Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 To musi być GOW na PS3. Chcę zobaczyć ten ostateczny pokaz mocy jednego rdzenia. ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Tweet "Senior Staff Programmera" z Santa Monica Studio: Cokolwiek robią, będzie to brutalne 8) Albo Kratos załapał się na kolejną mini sex gierkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 SMS smaży coś od dawna, co będzie wkrótce zapowiedziane. 2 obrazki wskazują na GoW. Nie będize to GoW na Vite, bo ten byłby robiony nie przez SMS a przy ich wspolpracy. Jezeli to nie bedzie GoW IV to zjem karme mojego psa. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 GoW IV na pewno powstanie. Tylko mnie ciekawi o czym będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Jezeli to nie bedzie GoW IV to zjem karme mojego psa. I wrzucisz to na youtube co by gołosłownym nie być Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ok. Jak to nie bedzie GoW IV to nagram siebie jak jem psia karme i wrzuce tutaj ten film. Ale na razie czuje sie bezpiecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Też tak myślę, ale na wszelki wypadek lepiej wszystko dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Przeczytałem, że zjesz swojego psa. xD To było by gorsze od tego co dzieje się w GoWie, Oby trochę gameplay rozbudowali bo 4 raz to samo to przesada zwłaszcza przy tak wytartej formule, Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Chciałeś chyba napisać 6 raz Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No tak są jeszcze gry na PSP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dla mnie to wcale nie przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Wrzucą coopa (również do mini sex gierki) i będziecie mieli rozbudowany gameplay Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Jak będą threesome to ok. Chyba, że będą orgie do 24 graczy w trybie wieloosobowym. Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A ja szczerze mowiac nie wyobrazam sobie co by mieli zmieniac wzgledem GoW III. Gameplay niech zostanie ten sam bo jest niesmiertelny. Grafike jeszcze podrasuja, wiecej epickich momentow, jeszcze wieksza skala i dobry poczatek i godne zakonczenie. Tego oczekuje od GoW IV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Po co to w ogóle zmieniać? God of War to nie jest typowy slasher na miano choćby takiej Bayonetty, gdzie liczy się multum kombinacji ciosów, super szybkość i wygórowany poziom trudności (jak w Ninja Gaiden). Ta seria od początku była przystępna praktycznie dla każdego i tak też niech zostanie, nawet najwyższe poziomy trudności nie stanowiły wyzwania (wyjątkiem była dla mnie walka z Posejdonem na Chaosie w trójce). God of War IV może dla mnie wyglądać tak samo jak trójak, która do dziś powoduje opad szczeny (walka z Kronosem included). Jedynie niech zwiększą skuteczność broni, żeby walka nie sprowadzała się tylko do machania Ostrzami. Zresztą, w Lords of Shadow przez cały czas walczyło się jedną bronią i kompletnie mi to nie przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja to bym chciał trochę więcej elementów zręcznościowych jak w jedynce z obracającymi ostrzami. Poza tym to o czym zawsze wspominam, czyli oddzielne wykończenia i w sumie tyle mi wystarczy. Gameplay w tej serii jest tak dobry, że przez 5 części nie nudziłem się w ogóle, a nawet kończyłem je z przyjemnością na najwyższym poziomie trudności. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Lepiej nie kombinować z tym. Wszyscy wiemy jaka jest sytuacja z Ninja Gaiden 3. Team Ninja zmieniło (tylko trochę) gameplay i ortodoksyjni fani nie mogą im tego wybaczyć. To tak samo jakbyś nagle chcieli zmianę gameplayu w Uncharted. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A ja w przeciwieństwie do przedmówców jestem już znudzony konwencją GoW. Zawsze to samo, tylko w innych sceneriach i po 5 grach z Kratosem, nie wiem czy zniosę kolejną w odsłonę w tym stylu. Chyba się starzeję, ale moim zdaniem seria potrzebuje zmian... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Gameplay'u nie muszą zmieniać, jednak mogą jakieś drobne nowinki dorzucić. Wcześniej kilka osób słusznie wspomniało o oddzielnych fatality dla każdej z broni. Mi wystarczy jeszcze możliwość rozwoju wachlarzu ciosów Kratosa, coś na wzór tego co Gabriel w Castlevanii: LoS. Nie było to może kombinowanie w stylu Bayonetty ale jak na taki slasher przygodowy wypadło całkiem nieźle. Generalnie niech urozmaicą wachlarz ataków, żeby walki były trochę bardziej urozmaicone, wszystko. O oprawę i pompatyczność się nie martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ale jakich zmian? Sandboxa gdzie Kratos będzie chodził po starożytnej Grecji i rozwiązywał questy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Tego chyba nikt z nas nawet nie brał pod uwagę mając na myśli zmiany w gameplay'u. God of War to musi być intensywna i epicka wyrzynka, jak zawsze. Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez Nemesis US Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Każdy co innego hehe. Ja z kolei jeszcze inaczej, o gameplay się nie boję. Chociaż plus/minus zmiany, nowości po prostu muszą być. Bo to normalna kolej rzeczy tym bardziej, że będzie to szósta część. I nie przejdzie "niezmieniona forma" tym bardziej, nie mówimy tu o CoD przecież. W każdym bądź razie dla mnie najważniejsze jest to, żeby sensownie było fabularnie. I żeby gra wciągała historią jak poprzednie części. Trójka mnie właśnie zdenerwowała fabułą od połowy gry włącznie z zakończeniem Pandoraaa, Pandoraaaaaaaaaaaaaa, Pandoraaaaaaaa ;/ Reszta to majstersztyk oczywiście ale "zmiekczenie Kratosa" mi się nie podobało i tyle. Zadanie kurevsko trudne przed SM, co wymyślą za historię, jak to pociągną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Wpis, chociaż nie wiem jakich zmian w gameplayu powinni się podjąć, bo GoW ma mega charakterystyczna formule. Jakieś pomysły? Niby wszyscy chcą zmian, ale jakich? Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Jakoś nie chce mi się wierzyć, że będzie nowa mitologia, toteż jestem kurevsko ciekawy kogo wrzucą. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Rozwinięcie motywów adventure bo GoW ma predyspozycje do lepszych elementów platformowych i eksploracji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi