Skocz do zawartości

PSX Extreme w formie elektronicznej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc jak to jest, że wychodzi nowy magazyn Gramy, gdzie kosztuje 9,99 zł, a e-wydane 4.99 zł ? Nie sprzedają tego poprzez google play i ios ?

To gdzie ich można kupić za te 5 zeta?
Opublikowano

We wstępniaku redaktor ich magazynu napisał tak:

"PS. Gramy! możecie kupić nie tylko w wersji papierowej, ale również w cyfrowej, do czego zachęcam. W wersji na tablety i komputery cena jednego egzemplarza wynosi zaledwie 4.99 złotych.

Odwiedźcie stronę www.egramy.pl żeby złożyć zamówienie!"

Opublikowano

Namierzyłem :).

Nie dziwię się, skąd taka cena. Tutaj mamy opcję dystrybucji bez pośredników - 3 kliknięcia, e-płatność i dostajesz link do PDF-a. U nas jest to droższa opcja, bo swoją dolę pobiera e-Kiosk, a nie planujemy sprzedaży zwykłych PDF-ów. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brakuje wersji pod Linuksa i mac osx przez co ta dystrybucja cyfrowa jest dostępna tylko dla części użytkowników. Najlepsze były by zwykłe PDF'y (można czytać nawet na PSP) bo są bardziej uniwersalne ew. wydanie stosownej aplikacji także pod Linuksa..

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiem czy padło podobne pytanie, ale chłopaki planujecie wydać w e-wydaniu starsze numery czy tylko te "bieżące" ? Fajnie byłoby kupić np 1. numer itd. Może to się ziścić w przyszłości czy stanowczo nie? 

Opublikowano

Stanowcze "nie" wynika z faktu, że obecny wydawca nie ma opcji wydania numerów starszych niż 166. Czy myślimy o wydaniu numerów 166-183? Na razie takich planów nie ma (kwestia kosztów i potencjalnego zainteresowania archiwami w formie cyfrowej). 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na pewno nie jest to numer od nas. Zresztą jakikolwiek numer w PDF-ie jest nielegalny, bo obecnie jedyna forma dystrybucji cyfrowej to e-Kiosk.pl. 

• 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do prenumeraty nie trzeba rejestracji. Kupujesz, płacisz przez PayU i gotowe. Prenumerata będzie aktywna od kolejnego numeru (w tym przypadku 207.). 

A w który link klikasz?

Opublikowano

Nie mam pojęcia, co może być nie tak. Przed chwilą robiłem zakup i śmiga. Możesz masz zablokowane okienka czy coś takiego, bo dodając produkt do koszyka, powinieneś zobaczyć okno z informacją, czy potwierdzasz wybór. 

Co do rejestracji - jest po prostu rejestracja na stronie, sklep nie ma swojej oddzielnej rejestracji i do zakupu nie jest potrzebna, wystarczy uzupełnić dane do wysyłki. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kupiłem sobie Komputer Świat, zachęcali do rejestracji na jakiejś tam ich podstronie. Zrobiłem to, wklepałem też kod z płyty i mam dostęp do e-wydania tego samego numeru, który wylądował już na makulaturze. Jak dla mnie, całkiem pomysłowe - kupujesz gazetkę papierową, dostajesz e-wydanie w gratisie (nie plik pdf, tylko czytanie online w jakimś flashowym skrypcie). A już w ogóle dziwne, że można też pobierać programiki, jakie dali na płycie. Wiem, w PE tak nie planujecie, ale może akurat coś zasugerowałem:)

Edytowane przez grzybiarz
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Całkowicie zielony jestem w tym temacie. Pytam z ciekawości. Przymierzam się do kupna jakiegoś modelu Kindla do czytania ebookow. Czy PSX też na tym odpalę?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

poproszę o pomoc:

kupiłem w lutym wersję cyfrową numeru 207, dziś chciałem go ponownie ściągnąć więc skorzystałem z mejla jaki wtedy otrzymałem i link z mejla nie działa - 404

Opublikowano

Sprawdzimy. Niedawno zmienialiśmy system, bo dotychczas PDF-y były fizycznie przechowywane, ale że robiło się ich za dużo, to dodaliśmy opcję powtórnego wygenerowania. 

grzybiarz, jak chcesz wygenerować znowu PDF-a z profilu na PPE, to jaki jest błąd? Bo powinieneś mieć przycisk "wygeneruj ponownie" i po kilku minutach mieć link. 

Opublikowano

Nie kupowałem na zalogowanym profilu (nie pamiętam bynajmniej), więc nie wygeneruję nowego linku. Co mogę zrobić? Zależy mi na tym żeby mieć ten nr. Kupiony i ściągnięty oryginalnie mam na padniętym dysku.