xBOYkk 19 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 (edytowane) 1.Intro (prod. Grant, scratch - DJ Show) 2.Do Ostatniej Kropli (prod. Mikser, scratch - DJ Decks) 3.Kokaina feat.Słoń (prod. Donatan) 4.Kraina Zwichniętej Wyobraźni feat. Koni (prod. RX, scratch - RX) 5.Mechanizm Bragga (prod. Donatan, scratch - DJ Soina) 6.Sodowych Lamp Blask feat. AIFAM (prod. Mikser) 7.Ostatnie Pokolenie (prod. DNA, scratch - DJ Show) 8.Paręset Słów feat. Onar, Kaczor (prod. Donatan) 9.Gra feat. DGE (prod. DJ Story, scratch - DJ Story) 10.PDG Gawrosz (prod. Donatan) 11.W Moich Oczach (prod. Muggin, scratch - DJ Show) 12.Wstań I Idź feat. DGE (prod. Donatan) 13.Alkohol, Tytoń I Zapętlony Bit (prod. Julas, scratch - DJ Kostek) 14.Źle W Głowach feat. PIH (prod. DNA) 15.Z Tymi Co Niegdyś feat. RR Brygada (prod. Donatan) 16.Element Zaskoczenia (prod. Mikser, scratch - DJ Show) 17.Wydycham Niepokój (Outro) (prod. RX, scratch - RX) http://www.youtube.com/watch?v=Z7y3w5V3qOA Co o tym sądziecie.? Edytowane 9 października 2011 przez xBOYkk 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 Pewnie sprawdzę tylko kawałek ze Słoniem i Pihujem. Shellerini to dla mnie słaby raper. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 chyba dla ciebie! nie lubie tylko jak się za(pipi)uje na koncertach tak ze nie moze ustac na nogach i trzeba go stawiac do pionu 1 Cytuj
xBOYkk 19 Opublikowano 7 lutego 2011 Autor Opublikowano 7 lutego 2011 Aj, zapomniałem o pierwszym teledysku. ;P Ale, ten lepszy 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Jakoś bardzo się nie jaram jego twórczością i stylem, ale ma swoje mocne momenty, twórczość WSRH lubię. W każdym razie kawałek Do Ostatniej Kropli jest kozacki, nie ma co ukrywać, największa w tym chyba zasługa bitu (plus skrecze), miażdży mnie. Teledysk ok, bez rewelacji ale specyficzny klimacik ma, no i zawsze to jakaś odmiana, jeśli chodzi o miejsce akcja. Solo sprawdzę, ale nie mam większych oczekiwań. Liczę na dobre bity. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Słoń wpier.dolił w tym kawałku Shelleriniego. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 płyta do odsłuchania na jewtube Cytuj
chaoz adrian 59 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 Nowy fokusmok, sheller, swietnie zaczal sie ten rok PROPSY (pipi)Y 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Album pozytywnie mnie zaskoczył, bo ogólnie jakoś nie przepadałem za Shellerinim, jego stylem. W ogóle na to nie czekałem, ale po singlu Do Ostatniej Kropli trochę zmieniłem podejście. W każdym razie, poza wspomnianym numerem, najbardziej przypadły mi do gustu kawałki z Guralem, Onarem i Kaczorem, no i reszta singli. Kawałek z Pihem niestety nie trzyma poziomu, jakiego oczekiwałem, ale może się jeszcze przekonam, płytę na razie przesłuchałem ze dwa, trzy razy, ale po łebkach. Jest ok. 1 Cytuj
xBOYkk 19 Opublikowano 21 lutego 2011 Autor Opublikowano 21 lutego 2011 Ja liczyłem na album dobry... a dostałem ZAEBISTY! 1 Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Nie wiem, czy zauważyliście, ale album Shellera reklamują nawet w najnowszym numerze PSX'a :potter: (79 strona). 1 Cytuj
xBOYkk 19 Opublikowano 24 lutego 2011 Autor Opublikowano 24 lutego 2011 Tak, jak gurala A na płycie jest też znaczek psx 2 Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 24 lutego 2011 Opublikowano 24 lutego 2011 Płyta bardzo dobra, najlepsze wg. mnie kawałki: Pareset słów, Wstań i idź oraz Kokaina. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Dla mnie to jest gó.wno dla gimbusów. W ogóle nie rozumiem fenomenu tej całej sceny poznańskiej, jeden ku.rwa gorszy od drugiego. Tylko nowy Słoń mi sie podobał, a tak to zaorać resztę. 1 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Dla mnie to jest gó.wno dla gimbusów. W ogóle nie rozumiem fenomenu tej całej sceny poznańskiej, jeden ku.rwa gorszy od drugiego. Tylko nowy Słoń mi sie podobał, a tak to zaorać resztę. Dobrze, że jest ktoś z podobnym zdaniem co ja. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 3 marca 2011 Opublikowano 3 marca 2011 (edytowane) teka, (pipi)a... Edytowane 3 marca 2011 przez Pelipe Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 Przesluchalem raz i na razie w ogole mi sie nie podoba. Ja PDG moge razem sluchac ale solowka IMO kiepscizna. Podklady ok, ale slabo polecial nawet gural. Nic specjalnego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi