Ore 188 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2014 W końcu się zebrałem żeby spróbować WoT, możecie mi podpowiedzieć, czołgi z którego kraju najlepiej rozwijać? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2014 Szkoda, ze nie napisales, ze chcesz zaczac grac. Dostalbys kod na 1 000 golda i premke przez tydzien. A czolgi? Oczywiscie radzieckie, wybaczaja wiele, pomagaja poznac gre i sa dosc latwe w obsludze. Bardzo dobre czolgi ciezkie i srednie. Niszczyciele czolgow tez sa niezle. Natomiast najlepsza arta jest u Brytyjczykow.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2014 W sumie doszedłem na razie do czołgów III poziomu, mogę zacząć od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 Potem w bitwach dominują radzieckie i amerykańskie.Z niszczycieli do VI tieru polecam brytyjskie At i amerykańskie hellcaty. At to dosłownie jeżdżaca twierdza i trzeba dobrze przycelować aby go rozwalić, jak bedziesz dobrze kontował i strzelał z daleka to cie nikt nawet nie draśnie.A hellcat to szybki i szybkostrzelny niszczyciel, idealny oprócz do roli typowego TD to jest niezły w spocie i flankowaniu, trzeba tylko pamiętać o pancerzu z tektury, ale to domena wiekszości niszczycieli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 A gdyby ktos jeszcze chcial zaczac grac, to niech najpierw wbije na http://eu.alienwarearena.com/giveaways/world-of-tanks-invite-code-giveaway-for-new-players i zalatwi sobie kod zaproszeniowy. Uzywa sie go przy zakladaniu konta (klika sie na "Czy masz kod zaproszeniowy?" i wpisuje). Daje on troche golda oraz premke na kilka dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2014 Przypominam, ze dzisiaj mozna zdobyc troche zlota za misje oraz az 300 za zmiane hasla. @standby Jest tak jak pisze Silver. Po zarobieniu buly od siemki, wiekszosc KV-1 zaczyna uciekac a nie bawi sie w rozstrzeliwanie Sporta (bo i tak nie zdazy go zdjac przed jego drugim strzalem). Sam na pewno zauwazyles, ze granie KV-1S z topowym dzialem jest wyjatkowo przyjemne a wrogie czolgi raczej nie stawiaja duzego oporu (no chyba, ze trafisz na bitwe osemek). Natomiast ARL to solidny czolg, szkoda tylko, ze nie jest tak zwrotny jak radziecki konkurentm i ma papierowa wieze (za to ma bardzo dobry przedni pancerz). Topowe dzialo daje rade (zwlaszcza na zlocie, gdy zadaje wiecej obrazen), chociaz ja wolalem grac tym co ma 212 peny. Niestety kiepska wieza oraz duze rozmiary czolgu powoduja, ze nie jest on az tak OP jak siemka. Btw sory ze dopiero teraz odpowiadam, ok ja rozumiem Ze OP itd ale te działo ma FATALNA celność, co przy niskiej pojemności magazynka (nigdy nie mam na full) szybkostrzelności i kosztach pocisku powoduje że czoł ten jest bardzo niewygodny, o ile jest op na himmelsdorf albo ruinberg na swoim tierze to po za tymi mapami, ze względu na że jest ślepy a sam jest widoczny z klimoetra pada rozstrzelany przez hellcaty(moja zmora) i inne Tdki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 Najlepiej gra mi się artylerią, jestem lamerem?1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 Tak, jeszcze pewnie na goldzie...n00b. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 A to sprawię sobie golda w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2014 (edytowane) Artyleria jest cholernie nudna, może cię zniechęcić an początku. Jeżeli chcesz się nauczyć dobrze grać, idź w czołgi średnie, jeżeli chcesz sobie tylko poderpić to ciężkie, najlepiej ruskie. Na średnich nauczysz się dbać o swoje hp, ustawiać się na mapie tak, aby maksymalnie wykorzystać swój potencjał ogniowy na korzyść drużyny. Lekkich póki co nie dosiadaj, to jest zupełnie inny styl gry niż ciężkie i średnie. Na początek radziłbym linie t34. Sam uczyłem się grać na amerykańskich medach (sherman, jumbo, pershing i m46 <3), ale jak się okazało pattona mało kto bierze w wojnach klanowych, a z kolei ruskie medy t10 są często brane. Niemieckie heavy tez są spoczko, zwłaszcza tiger 2 i e75. Amerykańskie heavy to moje ulubione - duży kąt nachylenia działa, bardzo celne armaty i prawie niezniszczalne głowy. T29 to najbardziej op czołg w swoim tierze, T32 też jest mocarny, m103 z wymaksowanym działem jest jak tier 10, a t110e5 to sama przyjemność, aż dziwne, że nie jest tak popularny w CW. Jeśli nie zamierzasz dołączać do żadnego klanu, to gorąco polecam chińską 110 - cud, miód i orzeszki. OP armor, bardzo celne i szybkostrzelne działo. Najbardziej pożadany czołg w walkach 7vs7. Edytowane 16 kwietnia 2014 przez Mordechay 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2014 czy używanie podkalibrowej amunicji w World of Tanks to polactwo? Bo takowa kosztuje prawidzwe pln Nie, bo lepsze ammo mozna juz od dawna kupowac za kredyty. Wiec kazdy moze z niego korzystac. Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 31 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2014 (edytowane) EDIT Nikt się nie zgłosił więc kasuje :< Edytowane 15 grudnia 2014 przez MysteryGaz Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 Purchased: 'E 25' sucessfully purchased. Spent gold: 6 700 . Skoro wycofuja go ze sklepu, to zal bylo nie skorzystac z okazji. Mam nadzieje, ze nie bedzie dostawal ninja nerfow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Silver 167 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 Spoko, spoko.. już wprowadzają "zamiennika" Tier: amerykański VII TD Ilość HP: 820 (1050) Masa: 7,144 t Moc silnika: 200 hp Stosunek mocy do masy: 28 V-max: +45/-12 km/h Opory gruntu: 1,055/1,247/1,726 Obrót kadłuba: 40 (34) st/s Zasięg widzenia: 380 (400) m Zasięg radia: 500 m Pancerz: 1/1/1 mm Działo: 90 mm Penetracja: 219 mm DMG: 240 DPM: 1925,3 (1854) Czas przeładowania: 7,479 (7,767) s Szybkostrzelność: 8,022 (7,725) Celność na 100 m: 0,326 (0,288) Czas celowania: 1,92 (2,01) Wychył działa w dół: -10 Poziomy wychył działa: +/-30 st Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 (edytowane) Pancerz: 1/1/1 mm lolz HE mowia czesc. edit: Receipt. Date: 2014-12-23 13:47:16 Vehicles added: M60 Slots added: 1 Edytowane 24 grudnia 2014 przez kubicz Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Pare bonusikow (w sam raz na swieta): AXTHGH12BN15MASA -> kod daje 24 czekolady http://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway -> mozna dostac kod na 1 dzien premium oraz 1 skrzynke coli Oprocz tego od dzisiaj (do 11 stycznia) jest dostepna misja za wykonanie ktorej dostaniemy: 43 M. Toldi III, niemiecki czołg lekki premium III poziomu Miejsce w garażu Konto premium: 1 dzień 5 Dodatkowych racji bojowych 5 Czekolad 5 Skrzynek Coli 5 Ciastek z herbatą 5 Mocnych kaw 5 Ulepszonych racji bojowych 5 Onigiri 5 Bucht Wystarczy sie zalogowac i wygrac 1 bitwe. Nie jest to trudne a premka zawsze sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Silver 167 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 TOUDI (no ale darmowe miejsce w garażu zawsze na propsie..)W "samolotach" też jest dosyć łatwy event na premium samolot 8 tieru (mi zajeło to 2 dni aby zdobyc MiG'a I-260), nie mówiąc o misjach urodzinowych gdzie można zdobyć sporo free expa.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dymek 5 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Toudi jest za słaby na 3 tier, jak ktoś kolekcjonuje to zostawi. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Silver 167 Opublikowano 5 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2016 "Zdobądź 2.500G w WoT grając w AW"http://www.dom1n.com/newsy/zdobadz-2-500g-w-wot-grajac-w-aw/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 5 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2016 WG juz odpowiedzialo: W Superteście pojawi się także polski czołg.Planujemy dodać Polskę do listy państw dostępnych w grze. Obecnie trwają wewnętrzne testy proponowanego drzewa technologicznego oraz zawartych w nim pojazdów. Te materiały nie pojawią się w nadchodzącej aktualizacji. Aby uzyskać informacje na ten temat, regularnie odwiedzajcie naszą witrynę internetową. AW nie uratuje juz nawet teaser PL-01. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 5 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2016 Co wy widzicie w tej grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Pewnie czołgi Sam znam znajomych, którzy od premiery tylko w to grają, ja wymiękłem bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 18 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2016 No mi po przerwie prawie rocznej znowu sie zachcialo w to grac. Sporo usprawnien wprowadzili ale MM nadal maja chu.jowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 18 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2016 Jak ktos wybiera sie na Grand Finals 2016 (8-9 kwietnia w Warszawie), to przypominam, ze dzisiaj bedzie mozna zarejestrowac sie na darmowego Excelsiora. Darmowe voucheryRejestracja na stronie uprawni Was do otrzymania specjalnego prezentu – brytyjskiego czołgu ciężkiego premium V poziomu Excelsior. Będzie dostępnych parę sesji rejestracyjnych (11,18 i 25 marca) więc nie martwcie się, jeżeli nie uda Wam się zarejestrować od razu. https://sklep.ebilet.pl/Event/Details/3377699720527874 (Upewnijcie się, że email, który podajecie jest połączony z waszym kontem Wargaming.net) https://worldoftanks.eu/pl/news/pc-browser/esport/grand-finals-vouchers/ Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 24 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2016 Kurde serwery dzisiaj przeciążone sa, a ja mam premke i chciałem nabić expa. Je.ba.ne lamusy z Eu 1 :/// Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi