Skocz do zawartości

Niusy

Gość Grzegosz

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe czy mechanicznie sie poprawili bo poprzednia generacja astry i vectry to strasznia patatajnia. Ulubiency mechanikow, robota łatwa i kosztowna, prawie jak w mondeo tdci

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe czy mechanicznie sie poprawili bo poprzednia generacja astry i vectry to strasznia patatajnia. Ulubiency mechanikow, robota łatwa i kosztowna, prawie jak w mondeo tdci

Tak? A ja mam inne doświadczenie. Jeżdżę już 3 rok vectrą 2008 z 120 konnym dieslem (po leasingowa, z dojczlandii, 150 tyś przy kupnie, teraz powyżej 200) i złego słowa nie powiem. 1.9 CDTI spisuje się świetnie, przed zakupem wyczytałem tu i tam, że nawet mniej klopotów z nim niż z VW 2.0. Jedynie przy 150 konnym cdti j...bie się kolektor ale można za tysiaka walnąć mod by się nie wysrał (lub naprawić po wysraniu). Może slyszałeś o awaryjności 3 litrowego serducha oplowskiego? Tu się zgodzę, podobno to mina nie warta zapłacenia kasiory za te 177 czy 184 konie.

Szkoda, że nie można połączyć fajnej linii nadwozia i dużej przestrzeni bagażowej. Insygnie w kombii wygladają świetnie ale brakowało by mi pojemności mojej kanciatej vectry. Najladniejsze kombii to wg mnie Accord, Insygnia, Alfa.

Ps. przesiadłem się z fordowskiego tdci... więcej g..wna nie ruszę, chyba, że w benzynie (focus prowadzil się świetnie ale w silniku padło wszystko co mogło paść...)

Edytowane przez Łebi
Opublikowano

Wiecie co jest "najśmieszniejsze" (jakkolwiek to brzmi w tym kontekście) w całej sprawie? Właśnie to:

Yesterday In Batumi at 3:00 AM Giorgi was going to hotel when he crashed, he wasn't driving, he was passenger and driver is alive, he gave his car to a friend to do a short ride during the night, his friend skidded into a tree, and the hit was from the passenger side where Giorgi was.

Po prostu karma dosięgnie każdego, człowiek nie zna dnia ani godziny :sorcerer:

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nowa Octavia też jest OK, jak się przymruży oczy to wygląda jak AUDI.

No Fabii by się przydała nowa generacja, bo wszystko oprócz wersji np. Monte Carlo to nie wygląda zachęcająco, co innego Fabia I :D

Edytowane przez Szejdj
Opublikowano

Bardzo ładne Subaru, wreszcie nie kojarzy się z koksami i złotymi łańcuchami.

Pomyliło Ci się Subaru z BMW albo Audi.

Bardzo ładne Subaru, wreszcie nie kojarzy się z koksami i złotymi łańcuchami.

Pomyliło Ci się Subaru z BMW albo Audi.