Opublikowano 30 czerwca 20159 l Tak, to zupełnie nowy model. Nie wiem czemu jest tak podobny do aktualnego, że wygląda bardziej jak wersja po liftingu. Bezpośredni konkurenci jakoś umieli wszystko zmienić. Święto dla posiadaczy B8, bo dla laika ich auto przez następne kilka lat będzie wyglądać jak prosto z salonu. Jako maniak B8 jestem i szczesliwy i smutny. Piekna zmieniac nie musiali,ale z drugiej strony liczylem,ze moze uda im sie przebic swoje dzielo. Do licha z tymi 1.4TSI
Opublikowano 28 lipca 20159 l Z niebieskim ferrari jest trochę jak z czarnym bondem - niby może być, ale....
Opublikowano 29 lipca 20159 l Mnie tam wszelkie modele typu Gran Turismo bardziej podobają się w kolorze niebieskim. Ten nowy 488 Spider wygląda obłędnie, chylę czoła za poprawienie 458. A jest co chylić.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Wlosi jak zwykle powalaja stylizacja, przepiekne jest to 488. Co innego to 612 w zwyklej wersji z posta wyzej Edytowane 29 lipca 20159 l przez Infidel
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Ferrari zawsze kojarzylo mi sie z dupkami i celebrytami, ale trzeba przyznac, ze ich design prawie za kazdym razem milo zaskakuje.
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Też czytałem o tym typie, co 2 tyg. musi pracować, żeby nowe Ferrari za gotówkę kupić.
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l AMG GT wyglada o niebo lepiej. Jest podobnie, dla niewtajemniczonych pewnie nawet tak samo. Mi za bardzo przypomina Lagune Coupe
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Mnie przypomina tego nowego, obleśnego SUV-a, rywala dla równie pokracznej X-szóstki. Spalić.
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Mercedes nie potrafi zrobic ladnych coupe poza autami za ponad autami za ponad pol banki.
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l E Coupe jest eleganckie. Grzesiu, X6 to jedna z najlepszych rzeczy jakie wyszły od BMW.
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Kubuś, kupiłeś betę jedynkę, więc raczej się nie dogadamy w tej kwestii. X6 to potwór. Przebrzydły, bezsensowny ogr, tak jak pierwsze Q7. Najlepsze, co zrobiło BMW, to 2002 Turbo, M3 E30 i M3 E46 CSL. No, jeszcze E38. E38 jest cool.
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l No i fenomenalne 6 F13. Pewnie nikt sie tu ze mna nie zgodzi,ale na tej liscie musi tez byc E36. Ponadczasowa buda Edytowane 16 sierpnia 20159 l przez Infidel
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Ale właśnie ten tył można niemalże pomylić z AMG GT. AMG GT wyglada o niebo lepiej. Jest podobnie, dla niewtajemniczonych pewnie nawet tak samo. Mi za bardzo przypomina Lagune Coupe Exactement: