Opublikowano 27 listopada 201113 l Foty z nowego nr Empire. Edytowane 27 listopada 201113 l przez Gość
Opublikowano 27 listopada 201113 l Fanowskie plakaty - http://evolveent.com/new-dark-knight-rises-fan-made-posters-are-awesome?cbg_tz=-60 Poniżej najlepszy z nich.
Opublikowano 27 listopada 201113 l Jak uda im się dobrze pokazać ten konflikt w Gotham to będzie dobry film.
Opublikowano 27 listopada 201113 l Fanowskie plakaty - http://evolveent.com...some?cbg_tz=-60 Poniżej najlepszy z nich. Jak mozna zrobic blad w tym nazwiskui puscic to w internet to w glowie mi sie nie miesci.
Opublikowano 27 listopada 201113 l i nie dodać głównego bohatera w spisie nazwisk na dole:O Wracając do samego filmu. W sumie cieszę się, że będzie Bane. Jakby nie było Nolana wykorzystuje najciekawsze postaci z tego uniwersum. Ra's al Ghul, Joker, Bane jako główni przeciwnicy to w sumie bardzo dobre wybory. Epizodycznie Scarecrow, Falcone i Two Face (ci ostatni wiadomo nie tacy epizodyczni), także ciekawi mnie kogo, poza Catwoman zobaczymy jeszcze tutaj.
Opublikowano 27 listopada 201113 l na filmwebie chłopaki dalej twierdza, ze Joseph zagra Jokera...<lol> mam tylko nadzieje, ze nie poniesie Nolana z fantazja w tej czesci
Opublikowano 27 listopada 201113 l Możesz się śmiać, ale on naprawdę bardzo przypomina zmarłego Legdera...Sam bym się nie obraził gdyby Nolan wsadził tu także Jokera, bo to IMO najciekawszy złoczyńca z całego uniwersum.
Opublikowano 27 listopada 201113 l Nie wyobrażam sobie tej części bez choćby wzmianki o Jokerze. Wątpię jednak, abyśmy mieli go zobaczyć (może odwróconego plecami w jednej scenie, nic ponadto). A Joseph na bank go nie zagrał - DEAL WITH IT.
Opublikowano 28 listopada 201113 l jestem swiadom podobienstwa, widzialem nawet jakis filmik gdzie Gordon nasladowal Jokera... chodzilo mi o to, ze ma juz role obsadzona, Nolan wydal oswiadczenie w tej sprawie a tam ludzi, dalej swoje... a z tego co prezentuja na screenach na bank beda odwolania do Denta i jego "krucjaty". Ciekawe czy sprawa Two-Face'a zostanie zatuszowana, tak jak chcial to zrobic Nietoperz i Komisarz czy moze Bane wyciagnie wszystko na swiatlo dzienne... pozyjemy zobaczymy
Opublikowano 28 listopada 201113 l Bane przypomina jakiegos Smoke'a albo brata sub zero itp, w komiksie mial po prostu jakas maske na łeb, czy nie?
Opublikowano 28 listopada 201113 l Bane przypomina jakiegos Smoke'a albo brata sub zero itp, w komiksie mial po prostu jakas maske na łeb, czy nie? "Jakąś maskę na łbie" tak 8) Edytowane 28 listopada 201113 l przez dark gamer
Opublikowano 29 listopada 201113 l Bane przypomina jakiegos Smoke'a albo brata sub zero itp, w komiksie mial po prostu jakas maske na łeb, czy nie?
Opublikowano 1 grudnia 201113 l no to ten filmowy za mało przypakowany jest, ubranko pomijam ;p pewnie bedzie nadrabiał zapałem do łamania
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Bardziej przypakowany mógłby wyglądać jeszcze bardziej groteskowo. Lista IMAXów z prologiem jak ktoś z Was mieszka w USA. Edytowane 2 grudnia 201113 l przez MajorZero64
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Nolan może nie udźwignąć tej historii. Opowieść o bestii która złamała Gacka w przenośni i dosłownie należy do czołowych historii w Bat-krucjacie. Sam Oldman stwierdził w którymś wywiadzie (nie dosłownie oczywiście;), że Nolan skacząc na głęboką wodę i wystawiając Taką postać jak Bane może się zdrowo przejechać. No i Catwoman wzorowana trochę na Halle Berry, trochę na Michelle Pfeiffer, trochę na konsolowej wersjii trochę mi nie pasuje. No i te jej gadżety... Obym się mylił Edytowane 6 grudnia 201113 l przez Farmer87
Opublikowano 7 grudnia 201113 l Z tego co się orientuje ,to chyba w naszych kinach nie ,ponieważ Polskie IMAX-e ,nie ma odpowiednich do tego sprzętów.Ale spoko na sieci na pewno się pojawi(w jakiś ,a nie inny sposób) ,więc myślę ,że będzie do tego okazja. Edytowane 7 grudnia 201113 l przez darkgamer
Opublikowano 7 grudnia 201113 l Nolan może nie udźwignąć tej historii. Opowieść o bestii która złamała Gacka w przenośni i dosłownie należy do czołowych historii w Bat-krucjacie. Sam Oldman stwierdził w którymś wywiadzie (nie dosłownie oczywiście;), że Nolan skacząc na głęboką wodę i wystawiając Taką postać jak Bane może się zdrowo przejechać. Ja np . należę do grupy osób którym ogólnie ostatnie dwa filmy o Batmanie średnio podeszły ( wychowałem się na TM-Semic i pierwsza część Burtona była moim zdaniem najbliższa komiksom , zwłaszcza Gotham) i nigdy nie rozumiałem tej fascynacji Nolanem . Teraz wystarczy że patrze na PG13 i serio się zastanawiam co tam ten aktor co niby Banem jest robi heh.
Opublikowano 9 grudnia 201113 l pierwsze opinie po prasowym pokazie prologu mega pozytywne. podobno w filmie znajduje się ponad 50 minut scen nakręconych na 70mm kamerach IMAX. szkoda, że we wrocławiu nie ma takiego kina. z resztą w polsce chyba nie ma ani jednego takiego IMAX'a z prawdziwego zdarzenia.