Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mix Kia Optimy, Mazdy 6 i Alfy Guli. Kurde no bardzo fajnie to wygląda ale tak jak akceptuję koreańce jako suvy bulwarówki dla kobiet czy jakieś hatchbaki lub autka miejskie tak ciężko mi zaakceptować skośnooką limuzynę/sedana z klasy średniej. No ale pewno będzie dużo tańsza od europejskich konkurentów, do tego z lepszym wyposażeniem w standardzie.

Edytowane przez balon

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 265,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ford ostatnio poszalał z designem, winszuje udanej zeszlej i obecnej generacji ich aut :sir:

Opublikowano

jeszcze chyba nie, a co chcesz zacząć odkładać pieniążki? :) 

dodatkowo napęd na tył, 4x4 opcjonalny. Producent wyjawił, że w kabinie znajdziemy tapicerkę ze skóry Nappa, opcjonalnie audio Harman Kardon o mocy 720 watów (15 głośników) a także wyświetlacz HUD

Opublikowano

Jestem bardzo ciekaw ceny, bo to już przecież porządny sportowiec, a Kia ogólnie ma dość konkyrencyjne ceny.

Opublikowano

nowa Alfa Stelvio zdecydowanie bardziej mi sie podoba w normalnej wersji niż tej quadrifoglio, wygląda elegancko i nie wulgarnie. Wersja 280 koni w Polsce ma kosztować 235k

170117_alfa-romeo_stelvio_06.jpg?itok=UC

170117_alfa-romeo_stelvio_02_ok.jpg?itok

170117_alfa-romeo_stelvio_04.jpg?itok=bD

jak będe po 40tce to sobie taką kupię :cool:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Deska rozdzielcza i drążek od skrzyni mi trochę BMW zalatuje, a tył auta nieco pod Infinity podchodzi. Przyjemny suv.

Skoda teraz też wypuszcza suva pod nazwą Kodiaq. Też całkiem przyjemny.

Opublikowano

Kto by sie przejmowal marka, ktora wstydzila sie byc nissanem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna sprawa, kilka lat temu jechali przez Polskę też, na obwodnicy Trójmiasta co chwila mijały mnie jakieś egzotyczne fury. W Sopocie nawet stało kilka. Chociaż nie pamiętam, czy to był Gumball akurat.

Opublikowano

ja w wawie byłem, poogladalem samochody, pomachalem hasselhoffi a na koniec widzialem freestyle Tony Hawka na rampie

Edytowane przez _S_

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rolnicy to Tiguana, Toueraga albo Passata All Road.

Opublikowano

1.5 tsi 150km, 2.0 tsi 190/280 km.

2.0 tdi 150/190/240 km.

59beed2177f0bec7888ce4d6915840cd.jpeg

6119ebf4ae14e154d211fe226a6004c9.jpeg

7c649d781b8b0160043019f0f2a23f72.jpeg

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Rolnicy to Tiguana, Toueraga albo Passata All Road.

No, ale do kościoła to tylko limuzyną, bo co sąsiedzi powiedzą?