Figaro 8 217 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 Weźcie, przecież to jest bardziej fejkowe od cycków Dody Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 Najlepsze jest to, ze o ile przed oficjalna zapowiedzia GoW3 kazdy doskonale wiedzial, ze Kratos pragnie ostatecznie rozwalic Zeusowi morde, tak teraz nie wiadomo absolutnie nic odnosnie fabuly. Ja tylko modle sie o wiecej takich atrakcji jak wspinaczka na Olimp, walka z Kronosem czy tez kolosem z Rodos. Jestem takze ciekaw jak bardzo podkrecona zostanie grafika. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 Jeżeli różnica będzie taka jak między GOW1 i GOW2, to szykuje się najładniejsza gra na konsolach. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 a to jedyna gra stworzona przez Santa MOnica na ps3..a wszyscy wiedza co zrobili z GoW2 pod koniec zywota ps2 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Ponoć to jest to co zapowie SSM na GDC Cytuj
goldzor 37 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 (edytowane) No chyba żartują! Ja chcę GoW IV Edytowane 6 marca 2012 przez Square Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 (edytowane) Moze zapowiedza tą Dature i jeszcze GoW4... nie sądze, aby tamten teaser byl fałszywy. W ogole, kiedy jest jakas konferencja Sony na GDC? Nie mam na mysli tej dotyczacej tylko PSV, ktora jest w piątek Edytowane 6 marca 2012 przez Don_Pedro Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 (edytowane) Z oficjalnego profilu Playstation na fejsie: http://www.facebook.com/PlayStation Edytowane 12 kwietnia 2012 przez SzczurekPB Cytuj
Słupek 2 144 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 (edytowane) Aż mi szybciej serce zabiło Vengeance, główne słowo z Trójki WIĘC...? Pasuje do tego hasła... Edytowane 12 kwietnia 2012 przez SłupekPL Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 (edytowane) Nie wyobrażam sobie by było to coś innego niż God of War 4. Mam nadzieję, że wyjdzie jeszcze w tym roku. Ciekaw jestem co tam wymyślą i z kim niby miałby walczyć. Edytowane 12 kwietnia 2012 przez DonSterydo Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Aaaand I got a boner. Zdecydowanie mało komfortowe jak się jest w pracy. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dVPF-lboK14 http://www.youtube.com/watch?v=xzRYCz3CV2o Macie, żeby się nakręcić gorzej, jak to nie jest teaser GoW IV Cytuj
_mike 318 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 haha za(pipi)iście, ja już od dwóch dni znów słucham OSTu ze wszystkich części i tak sobie myślałem żeby znów przejść "trójkę", a tu taka niespodzianka! Ciekawe co za "odkupienie" wymyślą? Będziemy brata z piekieł wyciągać żeby znów połączyć rodzinę? :> Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Szczerze wątpię by było to coś innego. Obrazek od razu kojarzy się z serią o Bogusławie. Jeśli się potwierdzi, to ciekawe kiedy chcą wypuścić, wszystkie poprzednie części chyba w marcu wychodziły? Cytuj
Słupek 2 144 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Albo polecam odświeżyć sobie tego UBER KOZAKA: i wystarczy... "Chaos Will Rise Again", ja pierdyle no mogę jeżeli to prawda, że za tydzień zapowiedzą Krejtosa czwartego. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Bedzie trzeba kupic znowu ps3 ;/ Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 A potem wyjdzie Full HD Collection na PS4 xD Cytuj
_mike 318 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Ale będą jaja jak się okaże że to np. MGS: Revengeance albo inna gra w której zemsta była tematem przewodnim (a tych raczej nie brakuje). Cytuj
Słupek 2 144 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Ciekawe co za "odkupienie" wymyślą? Będziemy brata z piekieł wyciągać żeby znów połączyć rodzinę? :> Zakładając, że hasło jest prawdziwe i zemsta nie przyniosła Kratosowi: spokoju, odkupienia. To w Czwórce: odbudowywać świat a pomagać nam będą: Kto ogląda South Park ten wie o co chodzi ;] Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 (edytowane) Biorąc po uwagę tendencje: ps2-> gow 1, gow2 Psp-> chains of olympus, duch sparty Ps3-> gow hd collection 1 i 2 Ps3-> gow 3 no i ....... <---- miejsce na gow4? Potem Psv-> 2 razy jakies gowy Ps4-> Super ultra full hd 3d hologram edition z wyrwanymi pietami achillesa w formie dlc które dają +5 do biegania po pieczarkach. Edytowane 12 kwietnia 2012 przez Orzeszek87 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Tak sobie myślę, że teraz zajadę hipokryzją bo byłem raczej przeciwny powstawaniu kolejnych części GoW, ale przed chwilką skorzystałem z dobrodziejstw gry na PS3, a zapodałem sobie trójkę właśnie ((pipi)itna gra mimo kilku chronologicznych wpadek) i myślę, że jednak będę zachwycony możliwością szarpnięcia w rzeź serwowaną przez Kratosa. Jestem pewien, że wszystko tak obmyślą, że będzie co najmniej świetnie. Przecież Kratos został maksymalnie osłabiony. Znajdzie się jakiś świr, który posiądzie moc Puszki Pandory/bogów i Kratos będzie musiał się zbroić na nowo. W trylogii z odsłony na odsłonę stawał się coraz potężniejszy, więc tu trzeba będzie wymyślić coś naprawdę niezłego, żeby uwiarygodnić kolejny quest łysola. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Ps3-> gow 3 no i ....... <---- miejsce na gow4? God of War 4 musi wyjść na PS3, nie ma innej opcji. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Serwując takie zakończenie w trójce już na pewno musieli mieć pomysł na kontynuowanie serii. Dlatego nie martwi mnie w ogóle co tam teraz wymyślą. Ale jak nie będzie w końcu oddzielnych wykończeń dla każdej broni, to się wkurwię. Nie chce mi się znowu oglądać, jak Kratos bawi się tylko w laryngologa z minotaurem, bez względu na to jakiej broni używam. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 ta, popieram! mógłby tym razem zdobyć papiery proktologa, ewentualnie urologa, a no potrzeby ewentualnych dziewoj walczących o zepsucie mu humoru dałbym mu jeszcze fakultet z ginekologii hype hype hype! ciekawe kiedy konkrety... Cytuj
_mike 318 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Najlepsza piosenka o Kratosie: jak ja pierwszy raz usłyszałem (po skończonej trylogii) nie moglem przestać się śmiać, teksty typu: Like a hobo on a holiday I haven't got a home Like a parrot on a tricycle I'm feeling so alone I'm crying on the inside For that which I once had Folks don't see me for who I really am The God of Sad Zeus he was my father But no joy did that bring Never taught me to grow or ride a bike We had a cats in the cradle thing Zeus, almighty Zeus I call upon you for an answer Why must I be forced to kill? I really wanted to be a dancer Father I beg of you Take me for all I'm worth These sex games are not who I am They bring merely superficial worth Being an angel of death is hard Not a life that most would pick Sure it gets me lots of tail But that gets old surprisingly quick Thinking maybe I'll get a cat Sometimes I feel that life's a game And I'm a character being played With multiple levels, power-ups And unlock-able Easter Eggs If I should come across you And kill you 'til you're dead Please don't take it personally It's just, there's a circle above your head Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi