Cris 120 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 To jedna z tych gier gdzie grafika nie ma znaczenia To jedna z tych gier , która z powodzeniem mogłaby zastąpić pasjansa w biurach(i pewnie po części to robi). To jedna z tych gier , która bije na łeb inne produkcje traktujące o tym sporcie. Dsj. Nie wiem czy wiecie , ale kilka dni temu wyszła wersja beta demo części 4 , która jest w 3D do pobrania oficjalnie tutaj http://www.mediamond...dsj4/downloads/ screeny: Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 Mechanika jest taka sama jak w klasycznym DSJ? Tzn bez tych pierdół z niemieckich RTL? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 Nie zapomnę jak w podstawówce w starej sali "komputerowej" pierwszy DSJ śmigał na 10 FPS'ach ale każdy i tak młócił zamiast robić zadania z Worda czy HTML'a xd Cytuj
Cris 120 Opublikowano 2 lutego 2011 Autor Opublikowano 2 lutego 2011 Mechanika jest ta sama , tyle , że 'mysz jest nieco czulsza'. Cytuj
ziombel 4 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 Yh nie poszło mi. Wyskakuje błąd "0". Windows XP, 1 gb ram, zintegrowany radeon, laptop... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Chyba wyszedłem z wprawy, bo ani razu nie udało mi się ustawić go do lotu Nie wiem, czy zbyt czuła mysz jest czy coś Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Na początku w tej becie to raczej nikomu się nie udaje wylądować. Trzeba bardzo delikatnie operować myszką po wyjściu z progu, nie tak jak w poprzedniej części bo się zawiniemy. Przynajmniej dzięki temu, że jest trudniej mamy większą radochę po dalekim skoku. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 3 lutego 2011 Autor Opublikowano 3 lutego 2011 Yh nie poszło mi. Wyskakuje błąd "0". Windows XP, 1 gb ram, zintegrowany radeon, laptop... Pokombinuj w ustawieniach . Powinno ruszyć gdy wszystko zrobisz na maxa. U mnie ruszyło choć też były problemy. Cytuj
ziombel 4 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Już śmiga. Mój rekord 78 metrów na pierwszej skoczni. Ale jest baaardzo ciężko, nie rozumiem póki co o co w tym chodzi. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 4 lutego 2011 Autor Opublikowano 4 lutego 2011 Tak jak mówi sosnaa , trzeba bardzo delikatnie. A najlepiej zmniejsz jeszcze sobie czułość myszy , będzie łatwiej. e: mała podpowiedź , chwile po wybiciu nie dawaj od razu myszki na dół tylko odczekaj z pół sekundy. Cytuj
ziombel 4 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Już nawet wyciągnąłem 140 metrów. Sposób? W setting czułość myszy z "3" na "1" i da się grać. Przedtem nie dało się u mnie. Cytuj
grzcyb 0 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 Powiedz mi gdzie to przestawic , nie widze w dsj4 takiej opcji , w settings tego nie ma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi