Mustang 1 719 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Całkiem spoko i do tego można zamówić z prawilną sterczącą gwiazdą na masce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bishonen88 157 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Nowa Skoda Kodiaq. Zamowienia ruszaja podobno koniec listopada. Pierwsze samochody rzekomo wiosna/lato 2024. Lekko się jaram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Szkoda nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Mnie się podoba Octavia Scout 4x4, jako fanowi uterenowionych kombi. Te suvy Skody takie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 (edytowane) może nie auto, ale moto, dość ... hmmm ... ciekawe https://www.yamaha-motor.eu/pl/pl/motorcycles/sport-heritage/pdp/xsr900-gp-2024/#2024-XS850GP-SW pewnie to będzie nisza w niszy, ale fajnie że ktoś ma jakiś pomysł który pewnie będzie miał tyle samo zwolenników co przeciwników. ale jest przynajmniej jakiś podstawową wersją chcieli nawiązywać d maszyn wyścigowych z lat 80-tych więc fajnie że poszli krok dalej. a do podstawowej wersji można będzie dokupić zestaw owiewka i zadupek w stylu cafe racer Edytowane 24 Października 2023 przez gtfan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Panie i panowie, oto odrodzenie marki Lancia Niczym narodziny Wenus. Ale o co chodzi? Ktoś ukradł przedprodukcyjny egzemplarz, po czym przypadkiem albo specjalnie go utopił, dlatego premiera nowego Ypsilona, będącego równocześnie pierwszą nową Lancią od czasów mojej podstawówki, nastąpiła w banalnym artykuliku o wyciąganiu samochodu z kanału https://www.estrepublicain.fr/faits-divers-justice/2023/12/12/une-voiture-a-moitie-immergee-sortie-du-canal https://www.carscoops.com/2023/12/2025-lancia-ypsilon-gives-new-meaning-to-leaked-after-possibly-stolen-prototype-plunges-into-a-canal/ No nie powiem, albo Lancia wymyśliła nowy marketingowy stunt, albo stellantisowa ochrona zaliczyła historycznego faila. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 https://www.instalki.pl/news/motoryzacja/unia-europejska-zakaz-wymiany-silnika-skrzyni-biegow-reparaturekw-samochodach/ XD Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia ciekawe zestawienie https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/zarejestrowano-w-polsce-wiecej-nowych-porsche-niz-fiatow-sensacji-jest-duzo-wiecej/6pe9cgn szczególnie ten przypadek Fiata mnie boli bo osobiście miałem dwa auta tej marki i bardzo je sobie chwaliłem. ale niestety głupie decyzje pokazują jak łatwo można zarżnąć markę które powinna być w top 5 sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia W sumie niekoniecznie jest się z czego cieszyć, popularność marek premium raczej ilustruje, że samochody kupują głównie firmy i ludzie majętni, a przeciętnego Polaka na nowy samochód nie stać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 6 godzin temu, gtfan napisał: ciekawe zestawienie https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/zarejestrowano-w-polsce-wiecej-nowych-porsche-niz-fiatow-sensacji-jest-duzo-wiecej/6pe9cgn szczególnie ten przypadek Fiata mnie boli bo osobiście miałem dwa auta tej marki i bardzo je sobie chwaliłem. ale niestety głupie decyzje pokazują jak łatwo można zarżnąć markę które powinna być w top 5 sprzedaży. Prawda, przedziwnie potoczyły się losy Fiata, bo wygląda to jakby bez walki oddawali rynek. Ostatnie lata to ograniczenie gamy modelowej do właściwie dwóch sensownych aut, czyli 500 i Tipo, gdzie 500 to konstrukcja już przecież stosunkowo stara. A jeszcze w latach wczesnych 2000 modeli była cała masa i jeździło tego mnóstwo- Seicento, Panda, Uno, Tipo, Tempra, Palio, Siena Marea, Bravo/Brava, Punto, jeszcze niedawno jakas Linea, Croma... Z tego co kojarzę to większy wybór mają (albo jeszcze niedawno mieli) w Ameryce Południowej, gdzie pojawiały się modele które w Europie nigdy nawet nie były prezentowane, na przykład nowe Punto czy Uno. Chyba nadal Fiat jest w czołówce sprzedaży w Brazylii. Dziwne, bo na rynku z taką historia jak Polska, gdzie przecież przez dekady Fiat był najpopularniejsza marka, wciąż mogliby opychać masę swoich aut, zwłaszcza, że na przykład to nowe Tipo jest bardzo okej. Nowe Punto czy Uno na bank byłoby popularne. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) O, ten brazylijski następca Punto nazywa się Argo i widać że jest spójny stylistycznie z nowym Tipo, więc ta sensowna linia modelowa istnieje, ale z jakiegoś powodu w ofercie u nas go nie ma... https://www.autocentrum.pl/newsy/oto-nastepca-punto/?abtest=adtech|PRGM-645|C%3Badtech|PU-335|A%3Badtech|PU-321|A%3Badtech|PRG-3468|B#lg=1&slide=0 Sorry za dwa posty z rzędu. Myślałem, że się skleją. Edytowane 9 Stycznia przez LeifErikson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
AdiCarrion 116 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Ja nie mogę co się tutaj odje.... Ktoś kupił Renault Captur i dał do firmy tuningowej spod Ostródy, w której pracują najwięksi wymiatacze wieśtuningu z końcówki lat 90.To auto nie jest brzydkie"jak na Alfę", jest brzydkie po prostu.Już widzę jak przy tym masywnym przodzie to będzie wyglądało na normalnych felgach, które nia mają profilu nalesnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Hmm poczekam na oficjalne zdjęcia całości o 17. Szczerze to powyżej mnie bardziej intryguje niż przeraża, plus może detale będą się różnić w zależności od wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Imo jest nawet fajnie i przede wszystkim całość wygląda zgrabniej niż Tonale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Wspaniale poszerzyli oferte, teraz moze wybrac suva, suva, suva albo giulie xd nie ma ratunku dla tej marki Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia No ogólnie, teraz na rynku można kupić suva i crossovera w każdej konfiguracji, kształcie, wielkości i przedziale cenowym. A niestety, crossovery w formie kombi znikają. Zostają już chyba tylko premium jak Klasy C, E, A4, czy A6. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 3 godziny temu, Grabek napisał: Wspaniale poszerzyli oferte, teraz moze wybrac suva, suva, suva albo giulie xd nie ma ratunku dla tej marki ale co w tym dziwnego? Każda marka wpierdala plastik na błotnik, podwyższa zawieszenie o 2cm i nazywa auto suvem albo crossoverem bo taka jest moda. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Kolejny gówniany suvik, który niczym się nie różni od innych modeli na rynku. Przerażające, co się dzieje z obecną motoryzacją "Problem" w tym, że pewnie ten klon się sprzeda, bo przecież o to chodziło, żeby ruszyć sprzedaż marki, a Tonale i to Milano rozszerzy(ło) portfolio Alfy o coś, co się teraz dobrze sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 8 godzin temu, krupek napisał: niestety, crossovery w formie kombi znikają. Zostają już chyba tylko premium jak Klasy C, E, A4, czy A6. Crossover w formie kombi czy co np? Jakiś kombi all track czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Tak jak piszesz, większy prześwit i czasami też 4x4, adaptacyjne zawieszenie, wzmocnienie płyty podłogowej. Dla mnie najlepsza opcja na auto, bo lepiej się sprawdzi na drogach gruntowach, lekkim terenie, wyższa pozycja za kierownicą, a zachowuje dobre parametry jazdy i aerodynamikę przy większych prędkościach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Fajnie wygląda jak na przeróbkę Captura I nic nie zmieni zakładam w sytuacji Alfy, kto będzie chciał kupić auto tej klasy kupi tańszego francuza, niż droższą Alfę Romeo z mniejszą siecią serwisową i nadal reputacją jaką ma. Oczywiście Sralantis się chwali, że Alfa była procentowo najszybciej rosnącą głobalnie marką premium w 2023 Ale to nadał całe 68 000 sprzedanych aut na świecie, czyli mniej więcej tyle, ile BMW sprzedaje na świecie w 2 tygodnie. 10 hours ago, MaZZeo said: ale co w tym dziwnego? Każda marka wpierdala plastik na błotnik, podwyższa zawieszenie o 2cm i nazywa auto suvem albo crossoverem bo taka jest moda. Dla mnie SUVem ostatecznym pozostanie na zawsze Volvo XC70, np takie, dla mnie ostateczne auto rodzinne na Polskie drogi Miałem okazję chwile pojeździć takim w wersji T6, absurdalnie wygodne, bardzo szybkie, ciche, wystarczająco "tenerenowe" na 99% zastosować, wielkie bagażnik. I to jest jeśli już SUV, a nie podwyższony kompakt obwieszony plastikiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Czy to mój gust, czy te felgi są dziwaczne, żeby nie powiedzieć brzydkie? Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Teraz, Mustang napisał: Czy to mój gust, czy te felgi są dziwaczne, żeby nie powiedzieć brzydkie? paskudne auto a jeszcze nie widzieliśmy zdjęć zwykłej wersji na mniejszych felgach, to będzie dopiero dramat... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia No to jest właśnie podstawa na 17 ta wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 523 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 5 minut temu, Bartg napisał: Fajnie wygląda jak na przeróbkę Captura I nic nie zmieni zakładam w sytuacji Alfy, kto będzie chciał kupić auto tej klasy kupi tańszego francuza, niż droższą Alfę Romeo z mniejszą siecią serwisową i nadal reputacją jaką ma. Oczywiście Sralantis się chwali, że Alfa była procentowo najszybciej rosnącą głobalnie marką premium w 2023 Ale to nadał całe 68 000 sprzedanych aut na świecie, czyli mniej więcej tyle, ile BMW sprzedaje na świecie w 2 tygodnie. Dla mnie SUVem ostatecznym pozostanie na zawsze Volvo XC70, np takie, dla mnie ostateczne auto rodzinne na Polskie drogi Miałem okazję chwile pojeździć takim w wersji T6, absurdalnie wygodne, bardzo szybkie, ciche, wystarczająco "tenerenowe" na 99% zastosować, wielkie bagażnik. I to jest jeśli już SUV, a nie podwyższony kompakt obwieszony plastikiem. Nie ma już tego do zamówienia i nie przewiduje się w wersjach lift, które właśnie wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi