Skocz do zawartości

Niusy

Gość Grzegosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, Fanek napisał(a):

Nowe A5 prezentacja, chyba pierwsza w PL, cena od 187k zł

187 tys .....Superb po zaznaczeniu większości opcji jest droższy.Chciałbym zobaczyć konfig takiego A5 w tej cenie  :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A5 bez opcji to jakiś żart niestety, nie masz automatycznie ściemniającego się lusterka wewnętrznego, nie masz CarPlay, tempomat nie jest adaptacyjny, nie masz kolorowego oświetlenia ambientowego, podstawowe światła LED wyglądają biednie i nie mają typowej dla Audi sygnatury świetlnej…

Opublikowano
37 minut temu, Shago napisał(a):

Ktoś mi wytłumaczy czym sobie producenci tłumaczą to cholerne piano black? Użyteczności to nie ma żadnej..

Jest tani a w nowym aucie wyglada drogo.

Opublikowano (edytowane)

ciekawe info o Oplu z Motodziennika - Astrę ostro przecenili, do tego stopnia że zaczyna ta ich oferta wyglądać konkurencyjnie. pytanie czy to cennik na stałe czy faktycznie tylko promocja, i do kiedy zostanie silnik 1.2 130KM z automatem zanim zastąpią go tym nowym wynalazkiem. szkoda że żonie kompletnie się nie podoba bo za 140k z wyposażeniem jaki dają myślę że bym mógł rozważyć

Edytowane przez gtfan
Opublikowano

C5X mógłbym mieć, ale chyba ten model powoli wycofują. Niedawno oglądałem na otomoto to można było znaleźć nowe z 2022r, także chyba niezbyt chodliwy model, pewnie przy odsprzedaży będzie problem.

Opublikowano
11 godzin temu, Mustang napisał(a):

Zobacz na żywo, mnie Astra też się nieźle kalkulowała, na papierze pasowała, design bardzo mi się podobał, a po jeździe próbnej jednak odrzuciłem pomysł.

Miałem tak samo. U mnie wystarczyło usiąść w środku by dać sobie spokój.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

https://francuskie.pl/leapmotor-t03-polska-cena-tanio-dacia-powody-do-obaw/

Szkoda że nie zdecydowali się na przyklejenie mu znaczka Fiata i sprzedawania go w ich salonach, mniej osób by się bało tego auta, no i Fiat miałby co sprzedawać.

Albo chociaż wzorem Dacii mogli dać mu nazwę Autobianci i sprzedawać jako submarka Fiata tak jak kiedyś rumuńskie auta stały w salonach Renault, a tak będzie to kolejna chińska marka bez historii która rozpłynie się wśród innych wynalazków.

Edytowane przez gtfan