Nemesis 1 268 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Szkoda, że i tym razem znowu serwują nam prequela. Mieliśmy już dwie części na PSP opowiadające historię przed główną trylogią. No nic i tak jaram się w chooy. Ciekawe, może tym razem zobaczymy jak Kratos zabija swoją matkę, która zgodnie z tym co przedstawiono w materiałach dodatkowych w jedynce zamieniła się w potwora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 To byłby mocny motyw Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) co by nie zrobili teoretycznie będzie naciągane - kontyunacja trójki wobec jej końcówki i wybicia wszystkich bogów byłaby naciągana. Prequeal wydaje się sensowniejszy mimo tego,że szczególnie części na psp wg mnie dość dużo z przeszłości Kratosa pokazały, szczególnie GoS. ciekawe jakich bossów z mitologii wyciągną by dorównać rozmachowi starciom z Gają i Kronosem z trójki Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 w 0:55 widać zarys blizny na kaloryferze Kratosa... Czy to aby na pewno prequel? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) http://blog.us.plays...-coming-to-ps3/ Chyba dopiero 30 kwietnia dowiemy się więcej o grze. Edit: http://www.facebook.com/PlayStation/app_23744633048 "Before he was a god, he was a man" Tak, to prequel Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Szkoda, że i tym razem znowu serwują nam prequela. Mieliśmy już dwie części na PSP opowiadające historię przed główną trylogią. No nic i tak jaram się w chooy. Ciekawe, może tym razem zobaczymy jak Kratos zabija swoją matkę, która zgodnie z tym co przedstawiono w materiałach dodatkowych w jedynce zamieniła się w potwora. Grales w Ghost of Sparta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Szkoda, że i tym razem znowu serwują nam prequela. Mieliśmy już dwie części na PSP opowiadające historię przed główną trylogią. No nic i tak jaram się w chooy. Ciekawe, może tym razem zobaczymy jak Kratos zabija swoją matkę, która zgodnie z tym co przedstawiono w materiałach dodatkowych w jedynce zamieniła się w potwora. To pokazane było w Ghost Of Sparta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) w 0:55 widać zarys blizny na kaloryferze Kratosa... Czy to aby na pewno prequel? Gdzie Ty to widzisz? Stylistyka tego teasera jest taka, że można jedynie mieć wrażenie, że Kratos faktycznie ma bliznę po przebiciu mieczem przez Zeusa. Ja tam niczego nie widzę. No właśnie, w Ducha Sparty jeszcze nie grałem, o zgrozo. Podobno jest za(pipi)isty fabularnie, tak? Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Nemesis US Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 ciekawe jakich bossów z mitologii wyciągną by dorównać rozmachowi starciom z Gają i Kronosem z trójki Mi tam z trójki najbardziej podobała się walka z Herkulesem. Starcie z Kronosem, gdzie jego paznokieć był większy od Karatosa było dla mnie już zbyt mocno przekolorowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Bo walka z Kronosem była raczej taka bardziej pokazowa, i trzeba przyznać, że do tej pory robi ogromne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 ciekawe jakich bossów z mitologii wyciągną by dorównać rozmachowi starciom z Gają i Kronosem z trójki Mi tam z trójki najbardziej podobała się walka z Herkulesem. Starcie z Kronosem, gdzie jego paznokieć był większy od Karatosa było dla mnie już zbyt mocno przekolorowane. Im większy przeciwnik tym lepiej (Hydra, Kolos, Kronos), a wyrywanie paznokcia to była miazga. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Zgodnie z tradycją każdy God of War ma innego game directora. Tym razem jest to Todd Papy. Ale już go lubię, bo odpowiedział na mojego tweeta Z opisu trailera na Youtube: The most ambitious God of War adventure in the series so far, God of War: Ascension takes us right back to where it all began. Discover the origins of Kratos as he takes his first steps on a now legendary quest for freedom and vengeance. Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez SzczurekPB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No właśnie, w Ducha Sparty jeszcze nie grałem, o zgrozo. Podobno jest za(pipi)isty fabularnie, tak? Jest w ogóle zajebisty, akcja ma miejsce między pierwszą, a drugą częścią. Końcówka gry jest dla mnie najlepsza w serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Zgodnie z tradycją każdy God of War ma innego game directora. Tym razem jest to Todd Pappy. Ale już go lubię, bo odpowiedział na mojego tweeta Z opisu trailera na Youtube: The most ambitious God of War adventure in the series so far, God of War: Ascension takes us right back to where it all began. Discover the origins of Kratos as he takes his first steps on a now legendary quest for freedom and vengeance. Feels like a boss, co? No zobaczymy jak sie koles spisze. Na razie najslabiej dla mnie spisal sie ten od CoO, a za nim Stig, dlatego, ze rozmamłał Kratosa od połowy gry w trojce. Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Jak się Wam podoba polski podtytuł? Premiera na wiosnę 2013 wg tej strony: http://us.playstatio...ension-ps3.html Czyli Sony nie ma dużej gry na koniec tego roku... Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Mało Ci gier w tym roku? Musieliby wydać pod koniec roku, a na tym Bogusław mógłby ucierpieć. Wiosna to posucha więc mocny kop w szczenę będzie na miejscu. Pewnie padnie na marzec. Wiadomo, każdy chciałby jak najszybciej swoją ulubioną grę, ale tego można było się spodziewać. Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Przecież oprócz chyba Ducha Sparty wszystkie odsłony zawsze ukazywały się w tym miesiącu. To było pewne od samego początku, że marzec 2013 przyniesie nowego God of War. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Można było się tego spodziewać, jednak miałem malutką nadzieję, że wcisną GoW jeszcze na ten rok Ale za to będziemy mieli na wiosnę graficzne przesilenie: GoW: Ascension i Crysis 3 Ciekawe gdzie w takim razie wyląduje The Last of Us. Polski trailer: http://www.youtube.com/watch?v=_-BTR-3DVRQ&feature=youtu.be Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja myślałem, że The Last of Us pojawi się na koniec tego roku. Niemniej przyszłoroczna wiosna zapowiada się kozacko. Choć Naughty Dog ma w zwyczaju wydawać swoje gry średnio co dwa lata. Wracając do tematu to czekam na jakieś konkretne info. Bo coś mi się wydaje, że formuła rozrywki pozostanie raczej nietknięta. A może... Anyway, mógłby ktoś zmienić nazwę tematu na "GoW: Ascension"? Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Nemesis US Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No ku.rwa, liczę wreszcie na wielką bitwę miedzy setkami tys. wojowników, z interaktywnym kolosem w tle, coś czego zabrakło mi w III. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Mnie z tego wszystkiego najbardziej ciekawi czemu akurat teraz pokazują, jak E3 już za rogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Zapowiadając grę w dniu powszednim zapewniają sobie większe zainteresowanie ze strony mediów. Na E3 to mimo wszystko by była tylko jedna z wielu gier wtedy zapowiedzianych. Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Mnie z tego wszystkiego najbardziej ciekawi czemu akurat teraz pokazują, jak E3 już za rogiem. Na E3 to ja chcę widzieć jakąś grywalną wersję na koniec konferencji, albo na początku. A taki teaser można wrzucić w dowolny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 przyłączam się do powyższych marzeń wychodzi na to, że najmniej obstawiana opcja stała się faktem - prequel; z jednej strony fajnie, będzie ciekawa odmiana po pięciu częściach władania boskim orężem, z drugiej strony pierwszą myślą jest to, że z "bedmaderfakera" kratos zamieni się w krwawiącą (pipi)kę bez znanego pie*dolnięcia; no ale chyba twórcy wiedzą co robią i nie zaserwują nam tutaj survival horroru na miarę nowego Tomb Raidera Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No trailer czapy nie zrywa. Mam nadzieję, że to nie będzie popierdóła na odwal się, bo tak mnie się wydaje, że pełnoprawny GoW IV powstaje, ale już nie na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi