tk___tk 4 795 Opublikowano 16 lipca 2012 Opublikowano 16 lipca 2012 http://www.facebook.com/thedarkknightrises?sk=app_478935342134902 premiera prosto z nowego jorku! ładne ma bejn buty. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 16 lipca 2012 Opublikowano 16 lipca 2012 Ta laska w różowym wydaje się nie wiedzieć o czym mówi. No i Freeman niezłych idiotów z prezenterów zrobił Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 lipca 2012 Opublikowano 17 lipca 2012 Dałbym Tobie minusa, ale nie jestem chamem. Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 17 lipca 2012 Opublikowano 17 lipca 2012 Aż trudno mi uwierzyć Chłopaki że ten czas tak szybko minął :-D Na samym początku pamiętam głosy oburzenia jak potwierdzono info że Hardy będzie grał Bane'a. Że niby ma 177cm i jest za niski. A jak w rok przykoksował do 100 kg to dopiero gęby zamkneli co niektórzy. Jeszcze mam w pamięci słowa co niektórych że poziomem epickości nie przeskoczy to poziomu TDK. Teraz nikt tak nie mówi. Chyba zgolę głowę na łyso jak bede szedł do kina ;-) 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość _Milan_ Opublikowano 17 lipca 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 lipca 2012 Chetnie złamałbym Cię w pół. 17 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) mała łyzka dziegciu do wszechobecnych spermotrysków: The Dark Knight Rises is a mess of a film. If The Dark Knight was filled to the brim with weighty ideas, then The Dark Knight Rises ‘ cup overfloweth. Director Christopher Nolan, whose previous films have frequently dealt with the darkness of human nature, was not content with creating a light and fun summer actioner. Instead, he has packed his trilogy-concluding film so full of ideas, plot points, characters, emotional arcs, and set pieces that even with a 2 hour 45 minute runtime, none of them has any room to breathe. http://www.slashfilm...t-rises-review/ recenzja całkowicie wolna od spoilerów. Edytowane 18 lipca 2012 przez tk___tk Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 Jeszcze mam w pamięci słowa co niektórych że poziomem epickości nie przeskoczy to poziomu TDK. Teraz nikt tak nie mówi. Mogę się założyć, że nie przeskoczy. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 . Instead, he has packed his trilogy-concluding film so full of ideas, plot points, characters, emotional arcs, and set pieces that even with a 2 hour 45 minute runtime, none of them has any room to breathe. Tak jest w każdym filmie Nolana odkąd nakręcił pierwszego Batmana albo Prestiż. Akcja zapierdala jak nienormalna, niektórym ciężko jest nadążyć i łączyć fakty, żeby potem zrozumieć sens fabularnego twista. Sam przyznam, że wszystkie pomniejsze wątki z TDK w całości dopiero połączyłem po 3 seansie, a Incepcję zrozumiałem w pełni dopiero za drugim razem. Chwila nieuwagi, wymiana zabawnych komentarzy z kumplami po bokach w sali kinowej i już nie wiadomo o co chodzi. 1 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 Tak jest w każdym filmie Nolana odkąd nakręcił pierwszego Batmana albo Prestiż. Akcja zapierdala jak nienormalna, niektórym ciężko jest nadążyć i łączyć fakty, żeby potem zrozumieć sens fabularnego twista. Sam przyznam, że wszystkie pomniejsze wątki z TDK w całości dopiero połączyłem po 3 seansie, a Incepcję zrozumiałem w pełni dopiero za drugim razem. Chwila nieuwagi, wymiana zabawnych komentarzy z kumplami po bokach w sali kinowej i już nie wiadomo o co chodzi. > Idź do kina z kumplami > Wymieniaj zabawne komentarze > Narzekaj, że nie zrozumiałeś filmu Nigdy nie miałem problemów z nadążaniem za akcją w filmach Nolana, nie wiem o co Wam chodzi. 1 Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) Zapewne siłą rzeczy będę na premierze dla tłumów, ale właśnie te "zabawne komentarze" mnie niepokoją, zawsze jak oglądam jakiś przebój w kinie to później żałuję, że mi się spieszyło. Zamiast myśleć o filmie myślę o tym, jak bardzo chcę dać w ryj hałasującym idiotom. Na poprzednim Batmanie byłem na prapremierze, luz, ale te pokazy o północy w centrum będą jak się okazuje dość zapchane ludźmi. Edytowane 18 lipca 2012 przez ogqozo Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) @up Ważne że na meta ma więcej niż The Avengers do którego wielu ludzi usilnie TDKR porównuje. @tk_tk TEN TRAILER. "to know how alone you really are" nigdy nie brałem pod uwagę jako osobistą tragedię Brucea a raczej jako samotną krucjatę nietoperza. Ta kompilacja villianów i montaż z "dobrymi ludźmi Gotham" miażdży. Edytowane 18 lipca 2012 przez Kalel Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 Widziałem nowe koszulki z gackiem w Reserved za 70zł. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 beka, że scenariusz filmu jest tak przewidywalny, że cotillard musiała kłamać prasie, że nie jest w filmie tak na prawdę talia al ghul Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 @Major To znaczy że w Croppie się już nic nie pojawi, bo właśnie dostaliśmy kolekcje Angry Birds. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Tak jest w każdym filmie Nolana odkąd nakręcił pierwszego Batmana albo Prestiż. Akcja zapierdala jak nienormalna, niektórym ciężko jest nadążyć i łączyć fakty, żeby potem zrozumieć sens fabularnego twista. Sam przyznam, że wszystkie pomniejsze wątki z TDK w całości dopiero połączyłem po 3 seansie, a Incepcję zrozumiałem w pełni dopiero za drugim razem. Chwila nieuwagi, wymiana zabawnych komentarzy z kumplami po bokach w sali kinowej i już nie wiadomo o co chodzi. > Idź do kina z kumplami > Wymieniaj zabawne komentarze > Narzekaj, że nie zrozumiałeś filmu Nigdy nie miałem problemów z nadążaniem za akcją w filmach Nolana, nie wiem o co Wam chodzi. ja w Prestiżu się trochę pogubiłem, a oglądałem dość uważnie. za drugim razem wszystko było cacy. a na Memento byłem w składzie : ja, kumpel i pusta sala Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 @Major To znaczy że w Croppie się już nic nie pojawi, bo właśnie dostaliśmy kolekcje Angry Birds. Hahah, i kto to kv.rwa kupuje? 10 latki robią zakupy w Croppie? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 @up O dziwo przeważnie ludzie w wieku 20-40. No i w Reserved są też bluzy z Batmanem. Logo Burtonowego Batmana na bluzie z kapturem zakładanej przez głowę. Logo jest naprawdę sporo, bluzy białe jak i czarne. Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 @up O dziwo przeważnie ludzie w wieku 20-40. [*] Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 CATWOMAN ZABIJA BEJNA BAT-MOTÓREM TALIA AL GHUL PRZEZ CAŁY CZAS W SEKRECIE POCIĄGA ZA SZNURKI, BEJN TO JEJ PRZYDUPAS JGL TAK NA PRAWDĘ MA NA NAZWISKO ROBIN (LOOOOOOOOOOL) I NA KOŃCU ZNADUJE BATCAVE I PRZEJMUJE ROLĘ GACKA BATMAN POZORUJE SWOJĄ ŚMIERĆ I PRZEPROWADZA SIĘ DO EUROPY Z CATWOMAN JAKO SWOJĄ NAŁOŻNICĄ Cytuj
marjano 161 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 tk, mozesz sobie darowac wrzucanie tych spoilerow? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,12162512,Zamaskowany_zabojca_zastrzelil_10_osob_na_premierze.html Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 teraz boję się iść na premierę Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Świry są wszędzie. Nawet w markecie jakiś szajbus może wyciągnąć gnata i zrobić selekcję w dziale z produktami mlecznymi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi