Skocz do zawartości

Niusy

Gość Grzegosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fajnie się z tej nazwy w topgirze śmiali, hoho.

Nowa Lancia Stratos wszystko i tak przyćmiewa.

Lancia-2681010108397061600x1060.jpg

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem w top gearze nawet mówili, że ma wyjść to chyba raczej będzie w produkcji, to ferrari f ileś tam z ładniejszą budą, tak BTW.

edit: oglądam i czytam tylko i wyłącznie TG, żadnych auto światów czy innych automaniaków na tvn turbo nie oglądam, więc wybaczcie, ze się tylko na brytoli powołuje :P

Edytowane przez Oran
Opublikowano

Fajne nawet, du.pa taka strasznie Alfoska, jakby Bertone projektował. W sumie można powiedzieć, że fiatowska bo światła ma takie też bravo :D

A bryła jak w beemce tej takie Z ileś. No ale ogólnie mi się podoba, fajno takie jakieś.

Opublikowano (edytowane)

Concept nowego Audi Quattro.

6b7af9d4156cb21d0ff7bd3.th.jpg

9712e643f7a8d4b92529134.th.jpg

66855dfeaf31df0b4044ae0.th.jpg

d5db343fa4bd07865bf46c2.th.jpg

Tył do przyjęcia,ale przód imo zbyt nowoczesny.

2,5T 402 HP

Ciekaw jestem żywotności tak wyżyłowanego silnika.

Edytowane przez Infidel
  • Plusik 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiem czy beetle powinien miec znaczek porsche czy porsche powinno miec znaczek VW ale nie moge patrzec na ta oklepana bude, ktora sie ciagnie od tylu lat. Nowy Beetle jako rozwiniecie starego wyglada fajnie, ale ogolnie to ta budka jest tak samo malo ciekawa jak fiat 126p.

Opublikowano

Ciekawe czy cenowo będzie poziom Golfa, czy może nieco taniej (przykładowo kosztem materiałów robionych pod rynek USA). Drożej mam nadzieję nie, bo wtedy byłaby to tylko alternatywa dla Scirocco w zupełnie innym stylu.

0f04df467d65a8a70f3315c8c5b5af69,18,1.jpg

7d18bafd54bbf377e9beb85e8656bdbe,18,1.jpg

Gość Grzegosz
Opublikowano

Całkiem fajny, jednak mimo wszystko przeszkadzałoby mi jeżdżenie samochodem zaprojektowanym przez Adolfa Hitlera.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

BMW 1 v2

z9724250X,BMW-1-2012.jpg

Jak dla mnie przekombinowane, jakby styliści na siłę chcieli wypracować nowocześniejszy styl, a nie mieli do końca pomysłu jak tego dokonać. Może jest bardziej clean look, ale grill wygląda teraz dość ostentacyjnie. Jak dla mnie starsza ładniejsza. Dla przypomnienia i porównania.

bmw%201%205-drzwiowe.jpg

Gość Grzegosz
Opublikowano

Skoda wprowadziła do sprzedaży specjalną wersję Fabii - Monte Carlo, dla uczczenia 110. urodzin Skody i 100. rocznicy słynnego rajdu. Kosztuje ok. 4000 zł więcej od wersji Sport, oprócz pakietu stylizacyjnego (nie wchodzą weń opcjonalne 17-calowe felgi widoczne na zdjęciu) ma jeszcze jakieś dodatkowe gadżety na pokładzie.

Skoda%20Fabia%20Monte%20Carlo%20_2011I_1.jpg

Chyba najlepiej wyglądająca Skoda od lat, z czarnymi odbłyśnikami i grillem wygląda lepiej niż RS.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Concept, ale jaki :dance: Część rozwiązań ma być przeniesiona do nowego 9-3.

Moze ostatnio da się wyczytać ze nie lubię Saaba z moich postow, bardzo cenie se stare dobre szwedzkie modele wiec nie zrozum mnie zle

ale czy ty jesteś pewien ze zobaczymy nowe 9-3? kiedy w tym miesiącu Saab nie może nawet zapłacić swoim pracownika?

http://news.yahoo.com/saab-unable-pay-wages-blames-delayed-funding-161021742.html

Gość Grzegosz
Opublikowano

Ważna informacja dotycząca ewentualnego dalszego rozwoju niniejszego działu.

Zbanowali predatora.

Opublikowano
<br />Ważna informacja dotycząca ewentualnego dalszego rozwoju niniejszego działu.<br /><br />Zbanowali predatora.<br />
<br /><br /><br />

p_diddy-cristal_champagne.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1298919755033

felipe_massa_turkey_2006_win.jpg

GYI0060398556_crop_450x500.jpg?1273506391

loeb-champagne.jpg

Jorge-Lorenzo-Champagne-110501R540.jpg

2008_British_RR_Champs_Cooke.jpg

l5234322.jpg

Le+Mans+2010+Audi+Champagne.jpg

Hura.

• Plusik 1