Skocz do zawartości

Niusy

Gość Grzegosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

tak tak, zaraz się dowiem, że Ty jesteś elita super, mam Ci kucnąć do miecza bo na forumku jesteś super fajny i generalnie wklejasz zdjęcie Passata aby być śmiesznym. Drogi Panie @_Milan_ z dziećmi, zyebać to Ty możesz sobie te swoje pociechy jak masz takie potrzeby. Do mnie z szacunkiem e-kolego, rozumiem że masz tu renomę ale jak masz coś do mojej osoby to masz PM. 

Edytowane przez waldusthecyc
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powiem Wam cos, sluchajcie uwaznie. Motoryzacja to moja pasja, kocham ja i wszystko co jest z nia zwiazane. Ubolewam,ze studiuje cos,co nie jest z tym zwiazane.Od kilu lat nie natknąłem się napojazd,który obsesyjnie bym porządał. W końcu się pojawił

Ogień!

Jest idealny, Ci co nie jeżdżą mogą nie czuć motocykli,więc musicie wierzyć na słowo. Jest dusza, jest zaawansowana technika, jest piękno, prestiż bo pozerzy i dresy kupują japońskie przecinaki. I co najlepsze będę go miał kiedyś, bo jego cena jest nieprzyzwoicie niska. Niecałe 18tys dolarów, za nówkę z salonu.

Gość _Milan_
Opublikowano

tak tak, zaraz się dowiem, że Ty jesteś elita super, mam Ci kucnąć do miecza bo na forumku jesteś super fajny i generalnie wklejasz zdjęcie Passata aby być śmiesznym. Drogi Panie @_Milan_ z dziećmi, zyebać to Ty możesz sobie te swoje pociechy jak masz takie potrzeby. Do mnie z szacunkiem e-kolego, rozumiem że masz tu renomę ale jak masz coś do mojej osoby to masz PM. 

nie rozumiesz,

ja mam takiego, i ogolnie m.in. yacek mnie mieszał  z błotem że kupiłem polaczkowy samochód.

Opublikowano (edytowane)

o (pipi)a to ja zupełnie nie w temacie XD ale na drugi raz hamuj się trochę. 

a tak przy okazji to coś w tym jest bo np. mój teściu to uważa, że sama nazwa Volkswagen zobowiązuje i że to polaczkowe auta dla plebsu. 

a @Yacek z tego co wiem to sam jeździ Skodą  :ninja:

Edytowane przez waldusthecyc
Gość _Milan_
Opublikowano

no ja nie mam hamulców tylko na aishe, przeczytaj sobie kto zaczał byc niemiły ;]

Ja sie sam z tego smieje ze passat dla polaczka, bo widze ile tego jezdzi, ale wazne ze samochód spełnia wszystkie wymagania.

Opublikowano (edytowane)

Meh. Moim zdaniem SUV nie przystaje do Bentley'a. Ani on ladny, ani brzydki. Za to felgi sa bardzo ladne, ciekawe czy mozna bedzie kupic je osobno.

Edytowane przez Infidel
  • 2 tygodnie później...