Skocz do zawartości

God of War: Wstąpienie

Masorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro gra została oficjalnie zapowiedziana, to trza też zrobić temat do dyskusji.

Osobiście marzy mi się aby Kratos wziął się za Boga i Jezusa, ale to nierealne więc pewnie będziemy wyżymać bogów nordyckich albo coś w ten deseń.

photo1.jpg

\m/

• Plusik 3
  • Minusik 2
Gość Mr. Blue
Opublikowano

A ja proszę o nowe IP. Co za dużo to niezdrowo, mało macie przykładów?

Opublikowano

Na nowe IP trzeba dać dużo kasy, bądźmy realistami. Albo to nowy odgrzewany Kratos na PSP2. :potter:

- Naughty Dog nie robi Uncharted na PSP,

- Guerilla Games nie robi Killzone na PSP,

- Insomniac nie robi Resistance na PSP,

Więc wątpliwe, żeby Santa Monica robiło GoW na PSP :P

Opublikowano (edytowane)

Co za dużo to niezdrowo - ja rozumiem, że God of War to już wylansowana marka, znana każdemu posiadaczowi ps2/ps3, ale naprawdę nie ma sensu na siłę tworzyć sequela. Niech się już lepiej zajmą czymś nowym...

Edytowane przez Kre3k
Opublikowano (edytowane)

HHP twierdzi że God of War 4 powstaje, będzie co-op i 3d, a o ile dobrze pamiętam on jest pierwszą osoba która podzieliła się wrażeniami z walki z Posejdonem, to jakieś wtyki ma :)

http://www.hiphopgamershow.com/new/god-of-war-4-in-development-3d-possible-co-op-better-graphics-sony-is-a-beast-hhgs-2611/

Mam nadzieję że na E3 coś pokażą :)

Edytowane przez pleju
Opublikowano

Ja mimo wszystko nie rozumiem po co zakładać temat skoro gra nie została oficjalnie zapowiedziana, mało tego nawet nikt nie dał do zrozumienia, że powstanie nowy GoW sam osobiście tego bym chciał, ale podchodzę do sprawy z dystansem. ;):whistling:

Opublikowano

+ obsługa Move hehe

Nie ma się co śmiać, bo chyba nikt nie ma wątpliwości, że każda gra 1st party będzie w jakiś sposób używała Move.

Opublikowano

I bardzo dobrze niech się skupią w pełni na tym w czym są najlepsi, osobiście move nie posiadam, ale zamierzam kiedyś kupić mimo to w takim Uncharted w ogóle by mi to nie pasowało. Uncharted ma zostać grą taką jaką jest, bo wszyscy za to właśnie kochają tę produkcję. :whistling::thumbsup:

• 3 miesiące temu...
Gość Orzeszek87
Opublikowano

no to jestem ciekaw co z tym multiplayerem. a chciałem pogonic ps3 po premierze uncharted 3 :rolleyes: no i czym fabuła bedzie stac.

Gość Orzeszek87
Opublikowano

Wyobrażacie sobie, jak ta gra będzie wyglądać gdy już okiełznano PS3...?

pozyjemy zobaczymy. fajnie by byłu full hd i 60 klatek

Opublikowano

Więcej takich momentów jak

początek w GOW3 aż do finału z Posejdonem, pościg za Hermesem, czy w końcu walka z Kronosem

i będzie zajebiście. Ograniczyć za to nie do końca udane levele jak ta "kostka".