Farmer 3 272 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 Dlaczego Batman ma tak ku.rewsko wielki leb??? Jakby ci się nietoperek w głowę wgryzł, to też by ci łeb spuchł. Cytuj
marjano 161 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 po prostu brawo, ewerest wspolczesnej sztuki plakatu Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 No ten w porównaniu z poprzednimi akurat nie najgorszy Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 28 maja 2012 Opublikowano 28 maja 2012 nawet, nawet... aż chce się przyjrzeć bliżej.... bliżej.... bliżej... ekhm, ładna stopa. Chętnie poznam właścicielkę... bliżej 3 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 TDKR będzie trwał 165 minut. Dla porównania Mroczny Rycerz (152 min) i Batman Początek (140 min). http://www.filmweb.pl/news/Znamy+czas+trwania+nowego+%22Batmana%22-85884 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 zwiastun z mtv movie awards: http://www.slashfilm.com/the-dark-knight-rises-mtv-awards-trailer-tv-spot/ prawie same nowe sceny Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Na samych trailerach nie mogę patrzeć na tą Catwoman a co dopiero podczas seansu Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) ale jednak ogólny klimacik na +, tak jak można było się spodziewać trochę jak w no man's land (chaos, anarchia, miasto w ruinach, barykady na ulicach, do tego fajna kolorystyka kojarząca się ze świtem). co prawda bane'a jako lewacki rewolucjonista nadal do mnie nie trafia, ale zobaczymy. jeśli uda się utrzymać poziom tdk to będę usatysfakcjonowany. Edytowane 4 czerwca 2012 przez tk___tk 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 @tk_tk A ja właśnie jestem pod jarany myślą o Banie jako lewackim rewolucjoniście. Podoba mi się sposób w jaki Goyer i Nolan kreowali villianów do tej pory, ponieważ nie byli oni tacy sztampowi jak w większości filmach o superbohaterach, gdzie głównemu złemu chodzi tylko aby przejąc władze nad miastem/światem i udowodnić coś sobie i widzom przy okazji. Dlatego Bane, niszczący całe miasto i osądzający jego mieszkańców wedle własnego kodeksu moralnego mówiący przy tym "This is your Liberation" wydaje się naprawdę ciekawy. Co do materiału to miazga. Jaram się jak Hogwart w 1997 r. Cytuj
sajsmn 0 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 o fabule cos wiadomo? Batman ma dostac w(pipi), Bane przejmie miasto a gacek bedzie dochodzil do siebie? Nie bardzo kto ma wskoczyc w jego kostium w tym filmowym uniwersum. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 (edytowane) Dlaczego Batman ma tak ku.rewsko wielki leb??? Też mnie to irytuje i nie jestem w stanie tego zrozumieć, czemu on ma taką dziwną to głowę czemu nie wygląda to tak dobrze jak np w grze? I czemu ogólnie Batman z AC >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Dark Night Rise ?????????????? jeżeli mówimy o wyglądzie, oczywiście. Edytowane 11 czerwca 2012 przez Soul 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Dlaczego Batman ma tak ku.rewsko wielki leb??? Też mnie to irytuje i nie jestem w stanie tego zrozumieć, czemu on ma taką dziwną to głowę czemu nie wygląda to tak dobrze jak np w grze? I czemu ogólnie Batman z AC >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Dark Night Rise ?????????????? jeżeli mówimy o wyglądzie, oczywiście. Niech no pomyślę to pewnie dlatego, że ten filmowy ma kurewsko wielki łeb Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4dCc-BhLzWU Przed premierą "The Dark Knight Rises" warto obejrzeć powyższy aby zapoznać się z filmografią Nolana. Taki młody a tyle za(pipi)istych pomysłów już zrealizował. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 (edytowane) Sorry za post pod postem ale, https://www.youtube.com/watch?v=ASQqjK47c04 NOWE ZWIASTUNY.NOWE ZWIASTUNY WSZĘDZIE. Edytowane 19 czerwca 2012 przez Kalel 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 Nawet nie klikam, wal się Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 @up Nie mogę wstawić tego filmiku jak z poprzedniego, ale jednak jakieś mniejsze spoilery są. I'm not afraid, I'm angry Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 Spoiler w postaci nowego fitu Bane heh. Chyba najlepszy jak na razie trailer. W ogóle ostatnio przeglądałem temat TDK, niezła beka w czasie przeszłym xD Obso piszący, że na pewno Bane nie będzie w Trójce, że Levitt zagra Człowieka Zagadkę. Albo, że nowym przeciwnikiem będzie Pingwin he he. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 No trailer dobry, nie mogę się doczekać by iść na to do kina. Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 Jeszcze miesiąc ! Widać ostro ruszyli z promocją filmu. Zastanawiam sie czy będzie jeszcze jakiś Launch Trailer . A może to jest. Zorientowałem sie , że w trailerach nie ujawniają Talii Ras al gul , czyżby jej obecność w filmie była marginalna? 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 No jak dla mnie trochę przegięcie z tą promocją. Nie ma dnia bez spota/trailera/plakatu (chociaż sam niedawno narzekałem że lipna akcja reklamowa, no ale i tak zle i tak niedobrze).Mam nadzieje że tak jak w przypadku Avengersów nie zaspojlerowali całej fabuły w klipach i zostawili najlepsze smaczki na koniec. Bo w sumie, patrząc po tych trailerach i całej reszcie (bez czytania spoilerów nt.fabuły, bazując tylko na oficjlanych rzeczach) to nic nie wiem na temat fabuły ani jej przebiegu. Filmik bez spoilerów, z kampanii promocyjnej Mountain Dew https://www.youtube.com/watch?v=KnNUXzDKios Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi