Skocz do zawartości

The Dark Knight Rises

Featured Replies

• Odpowiedzi 972
  • Wyświetleń 115,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Chetnie złamałbym Cię w pół.

• Wczoraj w końcu było mi dane obejrzeć The Dark Knight Rises w IMAXie w Katowicach, czytając niektóre komentarze mam wrażenie, że albo oglądałem inny film albo większość ludzi jest z zawodu reżyserami

Opublikowano

Trailer dobry, ale ostatni urywek z "śmiesznym" dialogiem pomiędzy batmanem a kobietą kot mnie martwi. To samo z samolotem batmana. Aż mi jakimś Forever albo Batman&Robin zaśmierdziało.

Będzie tak.

batman-forever-thumbs-up-o.gif

Opublikowano

Batman Begins - Ra's Al Ghul - Lekarstwo dla Gotham

The Dark Knight - Joker - Szaleństwo Gotham

The Dark Knight Rises - Bane - Przebudzenie Gotham

Jaram się.

Opublikowano

Batman Begins - Ra's Al Ghul - Lekarstwo dla Gotham

The Dark Knight - Joker - Szaleństwo Gotham

The Dark Knight Rises - Bane - Przebudzenie Gotham

Que? O co ci chodzi z tym przebudzeniem?

Opublikowano

@up

Zawsze wydawało mi się że reckoning oznacza też "Przebudzenie". Ale najwidoczniej byłem w błędzie. Chociaż jako "rachunek", czy podsumowanie pasuje do trylogii Nolana. Jako "kara" wymierzona Batmanowi za jego działania.

A co do scenki na końcu trailer, to podobne motywy są w każdym trailerze i coś podobnego było w trailerze 2 do The Dark Knighta z Batpodem i Lamborghini.

tdkr.gif

Edytowane przez Kalel

Opublikowano

No bez dwóch zdań trailer o wiele lepszy od poprzedniego. Hardy ładnie przytyrał na siłce :-)

Premiera za 2,5miesiąca i zastanawiam się czy dostaniemy jeszcze jakiś trailer przed premierą.

Macie już jakieś linki skąd możnaby pobrać w HD ten trailer?

Opublikowano

Ja (pipi)e, Yoda-Bane - co ono zrobili... z jego głosem :o

A trailer imo taki sobie, poprzedni bardziej mi się podobał. Chociaż klimacik zbliżającego się shitstormu świetny.

Opublikowano

Głos Bane'a brzmi jak parodia, pierwotny był świetny. Mogliby zrobić Yodę dla Amerykanów i kozacki głos z pierwszych trailerów dla reszty świata.

Opublikowano

No bez dwóch zdań trailer o wiele lepszy od poprzedniego. Hardy ładnie przytyrał na siłce :-)

Premiera za 2,5miesiąca i zastanawiam się czy dostaniemy jeszcze jakiś trailer przed premierą.

Macie już jakieś linki skąd możnaby pobrać w HD ten trailer?

Szukaj według daty, pierwszy od góry - http://www.hd-trailers.net/movie/the-dark-knight-rises/

Opublikowano

trailer ciut lepszy od drugiego, ale to nadal nie to. zwiastun "incepcji" to mogłem oglądać raz za razem i bronił się jako twór sam w sobie. dla mnie nadal ten film jest jedną wielką niewiadomą i obawiam się, może strasznie zawieść. no, ale to ujęcie jak się obraca bejn podczas rozpierduchy pod ratuszem ze wzrokiem mówiącym "COME AT ME BRO" moc. gdyby nie brzmiał jak IVONA to byłby spoko.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

No i to jest w tym trailerze właśnie zayebiste, że kompletnie nie wiadomo jaki tak naprawdę będzie ten film.

Ale wierzę w Christophera.

Opublikowano

Catwoman w wersji Nolana powinna stanąć z Supermanem do konkursu na najlepiej zamaskowanego superbohatera.

Opublikowano

nie podoba mi się ten trailer...jakoś dziwnie jest zmontowany jak dla mnie. Jeden wielki plus za to ,że dalej mało wiadomo co do samego filmu

Opublikowano

Nadal nie wiem

kiedy Batman zostanie złamany , czy na początku , czy też na końcu filmu.

Wiem , że kiedyś już na jakimś forum zostało ujawnione te info.

Jakby co to na priva dajcie odpowiedź.

Opublikowano

Ale spoilery to byś łaskawie zakrywał bo nie każdy (pipi)a ma ochotę na informacje o fabule.

Opublikowano

Pudelek - rzetelne źródło informacji... :D

Tak czy siak Batman (gej czy nie) ma mieć "gorące" relacje z Seliną. Żeby podczas samych rozmów waliło od nich seksem.

Opublikowano

Na Wiki jest cała strona o tym.

http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_the_Batman_franchise

"Strona Comics Bulletin zapytała twórców, czy Batman jest gejem. Scenarzysta Alan Grant stwierdził: "pisałem 13 lat Batmana, który nie jest gejem. Denny O'Neil, Marv Wolfman, każdy od czasów Boba Kane'a... nikt nie pisał go jako geja. Tylko Joel Schumacher może mieć inną opinię".

Później jest m.in. o tym, że zdaniem Franka Millera Batman walczy z przemocą, by zwalczyć w sobie homo popęd i że George Clooney uznał, że gra geja.

Opublikowano

i że George Clooney uznał, że gra geja.

I dlatego stworzył tak świetną kreację.

Opublikowano

jedyny batman z batsutkami

Opublikowano

Je tam, Kilmer może Keatonem nie był, ale zagrał spoko, Clooney to już była tragedia okrutna.