Skocz do zawartości

The Dark Knight Rises

Featured Replies

• Odpowiedzi 972
  • Wyświetleń 114,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Chetnie złamałbym Cię w pół.

• Wczoraj w końcu było mi dane obejrzeć The Dark Knight Rises w IMAXie w Katowicach, czytając niektóre komentarze mam wrażenie, że albo oglądałem inny film albo większość ludzi jest z zawodu reżyserami

Opublikowano

Do premiery coraz bliżej a jeszcze najlepsze jest dla mnie to, że dzień premiery trzeciego nolanowskiego Batmana to moje urodziny. Jak do tej pory, zdecydowanie najciekawszy zwiastun.

Z tego co widać, Nolan chyba przyłożył się do scen walk. Zapewne będzie ich znacznie więcej niż w Mrocznym Rycerzu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

3 tygodnie! Albo mniej, jeśli kina zorganizują jakieś pokazy przedpremierowe, jak miało to miejsce przy okazji TDK.

Opublikowano

Zleci szybko, po drodze przed Batmanem za jakieś półtora tygodnia Prometeusz. A potem już tylko chwila do Gacka ;]

Dodatkowo zarzucę sobie jeszcze co najmniej po razie Początek i TDK i pach.

Opublikowano

Obejrzałem pierwsze parę minut i w pewnym momencie wyłączyłem w strachu przed spojlerami. Przez całe 13 minut streszczają fabułę?

Opublikowano

Tak, Batman idzie na ośmioletnią emeryturę, a później wraca napier/dalać się z Banem <fabuła>

12:11 - GOD BLESS AMERICA

Opublikowano

@tk_tk

Skolei po pokazie dla prasy jeden z recenzentów podpowiedział publice że Marion =/= Talia

@qb3k

Aż takich wielkich spoilerów nie ma, to sceny z klipów i trailerów poprzeplatane wywiadami z obsadą.

Opublikowano

to photoshop - myślenie życzeniowe ;)

Opublikowano

Tokar nie pier.dol bo tam więcej rzeczy zdradzają, na szczęście obejrzałem tylko 5 minut i wyłączyłem :P

Opublikowano

No dobra, no to jak obstawiacie (to nie jest żaden spoiler ale lepiej dam w spoiler).

Nolan ma jaja, uśmierci Batmana. Czy nie?

Opublikowano

No dobra, no to jak obstawiacie (to nie jest żaden spoiler ale lepiej dam w spoiler).

Nolan ma jaja, uśmierci Batmana. Czy nie?

Nie

to byłoby przegięcie, gdyby Nietoperza miał uśmiercić ktoś taki

5c07c37bf932f.jpg

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Zrobi to w takim razie

Catwoman, jak zdejmie "maskę" i ujawni Łejnowi twarz

6-dark-knight-rises-catwoman_610post.jpg

Opublikowano

No ja myślę, że

Bruce zginie ale Batman przetrwa - na koniec zostanie nim Gordon-Levitt

Opublikowano

W cinemacity jest premiera o 00.01 27lipca, bilety kupione. ;x

Opublikowano

odkurzam mój kostium gacka i stawiam się pierwszy w kolejce

Opublikowano

@up

Ja tylko mam Jokerowy t-shirt z Croppa + maska i peleryna. Ale (pipi), chyba tak pójdę.