Pawel_S5 13 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 nie od dzis wiadomo ze Kratos nie jest typem dyplomaty, i dobrze, niech dalej niszczy wszystko co stanie mu na drodze bo dobrze mu to wychodzi Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Piaskowy kolor obrazka wskazuje, że będziemy mieć do czynienia z mitologią egipską. NO NIE MÓWCIE ŻE NIE. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Żadnej zmiany mitologii. Znajdzie się jakiś poeb spod ciemnej gwiazdy, który przejmie część mocy boskiej, Kratos jest osłabiony jak nic i znów poleveluje skille jak w poprzednikach. Ostatnią durnotą byłoby wsadzenie go w inną tematykę mitologiczną - "Pomścimy naszych braci z Olimpu!!" Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Durnotą byłoby wałkowanie po raz czwarty tego samego - mitologia inna lub zmieniony bohater to znacznie lepszy pomysł na sequel, niż kolejna z dupy utrata wszystkich mocy Kratosa i wałkowanie wszystkiego jeszcze raz. Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 To będzie God Of War. Adding weight to this is the appearance of the letters "GOW" in the image's full URL. More specifically, "gowa_fb", which perhaps stands for "God of War announcement Facebook", or "God of War: unannounced subtitle". http://www.eurogamer...-with-new-image BTW: SCEA w tym roku zarejestrowało nazwę "From Ashes". Może to będzie podtytuł następnego GoW'a? http://www.thesixtha...shes-trademark/ Kratosy na konsole stacjonarne nie miały podtytułów, oby nie okazało się, że szykują nam GoW: From Ashes na Vite :ph34r: Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Niech wyjdzie na Vitę bo przydałoby się tej konsolce jakaś dobra gra. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Niech wyjdzie na Vitę bo przydałoby się tej konsolce jakakolwiek gra. Fix'ed 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 W greckiej mitologii zostało jeszcze sporo kręgosłupów do przetracenia. Kratos walczący z Erbem (niezwykle ciekawy bóg) oraz jego ojcem Chaosem. Glaukos, który godnie zastąpi Posejdona. Taki Tartar także byłby niczego sobie. A później.... Momos, Pan, Hymenajos, Dionizos.... to raczej druga liga. Tak jak Przemyśly. Z drugiej strony walka z arcy potężnym Chronosem (który mógłby niektórych do życia przywrócić, ale raczej już telenowela jak w Tekken 4 by się zrobiła) byłaby niczego sobie opcją. Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Nowy GoW nie będzie nawiązywał do greckiej mitologii i nie będzie to God of War IV tylko 'mniejsza' część wydana na Vitę. Można przenieść. Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Nowy GoW nie będzie nawiązywał do greckiej mitologii i nie będzie to God of War IV tylko 'mniejsza' część wydana na Vitę. Można przenieść. Skąd to info? Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 też dam sobie uciąć palca, że to będzie na Vitę. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 (edytowane) też dam sobie uciąć palca, że to będzie na Vitę. No to nie ucinaj kciuka ani wskazującego, bo będzie Ci ciężko grać. Oglądając program The Tester 3 na PSS US można się dowiedzieć, że Santa Monica Studio robi "PS3 blockbuster". SMS + PS3 blockbuster = tylko i wyłącznie God of War. Edytowane 13 kwietnia 2012 przez SzczurekPB 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 (edytowane) też dam sobie uciąć palca, że to będzie na Vitę. No to nie ucinaj kciuka ani wskazującego, bo będzie Ci ciężko grać. Oglądając program The Tester 3 na PSS US można się dowiedzieć, że Santa Monica Studio robi "PS3 blockbuster". SMS + PS3 blockbuster = tylko i wyłącznie God of War. Nie trzeba oglądać żadnych programów żeby o tym wiedzieć. Nie zarobiliby na siebie robiąc na PS3 tylko jedną grę. Ja tam bym wolał by zrobili taką grę jak GoW, ale w innych realiach. Inna mitologia albo inspiracja literaturą. Coś jak Dante's Inferno. Edytowane 13 kwietnia 2012 przez DonSterydo Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Może i zrobili jedną własną grę na PS3, ale zobacz przy ilu brali udział w tworzeniu: http://en.m.wikipedia.org/wiki/SCE_Santa_Monica_Studio Najbardziej zapracowane studio SCE Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Pomagali przy drobnicy. Jak każde studio w jakimś większym konglomeracie. Nie zmienia to faktu, że jeszcze jednego GoWa na PS3 albo inną swoją grę, która będzie schodzić po 60$, muszą wypuścić. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 na neogafie zaczynają coraz mocniej spekulować, że może chodzić o Heavenly Sword 2 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 (edytowane) Nie grałem w Heavenly Sword, ale czy tam motywem przewodnim była zemsta? Zresztą nieważne, to i tak będzie nowy God of War Edytowane 15 kwietnia 2012 przez SzczurekPB Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Tam też był motyw zemsty. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 (edytowane) poszło o tą okładkę,kolorystykę,czcionkę i między innymi hasło z tyłu - beyond revenge lies redemption Choć dla wielu, w tym dla mnie, kod źródłowy obrazka z facebooka mający w sobie GOWA jednocześnie wskazuje na serię z pewnym łysolem Edytowane 15 kwietnia 2012 przez Ficuś Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 (edytowane) Choć dla wielu, w tym dla mnie, kod źródłowy obrazka z facebooka mający w sobie GOWA jednocześnie wskazuje na serię z pewnym łysolem No właśnie, ci co myślą o Heavenly Sword 2 chyba nie widzieli tych kodów źródłowych A może... SCEA specjalnie je tak nazwało żeby odwrócić uwagę i tak na prawdę to będzie Heavenly Sword 2 :ph34r: EDIT: A czy to pasuje do HS: Edytowane 15 kwietnia 2012 przez SzczurekPB Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Oby to nie był GOW na Vite. A może ta gra będzie równoczesnie ma Ps3 i Ps Vita? Czekamy,może Sony w końcu puści parę z ust Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Choć dla wielu, w tym dla mnie, kod źródłowy obrazka z facebooka mający w sobie GOWA jednocześnie wskazuje na serię z pewnym łysolem No właśnie, ci co myślą o Heavenly Sword 2 chyba nie widzieli tych kodów źródłowych A może... SCEA specjalnie je tak nazwało żeby odwrócić uwagę i tak na prawdę to będzie Heavenly Sword 2 :ph34r: EDIT: A czy to pasuje do HS: Ta fraza pasuje do większości gier Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 A ja obstawiam ze chodzi o tą nawalankę z udziałem wszystkich postaci marki PS. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Tweet "Senior Staff Programmera" z Santa Monica Studio: Cokolwiek robią, będzie to brutalne 8) Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 ja tylko piszę co spekuluje internet. Jak już pisałem - literki w adresie obrazka z facebooka jednoznacznie wskazują,że chodzi o nowego GOW'a i jedyna niepewność jak dla mnie to Vita czy PS3 albo Vita z PS3. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi