Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 263,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Fajna, fajna, ale nie ma takiego efektu wow jak to bylo przy premierze 159, ktora nie licząc linii nadwozia dosyc długo się nie starzała. No i dzwiek najmocniejszej jednostki jakis taki bez wyrazu jest. Mimo to super, ze jest RWD.

Opublikowano

i zdziebko peda lska nazwa jak na sedana.

Opublikowano

W Hatchbacku też zaje.biste, ostatnio oglądałem jakiś materiał z nim, chyba od Auto Świat. Jak za Audi nie przepadam, tak A3 i A8 kocham całym sercem.

Ostatnio często reklamują Infinity Q30, zaje.bisty hatch klasy premium.

frankfurt-2015-c-026.jpg?itok=wUKAoO6P

Opublikowano

Infiniti, I na końcu. Nom, całkiem fajne to Q30 i przystępne cenowo w porównaniu do innych modeli, nawet jeśli "tylko" Mercedes GLA w innym opakowaniu.

Opublikowano

No Merc GLA też bardzo fajna fura, a fanem marki nie jestem. Choć cena mocno przesadzona jak na Mercedesa przystało.

Opublikowano

Na Zachodzie za kierownicą widać często kobiety po 50. Nieduży samochód, ale wyżej się siedzi, ekonomiczne diesle od Renault, automat i marka Mercedes.

Nie no, też mi się całkiem podoba, tylko mniej z 1.5 dci. I jednak płacisz sporo za logo.

Opublikowano

Od 2017 Audi RS3 w sedanie. 2.5 turbo, ponad 400 koni.

A nowe TTRS bedzie z manualem :) Fajnie,ze mozna jeszcze takie auto kupic z normalnymi biegami

http://www.topgear.com/sites/default/files/styles/fit_1960x1102/public/news/carousel/2015/04/Large%20Image_11056.jpg?itok=BZ3pmivR

z19642663Q,Audi-RS3-Sedan.jpg

Jest i fotka i przy okazji to chyba od razu A3 po lifcie.

Opublikowano

Nie czaję w ogóle sedana w A3. Choć oczywiście takim RS bym nie pogardził.

Opublikowano

Nie czaję w ogóle sedana w A3. Choć oczywiście takim RS bym nie pogardził.

2014-audi-a3-sedan-revealed-photo-galler

Ale wygląda świetnie. To nie jest bynajmniej sedan na siłę jak jakaś Thalia.

Opublikowano

Mi się nie podoba. Nie lubię takich karłowatych sedanów. Trochę taki bmw3 compact z tylmi drzwiami.

Na tej fotce świetne to napewno są fele;)

Opublikowano

ciekaw jestem osiągów, ciekaw jestem czy to przyspieszy do 100 poniżej 2,5s bo tylko wtedy bedzie mozna powiedziec o godnym nastepcy veyrona

Opublikowano

Nowe Bugatti Chiron - 8.0l W16 1500km i 1600nm od 2 tys obr. 0-100 ponizej 2.5s, vmax ograniczony do 420km/h

Opublikowano

Czyli Audi odkupiło od Alfy Romero prawa do nazw Q2 i Q4?