak z Incepcji. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 No i to jest w tym trailerze właśnie zayebiste, że kompletnie nie wiadomo jaki tak naprawdę będzie ten film. Ale wierzę w Christophera. 1 Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Catwoman w wersji Nolana powinna stanąć z Supermanem do konkursu na najlepiej zamaskowanego superbohatera. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 nie podoba mi się ten trailer...jakoś dziwnie jest zmontowany jak dla mnie. Jeden wielki plus za to ,że dalej mało wiadomo co do samego filmu Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Nadal nie wiem kiedy Batman zostanie złamany , czy na początku , czy też na końcu filmu. Wiem , że kiedyś już na jakimś forum zostało ujawnione te info. Jakby co to na priva dajcie odpowiedź. 2 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Ale spoilery to byś łaskawie zakrywał bo nie każdy (pipi)a ma ochotę na informacje o fabule. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Chociaż już to pierwszy teaser sugerował. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Ja mogę zasugerować, że w tym roku świat się skończy. Więc nie pier.dziel. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Tak czy siak powinien to być spolier fucktycznie. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Pudelek - rzetelne źródło informacji... Tak czy siak Batman (gej czy nie) ma mieć "gorące" relacje z Seliną. Żeby podczas samych rozmów waliło od nich seksem. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Na Wiki jest cała strona o tym. http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_the_Batman_franchise "Strona Comics Bulletin zapytała twórców, czy Batman jest gejem. Scenarzysta Alan Grant stwierdził: "pisałem 13 lat Batmana, który nie jest gejem. Denny O'Neil, Marv Wolfman, każdy od czasów Boba Kane'a... nikt nie pisał go jako geja. Tylko Joel Schumacher może mieć inną opinię". Później jest m.in. o tym, że zdaniem Franka Millera Batman walczy z przemocą, by zwalczyć w sobie homo popęd i że George Clooney uznał, że gra geja. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 i że George Clooney uznał, że gra geja. I dlatego stworzył tak świetną kreację. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 To był najbardziej spedalony Batman 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Je tam, Kilmer może Keatonem nie był, ale zagrał spoko, Clooney to już była tragedia okrutna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi