Opublikowano 16 lipca 201212 l http://www.facebook.com/thedarkknightrises?sk=app_478935342134902 premiera prosto z nowego jorku! ładne ma bejn buty.
Opublikowano 16 lipca 201212 l Ta laska w różowym wydaje się nie wiedzieć o czym mówi. No i Freeman niezłych idiotów z prezenterów zrobił
Opublikowano 17 lipca 201212 l Aż trudno mi uwierzyć Chłopaki że ten czas tak szybko minął :-D Na samym początku pamiętam głosy oburzenia jak potwierdzono info że Hardy będzie grał Bane'a. Że niby ma 177cm i jest za niski. A jak w rok przykoksował do 100 kg to dopiero gęby zamkneli co niektórzy. Jeszcze mam w pamięci słowa co niektórych że poziomem epickości nie przeskoczy to poziomu TDK. Teraz nikt tak nie mówi. Chyba zgolę głowę na łyso jak bede szedł do kina ;-)
Opublikowano 17 lipca 201212 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chetnie złamałbym Cię w pół.
Opublikowano 18 lipca 201212 l mała łyzka dziegciu do wszechobecnych spermotrysków: The Dark Knight Rises is a mess of a film. If The Dark Knight was filled to the brim with weighty ideas, then The Dark Knight Rises ‘ cup overfloweth. Director Christopher Nolan, whose previous films have frequently dealt with the darkness of human nature, was not content with creating a light and fun summer actioner. Instead, he has packed his trilogy-concluding film so full of ideas, plot points, characters, emotional arcs, and set pieces that even with a 2 hour 45 minute runtime, none of them has any room to breathe. http://www.slashfilm...t-rises-review/ recenzja całkowicie wolna od spoilerów. Edytowane 18 lipca 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 18 lipca 201212 l Jeszcze mam w pamięci słowa co niektórych że poziomem epickości nie przeskoczy to poziomu TDK. Teraz nikt tak nie mówi. Mogę się założyć, że nie przeskoczy.
Opublikowano 18 lipca 201212 l . Instead, he has packed his trilogy-concluding film so full of ideas, plot points, characters, emotional arcs, and set pieces that even with a 2 hour 45 minute runtime, none of them has any room to breathe. Tak jest w każdym filmie Nolana odkąd nakręcił pierwszego Batmana albo Prestiż. Akcja zapierdala jak nienormalna, niektórym ciężko jest nadążyć i łączyć fakty, żeby potem zrozumieć sens fabularnego twista. Sam przyznam, że wszystkie pomniejsze wątki z TDK w całości dopiero połączyłem po 3 seansie, a Incepcję zrozumiałem w pełni dopiero za drugim razem. Chwila nieuwagi, wymiana zabawnych komentarzy z kumplami po bokach w sali kinowej i już nie wiadomo o co chodzi.
Opublikowano 18 lipca 201212 l Tak jest w każdym filmie Nolana odkąd nakręcił pierwszego Batmana albo Prestiż. Akcja zapierdala jak nienormalna, niektórym ciężko jest nadążyć i łączyć fakty, żeby potem zrozumieć sens fabularnego twista. Sam przyznam, że wszystkie pomniejsze wątki z TDK w całości dopiero połączyłem po 3 seansie, a Incepcję zrozumiałem w pełni dopiero za drugim razem. Chwila nieuwagi, wymiana zabawnych komentarzy z kumplami po bokach w sali kinowej i już nie wiadomo o co chodzi. > Idź do kina z kumplami > Wymieniaj zabawne komentarze > Narzekaj, że nie zrozumiałeś filmu Nigdy nie miałem problemów z nadążaniem za akcją w filmach Nolana, nie wiem o co Wam chodzi.
Opublikowano 18 lipca 201212 l Zapewne siłą rzeczy będę na premierze dla tłumów, ale właśnie te "zabawne komentarze" mnie niepokoją, zawsze jak oglądam jakiś przebój w kinie to później żałuję, że mi się spieszyło. Zamiast myśleć o filmie myślę o tym, jak bardzo chcę dać w ryj hałasującym idiotom. Na poprzednim Batmanie byłem na prapremierze, luz, ale te pokazy o północy w centrum będą jak się okazuje dość zapchane ludźmi. Edytowane 18 lipca 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 18 lipca 201212 l @up Ważne że na meta ma więcej niż The Avengers do którego wielu ludzi usilnie TDKR porównuje. @tk_tk TEN TRAILER. "to know how alone you really are" nigdy nie brałem pod uwagę jako osobistą tragedię Brucea a raczej jako samotną krucjatę nietoperza. Ta kompilacja villianów i montaż z "dobrymi ludźmi Gotham" miażdży. Edytowane 18 lipca 201212 l przez Kalel
Opublikowano 19 lipca 201212 l beka, że scenariusz filmu jest tak przewidywalny, że cotillard musiała kłamać prasie, że nie jest w filmie tak na prawdę talia al ghul
Opublikowano 19 lipca 201212 l @Major To znaczy że w Croppie się już nic nie pojawi, bo właśnie dostaliśmy kolekcje Angry Birds.
Opublikowano 19 lipca 201212 l Tak jest w każdym filmie Nolana odkąd nakręcił pierwszego Batmana albo Prestiż. Akcja zapierdala jak nienormalna, niektórym ciężko jest nadążyć i łączyć fakty, żeby potem zrozumieć sens fabularnego twista. Sam przyznam, że wszystkie pomniejsze wątki z TDK w całości dopiero połączyłem po 3 seansie, a Incepcję zrozumiałem w pełni dopiero za drugim razem. Chwila nieuwagi, wymiana zabawnych komentarzy z kumplami po bokach w sali kinowej i już nie wiadomo o co chodzi. > Idź do kina z kumplami > Wymieniaj zabawne komentarze > Narzekaj, że nie zrozumiałeś filmu Nigdy nie miałem problemów z nadążaniem za akcją w filmach Nolana, nie wiem o co Wam chodzi. ja w Prestiżu się trochę pogubiłem, a oglądałem dość uważnie. za drugim razem wszystko było cacy. a na Memento byłem w składzie : ja, kumpel i pusta sala
Opublikowano 19 lipca 201212 l @Major To znaczy że w Croppie się już nic nie pojawi, bo właśnie dostaliśmy kolekcje Angry Birds. Hahah, i kto to kv.rwa kupuje? 10 latki robią zakupy w Croppie?
Opublikowano 19 lipca 201212 l @up O dziwo przeważnie ludzie w wieku 20-40. No i w Reserved są też bluzy z Batmanem. Logo Burtonowego Batmana na bluzie z kapturem zakładanej przez głowę. Logo jest naprawdę sporo, bluzy białe jak i czarne.
Opublikowano 20 lipca 201212 l CATWOMAN ZABIJA BEJNA BAT-MOTÓREM TALIA AL GHUL PRZEZ CAŁY CZAS W SEKRECIE POCIĄGA ZA SZNURKI, BEJN TO JEJ PRZYDUPAS JGL TAK NA PRAWDĘ MA NA NAZWISKO ROBIN (LOOOOOOOOOOL) I NA KOŃCU ZNADUJE BATCAVE I PRZEJMUJE ROLĘ GACKA BATMAN POZORUJE SWOJĄ ŚMIERĆ I PRZEPROWADZA SIĘ DO EUROPY Z CATWOMAN JAKO SWOJĄ NAŁOŻNICĄ
Opublikowano 20 lipca 201212 l tk, mozesz sobie darowac wrzucanie tych spoilerow? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,12162512,Zamaskowany_zabojca_zastrzelil_10_osob_na_premierze.html
Opublikowano 20 lipca 201212 l Świry są wszędzie. Nawet w markecie jakiś szajbus może wyciągnąć gnata i zrobić selekcję w dziale z produktami mlecznymi.