Skocz do zawartości

The Dark Knight Rises

Featured Replies

Opublikowano

Była moda na Jokera , teraz nastanie moda na Bane'a. Koszulki z nim w amerykańskich sklepach biją rekordy popularności.

Już widzę jak ludzie pakują na siłce , golą łeb na łyso, robią w zaciszu domowym maski z gumy i plastiku i nagrywają filmiki na YT aby się pochwalić swoimi dokonaniami aktorskimi- tak jak to miało miejsce po premierze TDK.

• Odpowiedzi 972
  • Wyświetleń 114,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Chetnie złamałbym Cię w pół.

• Wczoraj w końcu było mi dane obejrzeć The Dark Knight Rises w IMAXie w Katowicach, czytając niektóre komentarze mam wrażenie, że albo oglądałem inny film albo większość ludzi jest z zawodu reżyserami

Opublikowano

51huZoKvK3L._SX342_.jpg

ja sie za wczasu w taką zaopatrzyłem ;) dawac mi tu premiere

Opublikowano

http://www.empireonl...y.asp?NID=34498

Czasami chyba za bardzo was rozpieszczam

jak do tej pory "gotham's reckoning" i "imagine the fire" moi faworyci. to pierwsze chyba dlatego, że kojarzę z prologu i pamiętam jakie ciary miałem jak motyw z 2:34 wchodzi podczas rozmowy bejna z littlefingerem ;).

Opublikowano

561161_473878925975414_1746008066_n.jpg

The Dark Nut Rises

Opublikowano

Ciekawe czy w sklepach znów pojawi się linia z motywami z nowego filmu.

Ja na premierę wybieram się z koszulką Jokera.

Opublikowano

Pracuje w Croppie i jak na razie cisza, dostawa nowa już była i nic Batmanowego.

Opublikowano

jak bedziesz cos wiedzial to daj znac. mam kilka spoko koszulek z batmanem z croppa.

Opublikowano

@up @up

Spoko, ja sam kupowałem swoje koszulki w Croppie, i jeszcze mam jedną z Housea także tam też można sprawdzać chociaż wczoraj nic nie mieli.

Opublikowano

Przypomina mi się nocna premiera Matrixa Reaktywacje jak szedłem ubrany jak Neo xD (00:01 seans ale oczywiście okularki ciemne były).

Niestety nie mam żadnej koszulki z Batmanem, Banem, Nolanem czy Jokerem. Ale golę się na zero jak Bane więc chociaż w ten sposób oddam hołd nowemu Batmanowi :sorcerer:

Może sobie jeszcze maskę gazową załatwię na premierę.

Opublikowano

ja mam zaje.bistą koszulke w sam raz na premięrę której nikt nie przebije. pokaże wam za 2 tygodnie.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ja mam zaje.bistą koszulke w sam raz na premięrę której nikt nie przebije. pokaże wam za 2 tygodnie.

Akurat zobaczy Cię w niej jakieś 10 osób obecnych akurat w kinie. ;x

Opublikowano

Ciśnienie jest duże IMO. Jak byłem an premierze Avengersów w dzień to nie było problemów dostać dobrych miejsc. Wczoraj byłem po bilety na TDKR ( 2 tyg. przed premierą) w szczecińskim Heliosie i już tak 1/3 sali zajęta. W Multikinie gorzej bo ok. połowa sali jak sprawdzałem. I wszystko na 00;01. Ciśnienie jest

Opublikowano

We wrocławskim Cinemacity raptem 5 miejsc zajęte. ;x Ale to trochę dalej od centrum jest...

Opublikowano

co robie jak widze wszelkie na recenzje, oceny czy teasery na kilka dni przed premiera

tenEy.gif

Opublikowano

skoro jesteśmy przy sucharach

487655_411045465597793_1252757133_n.jpg