waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 <Yacek mode on> jesteście stworzeni do jeżdżenia plastikowymi autami po garażowym tuningu z alegro. nie dla Was ta kiełbasa. <Yacek mode off> Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 W sumie nie wiem, co sadzic o nowym ferrari, im dluzej na niego patrze, tym bardziej mi sie podoba - a zaczynalem od obrzydzenia. Nazwa natomiast jest totalnie nietrafiona. Zbyt pyszna (TO Ferrari, jedyne i najlepsze - kwintesencja marki) i bez sensu, wyrazu, ladu i skladu. Cytuj
Silver 167 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 Eh szkoda, że nie jestem dresem (kiepska jakość, ale i tak uwielbiam tą reklamę)http://www.youtube.com/watch?v=pwExPhTQ_Hc Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 no niestety, nie wiem czy pamiętacie: Agencja Polymus Integrated Communication przygotowała nową kampanię wizerunkową dla BMW Polska. Tematem jest jeden z najnowszych modeli BMW X3 - pisze Wojciech Surmacz w "Pulsie Biznesu". Jak podkreśla Ania Król, public relations manager Polymus Integrated Communication, agencja chce osiągnąć dwa cele. Pierwszym jest, rzecz jasna, prezentacja nowego produktu BMW X3 na polskim rynku, przedstawienie go jako wszechstronnego pojazdu z segmentu samochodów sportowych wyższej klasy, przeznaczonego dla młodych, dynamicznych ludzi. Ś Drugi cel jest jeszcze bardziej oczywisty od pierwszego, bo towarzyszy w zasadzie każdej kampanii tej marki w Polsce. Mam na myśli ciągłe starania o poprawę polskiego wizerunku BMW. Nie ma co ukrywać, że przed nami ciężkie zadanie, ale są już pozytywne efekty naszych działań Ś mamy wyniki badań wizerunku tej marki w Polsce za 2003 r. Jest lepiej! Ś mówi Ania Król. Przypomnijmy, że marka BMW jest w Polsce kojarzona nietypowo Ś jako samochód kierowców z półświatka. to start kampanii z 2004 roku. choć i tak przyfuksili bo postrzeganie marki w Polsce fantastycznie zmienil ten oto Pan: Cytuj
hooki 194 Opublikowano 8 marca 2013 Opublikowano 8 marca 2013 W sumie nie wiem, co sadzic o nowym ferrari, im dluzej na niego patrze, tym bardziej mi sie podoba - a zaczynalem od obrzydzenia. Nazwa natomiast jest totalnie nietrafiona. Zbyt pyszna (TO Ferrari, jedyne i najlepsze - kwintesencja marki) i bez sensu, wyrazu, ladu i skladu. noo noo, LaFerrari jak to zobaczyłem to myślałem, że to news o Genewie z jakiejś włoskiej strony po prostu - a samo auto, takie sobie jak na Ferrari, moim faworytem nadal jest 599, no i 355. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 8 marca 2013 Opublikowano 8 marca 2013 odejdź prostaku, kup se civica. Hola, hola! Jako właściciel syfika, właśnie się zapowietrzam, prycham i szykuję kontr posta na 2000 znaków... Kozbinio, umowa podpisana? Co w końcu wybrałeś? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 marca 2013 Opublikowano 9 marca 2013 Miałem Civica 5 lat więc pisze o z przymrużeniem oka. Objechalem nim całe Włochy więc mam dużo sentymentu Narazie nie zapeszam no negocjacje cenowe idą cieżko, ale powiem tylko ze w ch.uj większy od SMaxa - jak sie uda będę miał królewskie wakacje pod namiotem z dwójka dzieci Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 9 marca 2013 Opublikowano 9 marca 2013 przeciez ten RR jest ochydny. Jakby zmienic swiatla i wywalic ten grzejnik za(pipi)any z jakies wiejskiej szkoly to moze by obeszlo. i serio kto kupuje tą boazerie do auta co widać na fotce na drzwiach? Światła to klasyka. Nie wiem jak można nazwać ten samochód ohydnym... Ma styl jak mało, które auto. W rzeczywistości to auto przy innych wygląda mega potężnie i elegancko Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 przeciez ten RR jest ochydny. Jakby zmienic swiatla i wywalic ten grzejnik za(pipi)any z jakies wiejskiej szkoly to moze by obeszlo. i serio kto kupuje tą boazerie do auta co widać na fotce na drzwiach? Światła to klasyka. Nie wiem jak można nazwać ten samochód ohydnym... Ma styl jak mało, które auto. W rzeczywistości to auto przy innych wygląda mega potężnie i elegancko Nie mam pojecia gdzie w tym aucie jest styl. Chyba w bagazniku. Na to auto pewnie trzeba miec prawko kategorii C bo ma kubature stara. I opór aerodynamiczny toi-toi'a ( to by wyjasnialo dlaczego tam takie a nie inne silniki montują) Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 Drewno w srodku kojarzy sie z luksusem chyba tylko czarnym raperom,teskniacymi za szalasami. Rownie eleganckie i szykowne co boazeria w mieszkaniach albo okleina drewnopodobna montowana w accordach Cytuj
WisnieR 2 745 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 Jak można pisać, że Wraith czy Phantom nie ma stylu? Może jeszcze napiszecie, że auta Pagani też są bez stylu Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 Nie ta liga, Pagani to esencja sportu i milosci do motoryzacji. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 (edytowane) Nie ta liga, Pagani to esencja sportu i milosci do motoryzacji. a RR to nie, w ogóle nie wielowiekowa esencja motoryzacji i stylu zarazem - chłopie co ty gadasz. Dodatkowo wszystkie te modele mają drewno w środku więc seriously WTF? Panowie myślę, że tutaj nie chodzi o spór o ayto tylko o styl życia. Ja należę do ludzi, którzy chętnie przytuliliby takie auto, fajne domek na Riwierze oraz zegarek Maurice Lacroix. Odpowiadałby mi styl chodzenia w sweterku i popołudniowej partii w golfa. a Wy kupcie sobie to LaFerrari i zegarek Casio. Też spoko, tylko wiecie nie ta liga Edytowane 10 marca 2013 przez waldusthecyc Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 Ten post wiele wyjaśnia bo wolę połączenie : GRANTURISMO MC STRADALE + Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 (edytowane) no widzisz, tymczasem witaj w moim świecie, gdzie taki RR byłby piękną sprawą: Edytowane 10 marca 2013 przez waldusthecyc Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 no widzisz, tymczasem witaj w moim świecie, gdzie taki RR byłby piękną sprawą: Hmm chwaliłeś sie, że robisz w branży paliwowej wiec soryy bedziesz wyglądał tak: Widziałeś szejka w RR? :> Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 oj życz mi, życz mi - będę pierwszy ! Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 (edytowane) Ale nie unoś bo zaraz obrazisz się na mnie przez samochód,na który nas nie stać. Oczywiście,że nie ta liga. Pagami jest ucieleśnieniem sportu,pasji,genialnej inzynierii. Sam wyskoczyles z Rolls Royce i Pagami, tak jakby to byl brand produkujacy samochody z jednego segmentu. I co z tego,ze wielowiekowa? Nie trafia do mnie design i uwazam,ze jest po prostu brzydki. Szanuje Twój lajfstajl zycze Ci zebys wozil sie takim RR, mimo ze sprowadzasz ludzi,ktorzy nie klekaja na widok Rollsa do poziomu Wojewodzkiego w trampkach i casio. Edytowane 10 marca 2013 przez Pajda Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 ej ale nie unoszę się absolutnie, nie chciałem aby to tak zabrzmiało, sorki. A propos Twojego przykładu to tak, Ferrari kojarzy mi się z ludźmi typu Wojewódzki, myślę, że @Lucek też by się nadał Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 Ja to albo Lambo, albo coś w stylu Escalade Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 (edytowane) życzę Wam wszystkim tych furek, kurde niech ktoś w tej Polszy bogatym będzie @Milan mogę swobodnie obrazić Twoje dziecko jak chcesz, mam zero punktów ostrzeżeń. Edytowane 10 marca 2013 przez waldusthecyc Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 albowiem próbujesz obniżyć wartość naszej egzaltowanej dyskusji na co byśmy wydali miliony, których nie mamy. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 (edytowane) juz tak sie nie sil na bycie yackiem, ekshibicjonisto, gdybym Cie nie zyebal swego czasu nadal bys paradowal po forum ze slitaśnym zdjeciem z dziecmi które nikogo tutaj nie obchodza. ostała sie jeno oblesna narośl na avatarze ktora i tak musimy ogladac. Edytowane 10 marca 2013 przez _Milan_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi