Gość Mr. Blue Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ciekawy jest dla was multiplayer? Ja jestem ciekawy z kim Kratos zamierza walczyć? Jego Vendetta przecież się zakończyła, jej ostatnia ofiara powinna zakończyć historię uniwersum ale... każdy zna scenkę po napisach. Trudno mi się żegna z ulubionymi bohaterami, więc z otwartymi rękoma przyjmę nowego Boga Wojny, jednakże trudno mi sobie wyobrazić tak potężną, nową motywację, jaką do tej pory przejawiał łysol nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 jestem ciekaw, bo sobie go nie wyobrażam. dawać e3. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 A ja to bym poczekał aż gra zostanie zapowiedziana, bo na razie to tylko plotki (i nie wiem czemu założono ten temat, bo zrobi się tu koncert życzeń). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) Po co? Pewne jest że gra wyjdzie, pewne że bohaterem będzie Kratos (bo kto inny? Przecież cała seria mogłaby się nazywać po prostu Kratos i nikt nie zauważyłby różnicy). Edytowane 28 Maja 2011 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 WTF? Przecież to są wszystkie plotki streszczone na jednej stronie - zero potwierdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Jeszcze niech ktoś napisze, że to plotka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) Nawet nie liczę, że Sony coś wspomni o kolejnym GoW na E3. Spodziewałbym się tego raczej na VGA pod koniec roku. Edytowane 28 Maja 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ja stawiam, że będzie GoW z podtytułem i nowa mitologia (nordycką bym chciał) Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Najbardziej właściwym z rozwiązań byłby reset, oczywiście Kratos pozostałby, ale zupełnie nowa otoczka, mitologia, no nawet ta nordycka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Nie obraził bym się, gdyby wzięli na warsztat historie Beowulfa wraz z tytułowym bohaterem, odpowiednio zmodyfikowali i urozmaicili. Kratos jest kozak, ale lepiej, żeby pozostał w swojej bajce i dał powariować innym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Oby to były tylko plotki, rozumiem zrobienie prequela, spinoffa, ale nie kolejną kontynuację, i to jeszcze z tym samym bohaterem. Była mowa o trylogii więc niech się tego trzymają, nikt im przecież nie każe nie robić następnych slasherów, tylko np. w mitologii nordyckiej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 A może mitologia egipska? Mało jest gier w tych klimatach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) Zmiana mitologi jest bardzo mało prawdopodobna. Skoro już samo zakończenie 3 części jest otwarte, oznacza to prawdopodobnie, że twórcy już od ukończenia prac mieli pomysł na 4 część. Teraz robota pewnie już wrze... Kto wie, czy kolejnym nemesis Kratosa nie zostanie Uranos, który pojawi się na scenie, kiedy wszyscy to jego wrogowie zostali wyrżnięci przez łysego. Edytowane 28 Maja 2011 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Żadna to plota, taki news przed samym E3 + Sony które nie umie utrzymać w tajemnicy swoich projektów (The Last Guardian 2 lata temu). Na E3 będzie jakiś trailer/teaser. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Co wy z tymi innymi mitologiami??? Przeciez Kratos moze wyrznac w hadesie jeszcze conajmniej kilku Bogow/tytanow, ktorzy jak dotad nie pojawili sie w serii. Zarzuca zapewne jakis twist fabularny i tyle. Bardziej martwi mnie kwestia samego gameplay'u. Nie to, zeby ten znany nam dotychczas byl zly - po prostu znam kilkka osob, ktore ukonczyly dwie czesci na PS2, a "trojke" odpalili na chwile po czym wylaczyli stwierdzajac, ze to znowu to samo i nie chce im sie w to grac. Taka prawda, ten gameplay jest juz troche przestarzaly. Lepiej byloby, gdyby np teraz Kratos walczyl z przeciwnikami 1 na 1, jak np w Prince of Persia z 2008 roku - same pojedynki zyskaly by dzieki temu na efektownosci, bo jak znam Santa Monica wygladaloby to kapitalnie! Tak czy siak na 70% pokaza GoW 4 na E3, chociaz bardziej prawdopodobne wydaje mi sie VGA. No, chyba ze na E3 teaser, a na VGA gameplay Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 690 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) God of War IV On PS Mexico’s Facebook Wall http://www.thesixtha...-facebook-wall/ EDIT: Doczytalem, ze to jakas nieoficjalna stronka wiec w sumie mozna olac ;P Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 "...the PS Mexico Facebook page is a fan page and not official." Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 I tak pewnie pokażą GOW na Gamescom. Za dużo było plotek przed samym E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Mi się wydaję, że niczego się podczas GamesCom nie dowiemy w tej kwestii i najbardziej obstawiam VGA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 1:42 Kratos. Poznaje ktos lokacje z poprzednich odsłon? Jeżeli nie, to najprawdopodobniej czwarta odsłona jest bliżej niż myslimy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Przypomina to trochę miejscówkę, gdzie Kratos w trójce walczył w 2,5D z Zeusem Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 To nie jest lokacja z GoWIII. Może to jakiś kawałek, który został wycięty z finalnego kodu. Wygląda na puzzle. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Na Blogu PS pracownik Sony napisał, że to wycięty kawałek z GoW III... Zdjęcia: Oczywiście to normalne, że prawie dwa lata po premierze Santa Monica Studio dalej pracuje nad wyciętymi materiałami z GoW III Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Może wykorzystują wycięte fragmenty do czwórki, w making of pierwszej części też pokazywali fragmenty, które potem zostały wrzucone do dwójki. Edytowane 26 Stycznia 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zawsze tak robię z bardziej wyczekiwanymi grami. Nie chcę się ani zawieść ani przesycić miodem. Ot, wychodzi, bieriom, grom, lubim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi