Opublikowano 16 lutego 20187 l No jest piękne, nie da się ukryć. Co do crossoverów, X2 pokazuje, że może być ładny i mieć fajny kształt, podobam nie się.
Opublikowano 19 lutego 20187 l Fajna ta X2, X1 też wykładniała z ostatnią rewizją. Tylko dlaczego dają tam napęd na przód. Nawet xdrive priorytetyzuje przednią oś w tych modelach
Opublikowano 22 lutego 20187 l http://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/nowy-peugeot-508-szyk-i-charakter-ktorego-nikt-sie-nie-spodziewal/mtwscg Ładny, piękna dupa, ale środek dyskusyjny, kierownica jakby kosmiczna.
Opublikowano 22 lutego 20187 l Dostrzegam pewne dość wyraźne podobieństwa względem Arteona i Tipo, chociaż może to tylko moje spostrzeżenie, ale na pierwszy rzut oka mi się podoba - wnętrze też robi robotę mimo wszystko. No może poza kierownicą
Opublikowano 22 lutego 20187 l Absolutnie za(pipi)isty, te wnętrze peżotow mi się totalnie podobają. Brałbym.
Opublikowano 22 lutego 20187 l ależ te nowe LOLVO są fantastyczne, wygladem przebija nawet e36 w turasie
Opublikowano 22 lutego 20187 l jak człowiek patrzy na te nowe auta to te aż krzyczą BUY ME NOW. W porównaniu do tego co było jeszcze 8-10 lat temu to jest designerska przepaść.
Opublikowano 22 lutego 20187 l No (pipi)a pikne to V60 jakbym nie zachorował na V90 CC to pewno na to. No nic jak za 3 lat bieda w oczy zajrzy to wezmę najwyżej V60
Opublikowano 23 lutego 20187 l Volvo oczywiście wygląda rewelacyjnie i w sumie nawet imo lepiej niż V90, bo ma nieco lepsze proporcje. Z kolei Francuzi nareszcie wracają do robienia ładnych albo przynajmniej interesujących samochodów. Wstarczy porównać sobie to nowe 508 do poprzedniego, Talismana do ostatniej Laguny, czy Megane z LED'ami na całą klapę po nudzie poprzedniego. Citroën też znalazł własny styl i C3 nareszcie może przyciągnąć wzrok.
Opublikowano 23 lutego 20187 l Ostatnio miałem okazje troche pojeździć Kia Stinger w najmocniejszej wersji , i jestem miłe zaskoczony właściwościami jezdnymi a właściwie przedewszystkim jakością wykończenia auta, spasowania materiałów jak i ilości miejsca wewnątrz oraz w bagażniku . Świetny patent z wyświetlaczem na szybie , takie BMW 4 niby klasa wyżej ale wykonaniem i spasowaniem plastików jest 1-2 ligi niżej od Stingera. Edytowane 23 lutego 20187 l przez Wojtas1986
Opublikowano 23 lutego 20187 l No ale też z niższą ceną jak 4. Wiadomix coś za coś ale faktycznie ta wersja z topowym silnikiem to kozak oferta. Ile ci to smoliło na komputerze? Patrzyłeś coś?
Opublikowano 23 lutego 20187 l Mój ziom się zastanawiał nad kupnem. Poczytał, popytał i wyszło że 20 na mieście. Bierze A5
Opublikowano 23 lutego 20187 l No właśnie, ja też tylko czytałem i jestem ciekaw jak to w realu. No ale A5 za to cenę to jaki ma motor?
Opublikowano 23 lutego 20187 l 1 godzinę temu, balon napisał: No ale też z niższą ceną jak 4. Wiadomix coś za coś ale faktycznie ta wersja z topowym silnikiem to kozak oferta. Ile ci to smoliło na komputerze? Patrzyłeś coś? Przy normalnej jeździe , o ile mozna to tak nazwać 13-14 l
Opublikowano 23 lutego 20187 l No ma to swoją moc, więc trochę wypić musi. Rozumiem, że to wyniki z miasta?
Opublikowano 23 lutego 20187 l Na torze to myślę, że i z 30 mógłby wziąć. Kolega ma CLA AMG (360 kuca). Byłem z nim na torze w Poznaniu to 40l brał xD Tak w ogóle to jego auto służbowe hehe Jest managerem dużej restauracji. Właściciel do dość majętny człowiek, kochający szybkie fury i mu takie narzędzie pracy sprawił. Edytowane 23 lutego 20187 l przez balon
Opublikowano 23 lutego 20187 l Pewnie w gazie. Nowa kia ceed http://moto.pl/MotoPL/7,88389,23031549,nowa-kia-ceed-uczestniczylismy-w-swiatowej-premierze-trzeciej.html
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Bardzo spoko to wyszło. Z zewnątrz typowy styl 2018, wnętrze nowa Fiesta w lepszej wersji. Całość całkiem fajna, choć porównania do Tipo można zrozumieć, szczególnie z tyłu. Zaletą Focusa i tak były zawsze mocne silniki w niezłej cenie, więc ciekawe co pokaże ST.
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Jak mnie irytują te tablety wystające z deski. Z zewnątrz bardzo spoko, ale środek jest słaby i śmierdzi plastikiem tak jak w poprzednich Focusach.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l Tablet może być ale pod warunkiem, że się chowa np. jak w Audi. Trochę podobny do nowej Kia Ceed (szczególnie przód i środek).