Skocz do zawartości

Niusy

Gość Grzegosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Tak jak i nowe XC90 btw:

landscape_nrm_1422973835-focustop.jpg

landscape_nrm_1422974222-focusmid.jpg

Robi fura mocno. AWD, 2,3l - 350 hp/440nm :banderas: jest mocno brany pod uwagę :> Oczywiście jak będzie wyprodukowany bo na razie 1 rzut na Polskę 82 sztuki sprzedał się w listopadzie w ciągu ... 2 dni.

Edytowane przez mozi
Opublikowano

Niecałe 150k, dokładnie tyle co Mustang.

To jednak wolał bym konia od foki.

I tak i nie. Jakoś tak mustang z silnikiem 2.3 to tak dziwnie? :> Zresztą fura fajna ale kompletnie nie praktyczna.

Opublikowano

No ale mi byłoby szkoda zajeżdżać taką fokę czy Mustanga używając go codzinnie do dziesiątek km w zakorkowanych miastach. To chyba nie jest ich naturalne śtodowisko ? A jak spalanie w mieście np w takiej muskularnej foce i nie chodzi mi o dane katalogowe :)

Opublikowano

A ja wlasnie nie widze przeszkod by jezdzic tym codziennie. To nie Lambo, to zwykly sportowy wozek z normalnym przeswitem.

Focus RS bali przy normalnej dynamicznej jezdzie 14l.

Opublikowano (edytowane)

No ale chyba nie szukasz takiego auta jako codzienwagen do pracy, do przedszkola, do biedry ?

No właśnie tak :> Tak jak Infidel napisał to nie r8 czy lambo że pod próg nie pojedzie i że szkoda V10 katować na krótkim odcinkach.

Edytowane przez mozi
  • 4 tygodnie później...