Gość _Milan_ Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) mam nadzieje ze wrocimy i spotkamy sie jutro na forum. Jedno mnie tylko boli, że pojde do kina i znajdzie sie jakis pijany dresik który zazartuje sobie z amerykanskiej tragedii, niestety u nas takich nie brakuje. Edytowane 26 lipca 2012 przez _Milan_ Cytuj
Manor 645 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 A ja siedzę teraz na wypiz.dowie gdzie Batman pewnie będzie grany za parę miesięcy i dawno pewnie usłyszę wszystkie spojlery. Jak żyć Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 To ja się w(pipi)iam, że film zobaczę dopiero w sobotę ale na Twoim miejscu. To chyba bym się pochlastał albo obejrzał cama ;p Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Mam nadzieje że nie będzie "pijanych dresików" i tego typu klienteli. W końcu to pokaz o 00:01 na Boga. Normalni ludzie imprezują wtedy. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Nie możecie pójść jak ludzie, powiedzmy dwa tygodnie po premierze i obejrzeć w komfortowych warunkach bez tłumu? Cytuj
marjano 161 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Nie możecie pójść jak ludzie, powiedzmy dwa tygodnie po premierze i obejrzeć w komfortowych warunkach bez tłumu? 3 Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) U mnie akurat jest otwarcie jarmarku i koncerty na mieście, na dodatek sobota więc raczej "nikt" nie będzie siedział w kinie haha xD Edytowane 26 lipca 2012 przez SłupekPL Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Nie możecie pójść jak ludzie, powiedzmy dwa tygodnie po premierze i obejrzeć w komfortowych warunkach bez tłumu? http://www.youtube.com/watch?v=lpCbCRGg9Xg Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) Tak przy okazji premiery się spytam: Bo kupiłem bilet do Multikina w złotych tarasach przez internet i dostałem na komórkę link, pod którym kryje się jakiś dziwny kod kreskowy i że niby to jest bilet. Czyli jak, legalnie zaświecę komórką typowi przed oczami i wpuści mnie na seans? Prosty chłopak z małej wsi jestem, dlatego też się pytam. Edytowane 26 lipca 2012 przez ragus Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Głos Bane'a się podoba jednak, to dobrze . Kurde, teraz Wam trochę zazdroszczę tych camów (w sensie, że jesteście w stanie coś takiego oglądać), bo oglądając film tylko z angielskimi głosami troszeczkę nie zrozumiałem, a i nie można co ciekawszych scen obejrzeć jeszcze raz... Coś czuję, że na jednej wizycie w brytyjskim kinie się nie skończy :>. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Ciekawe jaki pomysł na ostatnią część miał Nolan przed śmiercią Ledgera. Mam nadzieję, że kiedyś wyjawi jaki miał dla niego plan. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) A jaki miał plan na drugą część przed śmiercią Ciliana Murhpy'ego??? Na pewno jest tu jakiś sekret. Edytowane 26 lipca 2012 przez ogqozo 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Głos Bane'a się podoba jednak, to dobrze . Kurde, teraz Wam trochę zazdroszczę tych camów (w sensie, że jesteście w stanie coś takiego oglądać), bo oglądając film tylko z angielskimi głosami troszeczkę nie zrozumiałem, a i nie można co ciekawszych scen obejrzeć jeszcze raz... Coś czuję, że na jednej wizycie w brytyjskim kinie się nie skończy :>. a co myslisz, że do do camripa sa napisy? btw za każdym razem jak słucham kogoś narzekającego na zachowanie ludzi w kinie to mam przed oczami smutasa co do gardzi jakąkolwiek interakcją ze światem zewnętrznym. dajcie spokój to tez jakaś część doświadczenia oglądania filmu w kinie jako część większej widowni... do kina chodzę często i jakoś nigdy nie doświadczyłem jakieś wielkiej wiochy. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Ciekawe jaki pomysł na ostatnią część miał Nolan przed śmiercią Ledgera. Mam nadzieję, że kiedyś wyjawi jaki miał dla niego plan. tez sie zastanawiam, gdyby zyl mialby szanse na krotki epizod w trójce może. Głos Bane'a się podoba jednak, to dobrze . Kurde, teraz Wam trochę zazdroszczę tych camów (w sensie, że jesteście w stanie coś takiego oglądać), bo oglądając film tylko z angielskimi głosami troszeczkę nie zrozumiałem, a i nie można co ciekawszych scen obejrzeć jeszcze raz... Coś czuję, że na jednej wizycie w brytyjskim kinie się nie skończy :>. a co myslisz, że do do camripa sa napisy? btw za każdym razem jak słucham kogoś narzekającego na zachowanie ludzi w kinie to mam przed oczami smutasa co do gardzi jakąkolwiek interakcją ze światem zewnętrznym. dajcie spokój to tez jakaś część doświadczenia oglądania filmu w kinie jako część większej widowni... do kina chodzę często i jakoś nigdy nie doświadczyłem jakieś wielkiej wiochy. No to moze jak doswiadczysz to Ci sie odechce. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) @up Podobno, pomysł był taki że Podczas sceny w sądzie zainscenizowawszy przez Banea, Joker miał być sędzią, a Scarecrow obrońcą. Edytowane 26 lipca 2012 przez Kalel Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 @up Podobno, pomysł był taki że Podczas sceny w sądzie zainscenizowawszy przez Banea, Joker miał być sędzią, a Scarecrow obrońcą. pogrom, też o tym pomyślałem ogladając te scene, wielka szkoda. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 W ogóle, gdzieś czytałem że fabuła przed śmiercią Ledgera miała być trochę inna. Dent umiera na koniec TDK, jednak ustawa Denta mówi o stworzeniu "Arkham Asylum" dla takich szaleńców jak Scarecrow czy Joker. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 z oficjalnej nowelizacji filmu (odnośnie jokera): Now that the Dent Act had made it all but impossible for the city’s criminals to cop an insanity plea, it (Blackgate Prison) had replaced Arkham Asylum as a preferred location for imprisoning both convicted and suspected felons. The worst of the worst were sent here, except for the Joker, who, rumor had it, was locked away as Arkham’s sole remaining inmate. Or perhaps he had escaped. Nobody was really sure. Not even Selina. 1 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 A jaki miał plan na drugą część przed śmiercią Ciliana Murhpy'ego??? Na pewno jest tu jakiś sekret. Joker jednak trochę ważniejsza postać niż Scarecrow. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Może jednak nie na tyle ważny, żeby cztery lata przed filmem wszystko było megasekretnie rozplanowane w rozwalające powiązania. Zapewniam, że większość pisarzy nie jest Davidem Simonem i pisze raczej na bieżąco. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Co nie znaczy, że nie miał żadnego pomysłu zostawiając go żywego na koniec drugiego filmu. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 No niestety sam Goyer mówi raczej że nie, tak więc będziemy już zawsze zastanawiać się, dlaczego to przed nami ukrywa. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Bardzo fajnie, że uda mi się jutro na premierę iść. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Bardzo fajnie, że uda mi się jutro na premierę iść. Bardzo fajnie, że nam to napisałeś. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi