Haro 78 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 Czesc ludziska! Mam do Was dosc nietypowa sprawe. Prosba jest moze malo madra, dla niektorych moze nawet niepowazna, ale mam niesamowity problem z trofeum "Oficjalne dane GT-R". Potrzebuje pomocy kogos, komu udalo sie uzyskac to trofeum i dla kogo przejechanie toru Nurburgring Nissanem GT-R '07 w czasie ponizej 7:29:00 nie stanowi problemu. Do czego zmierzam? Czy jest na forum osoba, ktorej moglbym udostepnic dane swojego konta PSN, a ktora moglaby dla mnie ow trofeum uzyskac? Oczywiscie jesli bedzie to konieczne, moge za pomoc zaplacic (normalnie, nie wirtualnie). Sprawa jest dla mnie bardzo wazna, i uprzedzajac osoby, ktore moga poczuc sie zniesmaczone, napisze, ze za chiny ludowe, mimo spelnienia wszystkich warunkow zrobienia tego trofeum (seryjny GT-R wybrany z opcji "Szybkie wybieranie", nie z wlasnego garazu, opony sportowe twarde, Nurburgring bez zmian pogodowych, czas robiony w probie czasowej w trybie arcade i uzyskaniu czasu ponizej 7:29:00) nie chce mi to trofeum wskoczyc. Na forach dyskusyjnych czytalem, ze moze to byc jakis bug, blad ktory kiedys w przyszlosci zostanie zalatany, ale obecnie zwyczajnie nie moge go uzyskac, co gotuje mi zwyczajnie krew. Nie mam w okolicy zadnych znajomych posiadajacych GT5 i PS3 u ktorych moglbym to trofeum zrobic, dlatego zwracam sie z ta prosba do Was - prosze o pomoc! Cytuj
BIBIKING 0 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Niewiem czy dobrze kombinuje, ale chyba trzeba uzyskać czas 7'29.03, a nie pobić ten wynik, jeżeli się mylę niech mnie ktoś poprawi. Cytuj
winner 183 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Z założycielem tematu to ja radzę nawet nie rozmawiać. Człowiek niepoważny, napisałem do niego i mówi, że chce, żeby mu to zrobić i że się odezwie wieczorem (w pracy był). Nie napisał przez 3 dni to ja odpisałem i powiedział, że sobie zrobił, ale będzie chciał jeszcze, żeby zrobić jego koledze, a potem znowu 0 odzewu, zawracanie dupy tylko. Cytuj
Bumier 25 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Niewiem czy dobrze kombinuje, ale chyba trzeba uzyskać czas 7'29.03, a nie pobić ten wynik, jeżeli się mylę niech mnie ktoś poprawi. mylisz sie Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 27 lutego 2011 Opublikowano 27 lutego 2011 Jak Wy to robicie, że tym Nissanem uzyskujecie poniżej 7:29? Mój rekord to 7:52 Masakra jakaś Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 27 lutego 2011 Opublikowano 27 lutego 2011 Przy odrobinie wprawy nie jest to specjalnie trudne, nic odkrywczego nie stwierdzę, jeśli napiszę, że trzeba po prostu ćwiczyć. Mnie się udaje zejść do 7:25. Cytuj
Bumier 25 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 Emtebe - 7.22 na padzie bez spinania się Gdyby poćwiczyć, skleić idealny przejazd itp byłoby dużo lepiej Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 (edytowane) Kurde. Ja chyba za delikatnie jadę, hamulec przed każdym zakrętem Edit: Kolejne okrążenie i po raz kolejny 7:52. Nie mam pojęcia jak pojechać lepiej Edytowane 28 lutego 2011 przez Emtebe Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 (edytowane) Polecam poćwiczyć wcześniej w Akademii AMG, jeśli jeszcze tego nie zrobilłeś. Masz tam Nurburgring 'rozbity' na 4 sektory, dużo łatwiej będzie Ci wychwycić ewentualne błędy, jakie popełniasz lub niewłaściwą linię przejazdu. Szkółka ta bardzo pomaga w nauczeniu się i 'poczuciu' rytmu tego pięknego toru. Edytowane 28 lutego 2011 przez Hal Emmerich Cytuj
Qra 160 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 I do tego najlepiej zaliczyć amg na złoto, nauczysz się toru, będziesz wiedział dokładnie gdzie trzeba hamować, a gdzie można bardziej przycisnąć. Posil się też filmikami z youtube, zobaczysz jak jechać i na ile możesz sobie pozwolić w określonych sekcjach. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 GT-R to auto z napędem na 4 koła, więc można sobie pozwolić na wiele. Koledzy dobrze Ci radzę. Ten tor trzeba znać, bo inaczej nie pojedzie się na nim szybko. Zielone Piekło jest jedyne w swoim rodzaju. Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 A polecacie wyłączyć wszystkie wspomagacze? Czy jak lepiej? Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Pewnie, że wyłączyć (ABS możesz zostawić na 1) - masz dzięki temu masz pełną kontrolę nad autem, poza tym GT-R jest banalny w prowadzeniu i wykręcić nim bączka to naprawdę sztuka. 1 Cytuj
stabik 3 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Jeśli problem, tylko szkoła AMG, 4 sektory, mercedes sls, deszcz i wszystko off, tak w deszczu bez kontroli trakcji i bez abs wykręcisz lepszy czas. Przejedź wszystko na złoto i daj znać czy nadal masz problemy z trofeum Cytuj
snake pliskin 5 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Witam kurde przepraszam muszę to napisać 7.29 na zielonym piekle. Ja wykręciłem swoim GTR black edition w realu na nordschleife tak poniżej 8 minut idzie się zabić więcej nie będę ryzykował życiem 7.29 :i_am_so_happy:szacunior dla tego pana Cytuj
Bumier 25 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Ja wykręciłem swoim GTR black edition w realu na nordschleife tak poniżej 8 minut idzie się zabić więcej nie będę ryzykował życiem 7.29 ja swoim tak poniżej 7 minut ale na ostatnim zakręcie paliwa zabrakło, dobrze ze na ostatniej prostej obudziłem się, nie lubie snów bez happy endu swoją drogą to w którym realu jeździłeś ? Ja na Warszawa Ursynów - http://www.real.pl/markety/mazowieckie/ Pozdrawiam 3 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 30 czerwca 2013 Opublikowano 30 czerwca 2013 W Polsce sie nie dorobisz. Jest to spolecznie nieakceptowalne, Cytuj
PEsEq 8 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 a na jakim torze nurburgring trzeba pojechac? chodzi mi o dokladna nazwe toru Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Nurburgring Nordschleife (bez zmiennych warunków pogodowych najlepiej). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi