Opublikowano 3 stycznia 20169 l Ten S90 z boku linia to trochę mix mazdy6 i nowego SuperB. Też mi się mocno podoba. Ciekawe od ilu ceny siè zaczynają.
Opublikowano 4 stycznia 20169 l Tak jak i nowe XC90 btw: Robi fura mocno. AWD, 2,3l - 350 hp/440nm jest mocno brany pod uwagę :> Oczywiście jak będzie wyprodukowany bo na razie 1 rzut na Polskę 82 sztuki sprzedał się w listopadzie w ciągu ... 2 dni. Edytowane 4 stycznia 20169 l przez mozi
Opublikowano 4 stycznia 20169 l Tak, to nie C, to nowa generacja E I chyba wolę wersję z gwiazdą na masce @up: Focus RS fajny, ale w takim budżecie wybrałbym najprawdopodobniej inny ciekawy model Forda, który darzę sporą sympatią.
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Niecałe 150k, dokładnie tyle co Mustang. To jednak wolał bym konia od foki. I tak i nie. Jakoś tak mustang z silnikiem 2.3 to tak dziwnie? :> Zresztą fura fajna ale kompletnie nie praktyczna.
Opublikowano 13 stycznia 20169 l No ale chyba nie szukasz takiego auta jako codzienwagen do pracy, do przedszkola, do biedry ?
Opublikowano 13 stycznia 20169 l No ale mi byłoby szkoda zajeżdżać taką fokę czy Mustanga używając go codzinnie do dziesiątek km w zakorkowanych miastach. To chyba nie jest ich naturalne śtodowisko ? A jak spalanie w mieście np w takiej muskularnej foce i nie chodzi mi o dane katalogowe
Opublikowano 13 stycznia 20169 l A ja wlasnie nie widze przeszkod by jezdzic tym codziennie. To nie Lambo, to zwykly sportowy wozek z normalnym przeswitem. Focus RS bali przy normalnej dynamicznej jezdzie 14l.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l No ale chyba nie szukasz takiego auta jako codzienwagen do pracy, do przedszkola, do biedry ? No właśnie tak :> Tak jak Infidel napisał to nie r8 czy lambo że pod próg nie pojedzie i że szkoda V10 katować na krótkim odcinkach. Edytowane 14 stycznia 20169 l przez mozi
Opublikowano 16 stycznia 20169 l No ale nim zdążysz się rozpędzić to już biedronka będzie.:> Znajde taką na końcu wiochy :>
Opublikowano 12 lutego 20169 l http://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/volvo-v90-pierwsze-oficjalne-zdjecia/q5gcn5 Nowe V90. Kozak furacz, piękna linia, ale nie przekonują mnie te wielkie wyświetlacze LCD na desce i zamiast standardowych zegarów.
Opublikowano 12 lutego 20169 l Swietne to V90. A ekrany w drozszych markach juz sie robia standardem, czy tego chcemy czy nie